OFICIAL | Mirel Rădoi, noul selecţioner al naţionalei de tineret. A anunţat ce se va întâmpla cu Postolachi, atacantul curtat şi de străini pentru a fi inclus în prima reprezentativă

3 aug 2018 2418 afişări Stranieri
OFICIAL | Mirel Rădoi, noul selecţioner al naţionalei de tineret. A anunţat ce se va întâmpla cu Postolachi, atacantul curtat şi de străini pentru a fi inclus în prima reprezentativă

Mirel Rădoi a fost prezentat acum în noua postură de selecţioner al naţionalei Under 21. Tehnicianul a vorbit despre Virgiliu Postolachi, atacantul lui PSG ce e curtat de România, Republica Moldova şi Franţa pentru a face parte din lotul naţional.

"Demersurile sunt în curs pentru ca el să obţină cetăţenia. Se va realiza acest lucru, important fiind că el îşi doreşte să joace pentru România. De asemenea, tatăl său vrea ca Postolachi să evolueze pentru noi...Îl ştiu pe jucător. Spre exemplu, anul trecut a fost un turneu la Doha şi el a fost unul dintre remarcaţi", a spus Mirel Rădoi.

Prezent în cadrul conferinţei de presă, oficialul FRF, Mihai Stoichiţă, a completat: În urmărim din septembrie anul trecut. L-a văzut Geolgău la Paris. A ţinut legătura cu familia, iar valeri are doi bunici ce au deţinut paşaport românesc, deci poate deveni cetăţean al ţării noastre. În plus, el şi familia au zis că vor aici, în România. Acum stăm la mâna autorităţilor, dar facem totul pentru a urgenta situaţia. Sunt formalităţi pe care trebuie să le urmăm. Postolachi paote juca la trei loturi naţionale şi chiar la cea mare."

Atacantul de 18 ani al lui PSG are dublă cetăţenie, moldoveană şi franceză, dar îşi doreşte să joace pentru "tricolori". Mirel Rădoi are ca obiectiv calificarea la Euro 2019 alături de puştii de la U 21 şi vrea să se bazeze şi pe serviciile lui Postolachi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.