"Acest proiect va aduce o echipă şi coeficient în Europa!". Clubul din România care ar putea produce surpriza: ar fi prima apariţie în grupele Ligii Campionilor

9 mai 2019 10969 afişări Liga 1
"Acest proiect va aduce o echipă şi coeficient în Europa!". Clubul din România care ar putea produce surpriza: ar fi prima apariţie în grupele Ligii Campionilor

Fotbalul românesc a asistat cum echipele importante ale Europei au furnizat meciuri spectaculoase în semifinalele Ligii Campionilor. Directorul de scouting şi relaţii internaţionale al Viitorului, George Ogăraru, a vorbit, la ProSport LIVE, despre şocul trăit aseară de Ajax şi a recunoscut că speră să ajungă cu echipa pe care o reprezintă în grupele celei mai importante competiţii intercluburi din Europa. 

După recitalul lui Liverpool de marţi, Liga Campionilor a furnizat o nouă seară spectaculoasă. Miercuri, Tottenham a câştigat cu 3-2 pe terenul lui Ajax, după ce olandezii au câştigat cu 1-0 în tur, iar lecţia predată de vestici e una importantă. 

George Ogăraru a suferit pentru fosta sa echipă, Ajax, şi a susţinut că proiectul lui Hagi ar putea duce Viitorul în Europa: "Cred că pe viitor acest proiect va duce o echipă şi coeficient în Europa. Cred în felul în care gestionează Hagi lucrurile aici, cred că România are nevoie de acest proiect, are nevoie de aceste exemple. Am văzut că Ajax a fost susţinută de federaţie şi de celelalte echipe, tocmai ca Ajax să reprezinte Olanda la cel mai înalt nivel.

Cred că ar trebui să ne inspirăm din mai mult campionate. Să ne inspirăm din mentalitatea engleză, poate in jocul ofensiv al olandezilor, din selecţia pe care o fac la nivel european şi să adaptăm la posibilităţile noastre. Trebuie să investim, avem nevoie de susţinere din punct de vedere legal, pentru că vedeţi ce fenomen e fotbalul, cât de mult poate influenţa o societate. E un factor important", a declarat oficialul Viitorului, la ProSport LIVE.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.