Ianis, one-man show în Belgia! Hagi jr. rupe norii şi atrage laude din toate părţile: ”Revoluţionează jocul”

18 aug 2019 20299 afişări Stranieri
Ianis, one-man show în Belgia! Hagi jr. rupe norii şi atrage laude din toate părţile: ”Revoluţionează jocul”

Ianis Hagi (20 de ani) a început perfect aventura de la Genk, iar asta se vede din laudele pe care le primeşte din partea jurnaliştilor din Belgia şi nu numai. Fiul ”Regelui” i-a cucerit cu evoluţiile foarte bune şi rapiditatea cu care s-a acomodat într-un campionat important.

es.besoccer.com. - "Deşi a jucat doar 15 minute, Ianis Hagi a strălucit din nou. E imposibil să nu te îndrăgosteşti de jocul său. De fiecare dată când intră pe teren, fiul marelui Ianis Hagi revoluţionează jocul lui Genk. El nu e încă un titular indiscutabil, însă în curând se va trasforma într-unul. Semifinalist la Euro U21, Ianis a dat un assist de senzaţie, trimiţând o pasă perfectă de 40 de metri".

sporza.be - "Ianis Hagi a instrumentat golul de 4-0 al lui Samatta, care şi-a desăvârşit opera cu un hat-trick”.

newsbeezer.com - "Trimis în teren în minutul 76, Ianis Hagi a ajutat decisiv echipa pentru a înscrie golul de 4-0. Românul l-a angajat magistral, din propria jumătate, pe Samatta, care a reuşit tripla".

Statisticile lui Ianis Hagi după transferul la Genk: 4 meciuri (142 de minute), un gol şi o pasă de gol.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.