Gest INCREDIBIL al lui Baros: l-a ÎNJURAT pe Hagi de faţă cu toată echipa! VEZI reacţia tehnicianului român

12 mar 2011 76 afişări Stranieri
Gest INCREDIBIL al lui Baros: l-a ÎNJURAT pe Hagi de faţă cu toată echipa! VEZI reacţia tehnicianului român Hagi a mai exclus o vedetă din lotul Galatei! "E nebun" a exclamat jucătorul

Nu trece săptămână fără ca numele lui Gică Hagi să nu apară peprima pagină a ziarelor din Turcia, şi nu neapărat cu lucruripozitive.

Nemulţumit de rezultatele slabe pe care le-a înregistrat până înprezent, "Regele" a început curăţenia la echipă, primii vizaţifiind vedetele echipei.

După ce a scăpat de Misimovic, nemulţumit de atitudinea lui MilanBaros la antrenamentul de ieri dimineaţă, Hagi l-a trimis maidevreme la vestiare.

Cehul a comentat mai toate deciziile antrenorului român la sedintade pregatire, iar lucrurile au degenerat în timpul unui joc-şcoală,în care Baros nu a fost de acord cu poziţia pe care a fost pus săevolueze.

Hagi s-a enervat şi i-a transmis fotbalistului că va juca acolounde este pus, fără alte comentarii.

"Aici vreau să joci, ai înţeles?", i-a spus Hagilui Milan Baros, care nu s-a potolit.

"FUCK OFF", ar fi spus cehul, conform Star Gazete,aceasta fiind picătura care a umplut paharul pentru Hagi, care l-atrimis la vestiare şi a ţipat în direcţia lui: "Pleacă, numai ai ce căuta aici!".

Cehul, extrem de nervos, a trecut câteva minute pe la sala de forţădupă care s-a urcat în maşină şi a plecat din cantonament.

Presa din Turcia scrie că Baros, care nu a fost inclus în lotulpentru partida cu Ankaragucu, aşteaptă revenirea în ţară apreşedintelui Adnan Polat pentru a-i cere acestuia să-l demită peHagi.

Site-ul oficial al lui Galatasaray a anunţat că sancţiuniledisciplinare împotriva lui Baros vor fi luate după ce conducerea vaanaliza raportul înaintat de Hagi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.