"Cât de puţin ne trebuie ca să fim păcăliţi". Cornel Dinu, discurs critic după transferul lui Alex Mitriţă în SUA: "Toată lumea îl adulează, ca un imperator roman, dar nu e aşa"

12 feb 2019 12057 afişări Stranieri
"Cât de puţin ne trebuie ca să fim păcăliţi". Cornel Dinu, discurs critic după transferul lui Alex Mitriţă în SUA: "Toată lumea îl adulează, ca un imperator roman, dar nu e aşa" REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Cornel Dinu nu e încântat de transferul pe care l-a prins Alex Mitriţă, care a făcut pasul, în această iarnă, la New York City, în MLS. Deşi a primit foarte multe laude încă de la primul meci în tricoul noii echipe, pentru care a şi marcat, "Procurorul" vede într-o altă lumină lucrurile. 

Fostul atacant al Craiovei a fost vândut în MLS pentru 9.1 milioane de dolari şi are în faţă o provocare uriaşă într-un campionat aflat în plină ascensiune. Mitriţă a fost prezent la meciul U Craiova - CFR la care a asistat şi la care i-a înmânat simbolic banderola de căpitan lui Nicuşor Bancu. 

Deşi gestul a fost primit cu multă bucurie de fanii oltenii, Cornel Dinu a avut un discurs critic: "Cât de puţin ne trebuie ca să fim păcăliţi. Scena aceea de început, cu Mitriţă care vine şi toată lumea îl adulează şi toată lumea este cu el, ca un imperator roman care se întoarce după o victorie. El este, de fapt, după o înfrângere, pentru că Mitriţă este vândut undeva în America, unde nici acum nu se ştie ce e cu fotbalul.

Lumea îl aclamă. Nu trebuie să îi aclamăm, pentru că noi ne vindem vârfurile şi asta e dureros. Şi aşa apar foarte puţine. Cum ridică unul capul, cum îl vindem şi toată lumea e încântată", a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

FOTO: REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO | Momentul în care Mitriţă îi oferă simbolic banderola de căpitan lui Bancu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.