Hagi: "Sper să fac mai multe decât în primul mandat! Este o onoare să antrenez Galata"

22 oct 2010 10 afişări Stranieri
Hagi: "Sper să fac mai multe decât în primul mandat! Este o onoare să antrenez Galata" Hagi: "Sper să fac mai multe decât în primul mandat! Este o onoare să antrenez Galata"
GALERIE (7 de imagini) VEZI GALERIA

Gică Hagi a fost astăzi prezentat oficial la Galatasaray, încadrul unei conferinţe de presă care s-a ţinut în cantonamentulechipei. "Regele" spune că i-a fost dor de Turcia, de Galatasarayşi de atmosfera de acest club. Hagi susţine că se simte onorat deoferta şefilor Galatei şi speră că va reuşi să îndeplinească toateobiectivele echipei.

"Bine v-am regăsit, îmi fac plăcere să vă revăd dupăatâta timp. Prezenţa jurnaliştilor în număr mare înseamnă căreprezint ceva pentru Turcia, atât ca jucător, cât şi ca antrenor.Am ales Galatasaray acum, într-un moment dificil, pentru că de astaam ales-o şi ca jucător în 1996 şi la precedentul mandat deantrenor, pentru că e un club mare, un club european, şi o mareprovocare pentru mine. Este o mare onoare să antrenez Galatasaray.Ştiu că este un moment delicat, dar voi face tot ce e posibil ca săridic clubul.

Dacă nu credeam că există potenţial, nu veneam. Sper săfac mult mai multe lucruri bune decât în primul mandat. Sper ca înal doilea an de contract să am norocul să joc în cupele europene.Vreau disciplină la echipă. Momentan, trebuie să-mi cunoscjucătorii, să mă cunoască şi ei pe mine şi după aceea să avemsuccese împreună.", a spus Hagi

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.