Tânărul jucător român care se pregăteşte să facă saltul spre fotbalul mare din Anglia: "Are multe şanse să intre în prima echipă"

11 mai 2018 4489 afişări Stranieri
Tânărul jucător român care se pregăteşte să facă saltul spre fotbalul mare din Anglia: "Are multe şanse să intre în prima echipă"

La puţin timp după ce a promovat Şirineasa în Liga 2, antrenorul Cristi Dulca a vorbit despre situaţia fiului său, Marco Dulca (19 ani), care are mari şanse ca din sezonul viitor să facă pasul spre prima echipă a lui Swansea, club cu care a cucerit un trofeu în acest sezon.

Dulca a făcut parte din lotul României care a pierdut dramatic calificarea la EURO 2019, însă Cristi Dulca spune că evenimentele de la meciul cu Ucraina nu l-au afectat pe cel care a jucat un rol important în primul "11" al lui Adrian Boingiu: "Marco a trecut cu bine peste acel eşec al naţionalei Under 19 la Turul de calificare de la Ploieşti. A obţinut titlul la Under 19 cu Swansea unde a avut o contribuţie importantă", a transmis Dulca Sr., citat de gsp.ro.

La finalul unui sezon groaznic, Swansea retrogradează în Championship, iar antrnorul vede în pasul în spate al "lebedelor" o posibilă şansă pentru fiul său, căruia i s-ar putea face loc la prima echipă a galezilor: "Pe de o parte îmi pare rău de retrogradare, dar pe de alta mă gândesc că Marco va avea mai multe şanse în eşalonul secund să intre la prima echipă", a mai spus Cristi Dulca.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.