Plecarea lui Tătăruşanu de la Nantes e o chestiune de timp. Decizia luată de clubul din Ligue 1, după ce portarul s-a alăturat echipei naţionale

10 iun 2019 2413 afişări Stranieri
Plecarea lui Tătăruşanu de la Nantes e o chestiune de timp. Decizia luată de clubul din Ligue 1, după ce portarul s-a alăturat echipei naţionale

Ciprian Tătăruşanu (33 de ani) are o situaţie complicată la Nantes. Jurnaliştii din Franţa anunţă  că vrea să plece, iar acum a ieşit în evidenţă un alt detaliu care e menit să întărească ideea. Presa a aflat, mai nou, că Nantes a pus ochii pe un înlocuitor, din Ligue 2. Saturnin Allagbe (25 de ani), de la FC Chamois Niort, ar fi alegerea staffului tehnic.

Tătăruşanu, al cărui contract cu Nantes expiră în vară, nu este dispus să prelungească. Cluburi cu nume din Europa au intrat pe fir şi îl ademenesc cu un salariu bun, dar şi cu un bonus substanţial la semnătură. Cel mai nou club şi, totodată, cel mai important care se interesează de român este Lyon, care a încheiat sezonul de Ligue 1 pe locul trei, astfel că va lua startul în preliminariile sezonului următor de Liga Campionilor. FC Nantes nu a mai contat pe serviciile lui Tătăruşanu în ultimele şapte partide din campionatul Franţei, deoarece nu a vrut să-şi prelungească înţelegerea.

Tătăruşanu pleacă de la Nantes

 Maxime Dupe şi Alexandre Olliero s-au luptat pentru postul de titular în poarta ”canarilor”. Acum, se pare că Nantes s-a orientat şi către un al treilea portar. Dacă Tătăruşanu nu va fi convins să semneze prelungirea, se va încerca aduceerea lui Allagbe, care nu pare foarte grea. Poate fi luat liber de contract, întrucât contractul cu Niort îi expiră în câteva zile.

Allagbe evoluează pentru Niort din 2014, când a fost adus liber de contract de la ASPAC Cotonou FC, din Benin. În sezonul 2018/2019 a prins 40 de meciuri, a încasat 44 de goluri şi a închis poarta de 13 ori.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.