Raţ ar putea da lovitura pe final de carieră. Mai multe echipe de top îl vor: "E măgulitor!" Românul are însă un vis nebun cu Şahtior

6 ian 2013 11843 afişări Stranieri
Raţ ar putea da lovitura pe final de carieră. Mai multe echipe de top îl vor: "E măgulitor!" Românul are însă un vis nebun cu Şahtior Raţ ar putea da lovitura pe final de carieră. Mai multe echipe de top îl vor: "E măgulitor!" Românul are însă un vis nebun cu Şahtior

Răzvan Raţ a intrat în ultimele şase luni de contract, însă fundaşul în vârstă de 31 de ani nu se gândeşte să se transfere. Raţ susţine că are oferte de la mai multe cluburi mari din Europa, care se bat la titlu în campionatele lor, dar visul său este să câştige Liga Campionilor cu Şahtior Doneţk. Un gând pe care nici măcar Mircea Lucescu nu l-a exprimat cu voce tare.

"Este adevărat că îmi expiră contractul. Dar acest lucru nu mă deranjează deloc. Eu am un angajament pe care vreau să-l respect până la capăt. Eu sunt jucătorul lui Şahtior şi mă concentrez doar pe asta. Este important ca fanii să înţeleagă că mintea îmi stă doar la Şahtior.

Există nişte oferte. Ele vin de la cluburi serioase din Europa, care se bat în campionatele lor pentru primele locuri. Desigur, asta e măgulitor pentru mine, dar nu sunt interesat acum. Sunt de 10 ani la Doneţk. La Şahtior am crescut ca jucător şi ar fi incorect şi inacceptabil să negociez în timp ce am deja o înţelegere cu echipa mea. Mai mult de atât, am un mare vis, iar acesta este legat de Şahtior. Nu este niciun secret, vreau să câştig Liga Campionilor.

În ceea ce priveşte un nou contract cu Şahtior, asta nu ţine numai de mine, ci şi de conducerea clubului. Fizic, mă simt excelent. Ritmul meu este acelaşi ca înainte, dar am mai multă experienţă", a declarat Răzvan Raţ, pentru site-ul oficial al clubului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.