EXCLUSIV | MM Stoica, Argăseală şi Olăroiu către Petre Marin: "De ce nu-l aduci pe Răzvan la Steaua? Aici sunt mai multe perspective!". Cum a gândit tatăl mijlocaşului

5 apr 2019 17380 afişări Stranieri
EXCLUSIV | MM Stoica, Argăseală şi Olăroiu către Petre Marin: "De ce nu-l aduci pe Răzvan la Steaua? Aici sunt mai multe perspective!". Cum a gândit tatăl mijlocaşului

Soarta lui Răzvan Marin ar fi putut să fie alta, dacă tatăl său, Petre Marin, alegea o altă "destinaţie" pentru fiul său. Mijlocaşul, în vârstă de 22 de ani, ar fi putut să înveţe fotbal la Steaua, însă fostul jucător al roş-albaştrilor a preferat să îl ţină pe Răzvan departe de clubul din Ghencea.

"Alegerea pe care am făcut-o atunci a fost extraordinară pentru că Răzvan a început fotbalul la domnul Marcel Pigulea, la Proluceafărul Bucureşti, un club de unde s-au mai lansat jucători în fotbalul nostru, şi aveam discuţii şi cu Steaua şi cu alte echipe din Bucureşti.

La noi lumea este subiectivă, atât timp cât eu lucrez acolo să zică "domne, l-a adus taică-su, că joacă pentru că e taică-su acolo". Chiar am avut discuţii şi cu domnul Valeriu Argăseală, şi cu Meme, şi cu Oli, pe vremea aceea că de ce las copilul la un club privat şi nu îl aduc la Steaua, pentru că altele sunt perspectivele pentru el, dar noi aşa am considerat la vremea aceea că era mai bine să rămânem acolo, după aceea am făcut pasul către Academia lui Gică. Am mai declarat, cred că este singura academie pentru creşterea şi dezvoltarea copiilor pentru marea performanţă, cu toate că acum am văzut că s-au deşteptat şi alte cluburi şi au început să pună mare accent pe Centrul de Copii şi Juniori, şi FCSB, şi Craiova şi Dinamo, încet, încet acesta este viitorul fotbalului românesc", a spus Petre Marin, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.