Decizia care stabileşte în mare măsură viitorul lui Marica! Italienii de la Parma au lămurit unde va juca românul până în luna iunie a acestui an:

27 ian 2013 8721 afişări Stranieri
Decizia care stabileşte în mare măsură viitorul lui Marica! Italienii de la Parma au lămurit unde va juca românul până în luna iunie a acestui an:

Atacantul român Ciprian Marica traversează o revenire de formă la Schalke, care îi poate asigura rămânerea la Gelsenkirchen măcar până la finalul stagiunii. Veste importantă, cu atât mai mult cu cât una dintre ofertele pe care le-a avut în această iarnă, cea de la Parma, nu mai pare de actualitate.

Presaţi de interesul lui Hoffenheim pentru Amauri, oficialii italieni vedeau în atacantul naţionalei României o soluţie pentru înlocuirea brazilianului. Însă preşedintele grupării parmegiane, Pietro Leonardi, crede că echipa sa poate supravieţui şi fără un înlocuitor pentru brazilian.

"Îi avem pe Palladino, pe Sansone şi am investit foarte mult în Pabon. Amauri şi-a demonstrat ataşamentul faţă de această echipă şi nu cred că va pleca. totuşi, dacă o va face, tot nu avem nevoie de altcineva în locul lui", a spus Leonardi. Marica a mai avut în această iarnă încă o ofertă din Serie A, de la Palermo.

2 milioane de euro este cota actuală a lui Marica

30 iunie 2013este data când îi expiră românului acordul cu Schalke

9 este locul ocupat de Parma în Serie A în acest moment

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.