PSV Eindhoven – BATE Borisov, 3-0. FC Salzburg – Steaua Roșie Belgrad, 2-2. Olandezii s-au calificat în grupe! Sârbii au reușit minunea: o „dublă” în două minute și sunt în premieră în grupe

PSV Eindhoven - BATE Borisov, 3-0. FC Salzburg - Steaua Roșie Belgrad, 2-2. Olandezii s-au calificat în grupe! Sârbii au reușit minunea: o
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Echipele calificate în faza grupelor: Real Madrid, Atletico Madrid, FC Barcelona, Bayern München, Manchester City, Juventus, PSG, Lokomotiv Moscova, Borussia Dortmund, FC Porto, Manchester United, Șahtior Donețk, Napoli, Tottenham, AS Roma, Schalke, Olympique Lyon, AS Monaco, ȚSKA Moscova, Club Brugge, Galatasaray, Inter Milano, Hoffenheim, Liverpool, Valencia, Viktoria Plzen, Young Boys Berna, Ajax Amsterdam, AEK Atena, PSV Eindhoven, Steaua Roșie Belgrad, Benfica.

PSV Eindhoven – BATE Borisov, 3-0 (în tur 3-2)

Au marcat: Bergwijn (14), de Jong (36), Lozano (62)

PSV: Zoet – Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino – Hendrix, Pereiro, Rosario – Bergwijn, de Jong, Lozano

BATE Borisov: Scherbitsky – Rios, Milunovic, Filipenko, Filipovic – Baga, Dragun, Hleb – Stasevich, Tuominen, Volodko


FC Salzburg – Steaua Roșie Belgrad, 2-2 (în tur 0-0)

Au marcat: Dabbur (45, 48-penalty) / Ben (65, 66)

Salzburg: Stankovic – Lainer, Andre Ramalho, Pongracic, Ulmer – Haidara, Wolf, Samassekou, Schlager – Daka, Dabbur

Steaua Roșie: Borjan – Stojkovic, Savic, Degenek, Rodic – Jovicic, Krsticic – Milic, Simic, Radonjic – Ben Nabouhahne


Dinamo Kiev – Ajax 0-0 (în tur 1-3)

Dinamo Kiev: Boyko – Kedzioras, Burda, Kadar, Pivaric – Shepelev (Garmash), Sydorchuks (Shaparenkos 64), Buyalskyy (Rusyn 85) – Tsygankov, Supriaha, Verbic
Rezerve: Bushchan – Morozyuk, Shabanov, Tche Tche

Ajax: Onana – Mazraoui, De Ligt, Blind, Wober (Eiting 79) – Van de Beek (De Wit 85), Schones, F. De Jong – Ziyech, Huntellaar, Tadics
Rezerve: Lamprou – Bakker, Kristensen, Labyad, Neres

Minutul 90+2: Final de meci. Ajax revine în grupele Ligii Campionilor, după o pauză de patru ani.

Minutul 82: Dinamo Kiev scapă din nou. Mingea a ajuns de această dată la Ziyech, din centrarea lui Tadic. Marocanul a trimis cu latul în diagonală, dar Boyko s-a redresat și a blocat din nou, după ce inițial fusese depășit de balon.

Minutul 81: Boyko salvează din nou! Tadic a primit în flancul stâng, i-a scos lui Huntelaar, care a trimis puternic pe centru. Boyko și-a închis picioarele și a respins.

Minutul 63: Ocazie pentru Dinamo Kiev. După numeroase șanse ratate de „lăncieri”, gazdele au trecut pe lângă deschiderea scorului. Supriaha a căutat să reia din șase metri, după o gafă în marginea careului, dar n-a reușit să ajungă în timp util la întâlnirea cu balonul.

Minutul 54: Bara îl salvează pe Boyko. Ziyech a executat o lovitură liberă de la 18, iar șutul marocanului s-a oprit în bara transversală. Este a doua bară pe care și-o trec în cont olandezii, după ce și Tadic a trimis în stâlpul din stânga în prima repriză, de la 11 metri.

Minutul 52: Ajax continuă în aceeași notă. Mazraoui a reluat cu capul din fața porții, dar Boyko s-a întins și a respins în lateral, spre disperarea olandezilor.

