Răduţ, atac la adresa fostei echipe: "Când voi avea toate detaliile, voi ieşi în faţă şi voi spune cine sunt vinovaţii"

20 ian 2018 12698 afişări Stranieri
Răduţ, atac la adresa fostei echipe: "Când voi avea toate detaliile, voi ieşi în faţă şi voi spune cine sunt vinovaţii" LAURENTIU MICH / MEDIAFAX FOTO

Mihai Răduţ (27 de ani) evoluează de la începutul anului trecut la Lech Poznan, echipa de pe locul secund în Polonia, şi recunoaşte că este foarte mulţumit de experienţa pe care o trăieşte. Totuşi, mijlocaşul este în continuare nemulţumit pentru că nu şi-a primit banii restanţi din partea clubului Panurii, pentru care a evoluat timp de trei ani.

Mijlocaşul susţine că nivelul fotbalistic din Polonia este mult mai ridicat decât cel din România: "Mă simt foarte bine în Polonia. Sunt plăcut impresionat de ce am găsit aici. Mă aşteptam să gâsesc un fotbal mai bun decât în România. Şi viaţa din Polonia e frumoasă. Nu mă gândeam că va fi diferenţa atât de mare. Tot ce ţine de fotbal, management, infrastructură e la un nivel mult mai ridicat de la noi. E la acelaşi nivel ca-n Germania sau Anglia", a declarat Răduţ pentru Telekom Sport.

Spre deosebire de Liga 1, unde la meciuri iau parte doar câteva mii de spectatori, campionatul din Polonia se bucură de o asistenţă mult mai numeroasă: "La noi la meciuri vin 15-20 de mii de spectatori în medie. Nu doar la noi, peste tot. Polonezii sunt fanatici", a adăugat fotbalistul român. 

În momentul în care Răduţ a fost pus să facă o comparaţie între salariile din România şi cele din Polonia, acesta a răspuns prompt şi şi-a amintit de problemele pe care încă le are cu Panurii: "Lech Poznan plăteşte salarii la fel ca FCSB şi CFR Cluj. Aici nu sunt probleme financiare, banii sunt plătiţi la zi. La Pandurii erau întârzieri de şase luni. Dar partea mai proastă e că nu-ţi luai banii niciodată. Eu ştiu ce s-a întâmplat acolo în ultimul an. Când voi avea toate detaliile, voi ieşi în faţă şi voi spune cine sunt vinovaţii".

De-a lungul carierei, Răduţ a evoluat la: Sporting Lisabona U19, Internaţaţional Curtea de Argeş, FCSB, Pandurii, Hatta Club şi Lech Poznan

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.