Nicolae Stanciu, obligat să se întoarcă la Al-Ahli! Situaţia mijlocaşului s-a schimbat total

19 mai 2019 18130 afişări Stranieri
Nicolae Stanciu, obligat să se întoarcă la Al-Ahli! Situaţia mijlocaşului s-a schimbat total

Clubul Al-Ahli a emis un comunicat, pe Twitter, în care precizează care este, cu adevărat, problema în care ar fi implicat Nicolae Stanciu (26 de ani). Din menţiunile clubului, patronii ar fi virat banii în contul românului, dar la mijloc ar fi fost o eroare, care nu o priveşte pe Al-Ahli. Stanciu e cu salariile şi primele la zi, iar totul se va remedia în următoarele zile, coducerea luând deja legătura cu un avocat.

  • Jucătorul şi-a primit toate salariile restante şi n-avem nicio datorie financiară faţă de el. De aceea, Al-Ahli a angajat deja un avocat cu o reputaţie internaţională pentru ca drepturile clubului să fie apărate în acest caz“, se arată în comunicatul emis de Al-Ahli.

Ziariştii de la ”Arriyadiyah” scriu că Al-Ahli a întârziat cu plata salariilor, iar jucătorii ar fi ajuns totuşi la 3 luni de neplată. La începutul acestei săptămâni sumele s-ar fi virat în conturi, dar atunci a apărut problema electronică la care se face referire. Nicolae Stanciu a "fugit" de la echipă, după doar cinci luni de la transferul său în zona Golfului, şi voia să îşi rezilieze contractul cu Al-Ahli, dar rămâne de văzut cum se va rezolva problema, ţinând cont de precizările ulterioare.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.