Minutul 46: S-a reluat partida. A intrat Garmash la gazde, a ieșit Shepelev

Minutul 45+1: Pauză la Kiev. Ajax a dominat autoritar în prima parte, iar ocaziile au venit la foc automat. Dinamo Kiev trebuie să iasă cu o altă atitudine de la cabine.

Minutul 43: Ajax ratează pe bandă rulantă. Van de Beek l-a lansat pe Huntelaar, care a scăpat singur cu Boyko. Veteranul olandez a încercat să-l lobeze pe portarul advers, dar a ratat, astfel că scorul rămâne în continuare 0-0.

Minutul 36: Asediu la poarta gazdelor. Tadic a trimis în fața porții, Van de Beek a venit lansat din spate, dar a trimis milimetric pe lângă bara din dreapta lui Boyko.

Minutul 32: Ajax ratează din nou. Wober a deviat la bara a doua în urma unei lovituri de colț, Huntelaar a șters balonul în urma unui voleu, dar mingea s-a dus în plasa laterală.

Minutul 26: O nouă șansă pentru Tadic. Wober i-a trimis în marginea careului mic decarului, care a șutat din întoarcere mult peste poarta gazdelor.

Minutul 15: Ratează Tadic! Decarul „lăncierilor” a trimis puternic în stânga, dar a nimerit bara laterală. Mingea a ricoșat spre același Tadic, carea a încercat să trimită din prima în poartă, dar a greși execuția și a șutat peste poartă.

Minutul 14: Penalty! De Ligt obține o lovitură de pedeapsă, după un duel cu Kedziora. Fundașul oaspeților a fost tras în careu, iar centralul Khatskevich a indicat punctul cu var și l-a avertizat pe fundașul gazdelor.

Minutul 5: Ocazie mare pentru Dinamo Kiev. Verbic a reluat din apropiere la colțul lung, dar Onana a plonjat și a respins peste poartă, spre disperarea gazdelor. Olandezii se prezintă destul de modest în acest debut de partidă.

Minutul 1: A început partida de la Kiev, pe stadionul care în sezonul trecut a găzduit finala Ligii Campionilor dintre Liverpool și Real Madrid.


AEK Atena – MOL Vidi 1-1 (Mantalos 48-pen. / Nego 58) (în tur 2-1)

AEK Atena: Barkas – Bakakis, Oikonomou, Lambropoulos, Hult – Galanopoulos, Simoess – Klonaridis (E. Ponce 62), Mantalos (Cosic 89), H. Lopess – Livaja (Alef 84)
Rezerve: Tsintotas – Botos, Giakoumakis, Svarnas

MOL Vidi: Kovacsik – Fiolas, Juhasz, Vinicius, Stopira – Negos, Hadzic, Nikolovs (Patkai 46) – Lazovics, Kovacs, Scepovic
Rezerve: Tujvel – Toth, Tamas, Sos, Patkai, Hangya, Berecz

Minutul 90+8: Final de meci. Campioana Greciei, AEK Atena, a suferit cumplit în această seară, dar se califică în grupe. Din 2006 n-a mai ajuns AEK în grupe.

Minutul 81: Eliminare! AEK Atena rămâne în zece oameni după ce Helder Lopes a văzut direct cartonașul roșu. Maghiarii pot forța acum golul de 2-1, care ar trimite partida în prelungiri.

Minutul 58: GOL MOL Vidi! Nego egalează la zece minute de la reușita gazdelor. Maghiarii mai au nevoie de o reușită pentru a trimite meciul în prelungiri.

Minutul 48: GOL AEK Atena! Mantalos a transformat o lovitură de pedeapsă și campioana Greciei e la un pas de grupele Ligii.

Minutul 46: S-a reluat partida. La maghiari a ieșit Nikolov, fostul jucător al Viitorului, și a intrat Patkai.

Minutul 45: Pauză la Atena. Plouă puternic în capitala Greciei, iar ambele echipe au lăsat de dorit după primele 45 de minute. Rămâne de văzut dacă maghiarii se vor putea ambiționa în partea secundă, pentru că altfel AEK e la un pas de calificarea în grupe.

