Culisele negocierilor dintre Hagi şi Galata! MOTIVUL pentru care a plecat tehnicianul român

25 mar 2011 4922 afişări Stranieri
Culisele negocierilor dintre Hagi şi Galata! MOTIVUL pentru care a plecat tehnicianul român Culisele negocierilor dintre Hagi şi Galata! MOTIVUL care l-a convins pe român să plece

Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a declarat,vineri, după încetarea relaţiilor contractuale cu Gheorghe Hagi, căi-a propus tehnicianului să rămână până la finalul sezonului, daracesta a vrut să plece imediat şi a acceptat o "compensaţiesimbolică", informează ajansspor.com.

"Trecem printr-o perioadă dificilă. Încercăm să punem înaplicare mai multe proiecte mari în acelaşi timp. Ne-am întristatşi noi şi i-am supărat şi pe suporteri. Trăim un sezon de coşmar,aşa cum nu suntem obişnuiţi. Trebuia să fie mai bine. Hagi aacceptat oferta noastră fără să ezite şi a venit într-o perioadădificilă. Şi-a asumat o responsabilitate. A muncit foarte serios.Eu am fost martor. A făcut tot ce a putut pentru ca echipaGalatasaray să joace bine. Însă din păcate nu a fost cum ne-amdorit. A întrebat dacă ne gândim ca el să rămână şi pentru sezonulviitor. Eu i-am spus că ne gândim la alte nume pentru sezoaneleviitoare. Iar el a spus că vrea să plece imediat. I-am propus sărămână până la finalul sezonului, dar nu a vrut. Chiar dacă i-amspus că trebuie să rămână până la finalul campionatului, el a vrutsă plece. S-a despărţit de echipă acceptând o compensaţiesimbolică", a afirmat Polat.

Potrivit sporx.com, Adnan Polat nu a exclus posibilitatea caHagi şi Galatasaray să colaboreze din nou. "Hagi este olegendă pentru cei care ţin cu Galatasaray. Aici e casa lui. Poateîn viitor drumul lui se va intersecta din nou cu Galatasaray.Prietenia dintre noi nu este afectată. Îi mulţumesc pentru tot ce afăcut şi îi urez succes în continuare", a adăugatoficialul turc.

Clubul Galatasaray Istanbul a anunţat, pe site-ul oficial, căîncepând de vineri a încetat colaborarea cu tehnicianul GheorgheHagi, de comun acord cu antrenorul român.

Gheorghe Hagi a fost numit antrenor la Galatasaray la 21octombrie 2010. Primul meci al lui Hagi pe banca tehnică a Galatei,în cel de-al doilea mandat al său la echipa turcă, a fost îndeplasare, cu Fenerbahce, partidă încheiată la egalitate, scor 0-0,la 24 octombrie. Ultimul meci a fost în faţa aceleiaşi formaţii,scor 1-2, pe Turk Telekom Arena, la 19 martie.

MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.