Chiricheş, Maxim, Răduţ. Ce mai scoate Şcoala Ardealul

1 oct 2014 2735 afişări Fotbal Intern
Chiricheş, Maxim, Răduţ. Ce mai scoate Şcoala Ardealul

După loviturile date cu Chiricheş, Maxim şi Răduţ, Şcoala Ardealul propune un nou grup de jucători de mare perspectivă. Unul dintre cei mai în vogă pare a fi Sergiu Jurj (foto), un atacant curtat insistent de Verona, dar care a ajuns la CS Universitatea Craiova din cauza tergiversărilor clubului italian la plata sumei de transfer. Jurj este născut în 1998, un număr 9 foarte puternic, cu o tehnică bună şi cu o detentă impresionantă, care are deja 1,84 m, dar va ajunge undeva la 1,90 m!

Un nou Gardoş!

Şcoala Ardealul a transferati în această toamă la CSU Craiova şi un fundaş central,  Raul Hreniuc (17 ani). El joacă şi mijlocaş central, măsoară deja 1,88 m, va trece probabil de 1,92 m şi trăieşte pe picior mare, poartă deja numărul 46 la pantof! “Este stil Gardoş, dar are determinarea lui Alexa şi o agresivitate deosebită. Când pune piciorul la minge, se cunoaşte!”, ne asigură Alexandru Moldovan, patronul Şcolii Ardealul, care a transferat de curând doi fotbalişti în Italia, la Perugia. Marius Pop e fundaş stânga, are 18 ani, e ambidextru, are o tehnică foarte bună şi aruncă mingea din aut până în careul de 6 metri! Al doilea jucător luat de Perugia este Alexandru Afrapt, un atacant de 16 ani polivalent, care poate juca atât mijlocaş central, cât şi mijlocaş dreapta.

La Şcoala Ardealul a fost de curând şi directorul sportiv al lui Cremonese, Carlo Toldo. Acesta a ochit trei copii de perspectivă care vor da probela începutul lui octombrie în Italia.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.