Burleanu, la masă cu "duşmanul". Preşedintele FRF a organizat o recepţie cu membrii afiliaţi, iar mulţi dintre ei au recunoscut că nu-l vor vota

18 apr 2018 4144 afişări Fotbal Intern
Burleanu, la masă cu "duşmanul". Preşedintele FRF a organizat o recepţie cu membrii afiliaţi, iar mulţi dintre ei au recunoscut că nu-l vor vota
MEDIAFAX Foto/Dragoş Savu

Răzvan Burleanu a organizat, marţi, o recepţie la care au participat aproape toţi membrii afiliaţi ai FRF. Cu sau fără intenţia sa, preşedintele FRF a stat "la masă cu duşamnul". Mulţi dintre cei prezenţi au spus că nu-l vor susţine pe actualul şef de la Casa Fotbalului.

Alegerile FRF au împărţit, aşa cum era de aşteptat, oamenii de fotbal în două tabere. De la ora 11:00, scrutinul de la Casa Fotbalului va lua startul, iar la finalul acestei zile vom cunoaşte numele celui de care se leagă viitorul fotbalului românesc. Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu sunt principalii favoriţi la scaunul de preşedinte.

Burleanu i-a adus la un loc pe majoritatea membrilor afiliaţi ai FRF, la o recepţie, însă mulţi dintre aceştia au recunoscut că nu-l vor vota pe actualul preşedinte al FRF, preferând să meargă pe mână lui Ionuţ Lupescu.

 "A fost opţiunea membrilor afiliaţi. E o opţiune pe care eu, ca şi preşedinte ales, trebuie să o respect. Poate a contat şi necalificarea naţionalei, poate şi alte lucruri nerealizate în privinţa naţionalelor de juniori", a spus Cristi Sava, preşedinte AJF Bacău, pentru Telekom Sport.

"Într-o zi am vrut să merg la Federaţie, să-l salut pe Burleanu, şi mi-a spus că trebuie să se uite când are audienţă. A rămas să se uite şi acum... În 2014 eram preşedinte la Pandurii, am avut nevoie de un ajutor de la UEFA, iar a doua zi acest ajutor a venit din partea lui Ionuţ Lupescu", a spus Mihai Prunariu, preşedinte AJF Gorj, pentru Telekom Sport.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.