Marius Șumudică, despre calvarul prin care trece în Turcia: „Îmi e frică să nu fac vreo gripă că mă ridică ăștia cu izoleta”. De ce amenință că se aruncă de la etaj

Autor: Andreea Visu Publicat: 16 May. 2020, 22:45 Actualizat: 16 May. 2020, 23:43 Stranieri
Marius Șumudică, despre calvarul prin care trece în Turcia: „Îmi e frică să nu fac vreo gripă că mă ridică ăștia cu izoleta”. De ce amenință că se aruncă de la etaj

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, se află în carantină, în Turcia, și trăiește momente dificile în clădirea în care a fost izolat. 

Dacă în urmă cu o săptămână antrenorul român se plângea de lipsa de libertate la care este supus, acesta suferă acum și din cauza căldurii și este nerăbdător să treacă și ultimele trei zile pe care le mai are de petrecut în carantină.

Marius Șumudică, momente dificile în carantină

E greu în carantină, mai am trei zile. Astăzi au fost 36 de grade, suntem cazați la ultimul etaj al unui cămin studențesc. N-avem aer condiționat, îmi fac singur cu prosopul. Mi-e și frică să îmi pun ventilator că fac vreo gripă și mă ridică ăștia cu izoleta. Au venit căldurile la Gaziantep, aici e o zonă foarte călduroasă, am auzit că nu o să mai vedem picături de ploaie decât peste patru luni.

Internet am, mi-a adus un coleg ceva, l-am băgat în priză, nu mă pricep eu foarte bine, dar văd că pâlpâie niște becuri. Am crezut că avem televizor lipit pe perete, dar era ceva decupat dintr-o revistă. Nici radio n-am, oricum nu înțelegeam nimic. Pe vremuri eram bucuros de un radio, mai ales dacă îl auzeam pe Ilie Dobre, a spus Marius Șumudică, la Digi Sport.

„Mă arunc de la etajul 10”

Antrenorul român a primit asigurări din partea conducerii fotbalului turc cu privire la reluarea campionatului, dar întrebat fiind despre o posibilă „înghețare” a campionatului, Marius Șumudică a răspuns glumind: „Dacă mă anunță în a 14-a zi că nu se mai joacă, mă arunc de la etajul 10. Nu am grilaj aici, mă urc pe calorifer. Sper totuși să mă opresc pe la primele etaje, în copaci”.

Jucătorii lui Gaziantep au fost testați

Elevii lui Marius Șumudică, printre care și românul Alin Toșca, au fost deja supuși testului pentru coronavirus. După aflarea rezultatelor, fără niciun jucător sau angajat depistat pozitiv, aceștia au reluat antrenamentele alături de preparatorul fizic din staff-ul lui Marius Șumudică, în grupuri de câte șase jucători.

„Testul Covid-19 a fost făcut jucătorilor de fotbal, staff-ului și personalului administrativ al clbului nostru de fotbal, Gaziantep”, au anunțat turcii pe rețelele sociale.

Autor: Andreea Visu Publicat: 16 May. 2020, 22:45 Actualizat: 16 May. 2020, 23:43 Stranieri
Pe aceeași temă