A lăsat Realul pentru Dinamo! Are 16 ani, a dat peste 100 de goluri în Spania şi poate fi CEL MAI TARE transfer al "câinilor"

27 iun 2011 18874 afişări Liga 1
A lăsat Realul pentru Dinamo! Are 16 ani, a dat peste 100 de goluri în Spania şi poate fi CEL MAI TARE transfer al "câinilor" A lăsat Realul pentru Dinamo! Are 16 ani şi poate fi CEL MAI TARE transfer al "câinilor"

În timp ce criza economică îşi face simţită prezenţa la echipa mare a lui Dinamo, sectorul juvenil al "câinilor" a transferat un atacant care a jucat timp de un sezon la Real Madrid şi alţi trei la rivala Atletico, reuşind să înscrie, în total, peste o sută de goluri! Oprescu Nicolau Constantin (16 ani, foto) a decis să lase Spania pentru "Ştefan cel Mare" în momentul în care tatăl său a revenit în ţară.

"A fost fabulos, însă nu regret. Momentan este mai bine la Dinamo, dar poate într-o zi mă voi întoarce în Spania!", declară puştiul care a avut curajul să lase în urmă cel mai galonat club din lume pentru a veni în România. "Mă întâlneam des cu Figo, Zidane, Raul ori marele Ronaldo. Amuţeam de emoţie când îi vedeam", rememorează juniorul, care la acea vreme avea 9-10 ani. Un an mai târziu, din cauza distanţei prea mari între casă şi club, s-a transferat la Atletico Madrid, unde puştiul a înscris peste 100 de goluri. "Am fost singurul junior din oraşul Toledo care a fost convocat în selecţionata Castila - la - Mancha (regiune din jurul Madridului)", a declarat Nicolau, care speră ca peste câţiva ani să se reîntoarcă de unde a plecat: Real Madrid.


L-am luat de la Real Madrid pentru că era departe de casă, străbătea zilnic peste 140 km pentru a face antrenamentele

Vasile Oprescu, tatăl lui Nicolau Oprescu

Este talentat, are viteză, control bun al balonului, loveşte bine mingea cu ambele picioare, are statură impozantă

Iulian Matei, antrenor grupa 1995 Dinamo

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.