INEDIT | Trofeul Cupei Ligii scos la vânzare pe internet a fost recuperat: "Şi-a imaginat că dă un tun scoţându-l la vânzare"

8 ian 2016 3219 afişări Fotbal Intern
INEDIT | Trofeul Cupei Ligii scos la vânzare pe internet a fost recuperat: "Şi-a imaginat că dă un tun scoţându-l la vânzare"

Ştirea conform căreia Cupa Ligii cucerită de FCM Bacău în 1998 a fost scoasă la vânzare pe un site de anunţuri din România l-a speriat pe posesorul singurului trofeu din istoria clubului moldovean care l-a returnat vineri.

Joi, o veste cel puţin ciudată venea dinspre Bacău. Singurul trofeu al clubului, intrat în posesia unei persoane neautorizate, ajunsese pe un site de anunţuri din România, oricine putând cumpăra Cupa Ligii pentru 3.350 de euro. Vineri, Daniel Scânteie, reprezentantul lui FCM Bacău, a avut parte de o surpriză plăcută: omul care deţinea trofeul i l-a predat, speriat de amploarea pe care a luat-o ştirea. "A fost o donaţie din partea acestui microbist care a reuşit să recupereze Cupa Ligii, trofeu ajuns prin mijloace ilegale în mâna unei persoane care şi-a imaginat că poate da un tun scoţându-l la vânzare pe internet. E bine că am recuperat trofeul pe care, după toate posibilităţile, îl vom veda în acest an, alături de celelalte trofee şi de palmaresul FCM Bacău către Sport Club", a declarat Daniel Scânteie, citat de deşteptarea.ro.

"Vând CUPA LIGII originală, ediţia 1998, trofeu câştigat de FCM Bacău în urma finalei câştigate cu 3-2 în faţa echipei U Cluj. Cel mai important trofeu câştigat de fotbalul băcăuan", este anunţul postat pe site-ul de specialitate. Vânzătorul, despre care se spune că nu este unul dintre oamenii care au participat la desfiinţarea clubului în 2014, ci o persoană care şi l-ar fi însuşit după dispariţia echipei, a scos, însă, anunţul după ce acesta adunase peste 400 de vizualizări.

Cucerită de FCM Bacău pe 28 mai 1998, Cupa Ligii s-a întors în fotbalul românesc în sezonul trecut, atunci când a fost adjudecată de Steaua, condusă la acea vreme de Costel Gâlcă, după 3-0 în finală cu Pandurii Târgu Jiu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.