Minutul 37: Șansă bună pentru AEK. Simoes a primit la marginea careului, a trimis la colțul lung, dar Kovacsik a fost la post și a respins.

Minutul 1: A început partida de la Atena.


Dinamo Zagreb – Young Boys Berna 1-2 (Hajrovic 7 / Hoarau 64-pen., 66) (în tur 1-1)

Dinamo Zagreb: Zagorac – Stojanovic, Theophile-Catherine, Dilver, Leovacs (Budimir 74) – Ademi (Sunjic 32) – Hajrovic, Gojak, Olmo, Orsic (Kadzior 83) – Gavranovic
Rezerve: Horkas – Moharrami, Peric, Petkovic

Young Boys Berna: Van Ballmoos – Mbabu, Wuthrich, Von Bergen, Benito – Fassnacht (Bertone 84), Sanogos, Sow, Sulejmani (Assale 55) – Ngamaleu, Hoarau
Rezerve: Wolfli – Nsame, Garcia, Camara, Aebischer

Minutul 90+3: Final de meci. Young Boys produce surpriza serii și elimină Dinamo Zagreb, după o dublă a vedetei Guillaume Hoarau.

Minutul 66: GOL Young Boys! Același Hoarau înscrie pentru 2-1 și rezolvă în mare măsură soarta calificării. Croații trebuie să marcheze de două ori pentru a se califica. Știm cu siguranță că nu vom mai avea prelungiri. Wuthrich a trimis la bara a doua în urma unei lovituri de colț, iar fostul atacant de la PSG a apărut demarcat și a deviat în plasă. Francezul a ajuns la 91 de goluri marcate în 134 de meciuri oficiale, în tricoul formației elvețiene.

Minutul 64: GOL Young Boys! Campioana Elveției egalează prin vedeta Guillaume Hoarau, care înscrie de la 11 metri. La acest scor vom avea prelungiri.

Minutul 46: S-a reluat partida. Nu s-au efectuat modificări la pauză.

Minutul 45+1: Pauză la Zagreb. Young Boys are nevoie de un gol pentru a trimite meciul în prelungiri, în timp ce Dinamo a fost echipa mai prezentă în joc, așa cum arată și scorul de pe tabelă.

Minutul 33: Ocazie pentru Dinamo Zagreb. Orsic a primit în careu, a șutat spre poartă, dar un fundaș advers a respins balonul care se îndrepta spre plasă. Ademi a ieșit accidentat, fiind schimbat cu Sunjic.

Minutul 7: GOL Dinamo Zagreb! Hajrovic a reluat puternic de la 14 metri, la colțul lung, după o deviere eronată a fundașilor adverși. Portarul Van Ballmoos n-a avut nicio șansă.

Minutul 1: A început partida de la Zagreb.


Grecii își puteau asigura calificarea în grupele Ligii Campionilor încă din tur, după ce au profitat de eliminarea lui Huszti din minutul 23 și au marcat două goluri prin Klonaridis și Bakasetas. Același Bakasetas și-a lăsat echipa în zece oameni în minutul 53, iar campioana Ungariei a luat atitudine și a marcat golul de 2-1 prin Lazovic, care îi ține în cărțile pentru calificarea în grupe. Maghiarii au terminat meciul în ofensivă, și puteau înscrie golul egalizator pe final.

Campioana Croației, fără Alexandru Mățel, a remizat, scor 1-1, în deplasarea de pe terenul celor de la Young Boys. Elvețienii au deschis scorul în debutul partidei, prin Mbabu, și au dominat autoritar prima parte a jocului. Orsic a egalat pentru oaspeți înainte de pauză, după ce a scăpat singur cu goalkeeper-ul von Ballmoos și a punctat, stabilind scorul final.

Olandezii pleacă favoriți în returul din Ucraina, după ce s-au impus pe teren propriu cu 3-1, toate golurile fiind marcate în prima repriză. Van de Beek a deschis scorul în minutul 2, Kedziora a restabilit egalitatea 14 minute mai târziu, iar Ziyech și Tadic au risipit emoțiile pentru olandezi chiar înainte de pauză.

Cristian Scutariu / Redactor
Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în urma unei supradoze
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în urma unei supradoze
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la fel”
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din…
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele