LIVE BLOG Liga Campionilor | Seară magică! Atletico a învins Juventus, care a fost salvată în două rânduri de VAR. S-au marcat 5 goluri în Schalke – Manchester City

LIVE BLOG Liga Campionilor | Seară magică! Atletico a învins Juventus, care a fost salvată în două rânduri de VAR. S-au marcat 5 goluri în Schalke - Manchester City
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Vezi aici cum s-au desfășurat meciurile disputate marți în Liga Campionilor.
  • Miercuri s-au disputat și patru meciuri din UEFA Youth League. Aici aveți rezultatele complete.

Atletico Madrid – Juventus 2-0 (Gimenez 78, Godin 83)

â–ºAtletico Madrid: Oblak – Filipe, Giménez, Godín, Juanfran – Thomass (Lemar 61), Saúl, Koke (Correa 67), Rodrigo – Diego Costas (Morata 58), Griezmann
Rezerve: Adan – S. Arias, Kalinic, Savic
Antrenor: Diego Simeone
Vor lipsi în meciul următor dacă vor primi cartonașe: Ángel Correa, Diego Costa, Filipe Luís, Giménez, Partey

â–ºJuventus: Szczesny – De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandros – Bentancur, Pjanic, Matuidi – Dybala (Bernardeschi 80), Mandzukic, Ronaldo
Rezerve: Perin – Rugani, Cancelo, Can, Caceres, Spinazzola
Antrenor: Massimiliano Allegri
Vor lipsi în meciul următor dacă vor primi cartonașe: Alex Sandro, Matuidi

â–ºMinutul 90+4: Fluier final. Atletico Madrid a fost echipa mai bună și câștigă cu 2-0. Spaniolii pleacă cu prima șansă în returul de la Torino, după un meci în care au mai avut un gol și un penalty anulate de VAR.

â–ºMinutul 83: GOOOL Atletico! Godin împinge mingea în plasă și Atletico se desprinde! Fundașii rezolvă meciul pentru Diego Simeone, iar Juventus nu dă semne de viață.

â–ºMinutul 78: GOOOL Atletico! Gimenez deschide scorul în urma unei lovituri de colț. Juventus a cerut din nou ca reușita să fie anulată de VAR, însă centralul Zwayer a validat reușita. Atletico preia conducerea.

â–ºMinutul 70: VAR-ul anulează golul gazdelor. Morata a înscris cu o lovitură de cap, dar pe reluare s-a văzut că atacantul l-a împins pe Chiellini. Rămâne 0-0.

â–ºMinutul 46: Ocaize uriașă. Diego Costa a fost lansat de Griezmann, a scăpat singur cu Szczesny, dar a șutat pe lângă poartă. Toată lumea se aștepta ca Diego Costa să înscrie, dar acesta a reluat defectuos, spre norocul oaspeților.

â–ºMinutul 46: S-a reluat jocul. Nu s-au efectuat schimbări la pauză.

â–ºMinutul 45+4: Pauză. Juventus a început mai bine partida, dar a cedat inițiativa în finalul primei părți. Ibericii au trecut la control, însă n-au reușit să-l învingă pe Szczseny. De partea cealaltă, Schalke conduce cu 2-1 în partida cu Manchester City.

â–ºMinutul 8: Apără Oblak. Cristiano Ronaldo a trimis o rachetă spre vinclul porții adverse, dar Oblak a scos de sub transversală.

â–ºMinutul 8: Primul cartonaș galben. Diego Costa e avertizat pentru că nu a respectat distanța de 9.15 metri la lovitura liberă a celor de la Juventus. Vârful e avertizat și va rata returu.

â–ºMinutul 1: A început meciul.


21:35 „He’s here!”. Cristiano Ronaldo s-a întors pe terenul celor de la Atletico Madrid, echipa contra căreia a marcat de 22 de ori în 31 de partide. Înscrie în această seară?


21:25 Imagini spectaculoase din vestiarul celor de la Atletico Madrid, publicate chiar pe contul oficial al câștigătoarei Europa League de sezonul trecut.


FC Schalke 04 – Manchester City 2-3 (Bentaleb 37-pen., 45-pen. / Aguero 18, Otamendis – 68, L. Sane 85, Sterling 90)

â–ºSchalke: Fahrmann – Caligiuri, Bruma, Sanes, Nastasic, Oczipka – Serdar, Bentaleb, McKennie (Skrzybski 77) – Uths, Mendyl (Burgstaller 65)
Rezerve: Nubel – Harit, Kutucu, Montondo, Rudy
Antrenor: Domenico Tedesco
Vor lipsi în meciul următor dacă vor primi cartonașe: Embolo, Rudy, Stambouli

â–ºManchester City: Ederson – Walker, Fernandinhos, Otamendis, Laporte – De Bruyne, Gundogan, D. Silva (Kompany 70) – Sterling, Aguero (L. Sane 78), B. Silva
Rezerve: Muric – Danilo, Mahrez, Zinchenko, Foden
Antrenor: Josep Guardiola
Vor lipsi în meciul următor dacă vor primi cartonașe: Agüero, Otamendi, Fernandinho

â–ºMinutul 90+5: Fluier final. Meci nebun în Germania. Schalke a revenit de la 0-1, a condus cu 2-1, City a rămas în zece oameni, dar a câștigat pe final. Cum? Cun un gol senzațional marcat de Sane, care nu s-a bucurat pentru că a marcat contra fostei echipe, respectiv cu o reușită a lui Sterling, din pasa portarului Ederson. Magia Ligii Campionilor.

â–ºMinutul 90: GOOOL Manchester City! Ederson l-a lansat pe Sterling, care a scăpat singur cu Fahrmann și a înscris pentru 3-2. Gazdele au încremenit.

â–ºMinutul 85: GOOOL Manchester City! În zece oameni, campioana Angliei înscrie pentru 2-2. Intrat de doar șapte minute, Sane marchează împotriva fostei sale echipe. Neamțul a marcat incredibil din lovitură liberă, dar n-a avut puterea să se bucure, din respect pentru fanii lui Schalke. Sane a trimis o bombă în plasa laterală a porții apărate de Fahrmann. Execuție demnă de premiul Puskas, iar City revine în meci.

â–ºMinutul 68: Eliminare! Nicolas Otamendi încasează al doilea cartonaș galben, iar lucrurile se complică și mai mult pentru Manchester City. Chiar și așa, o înfrângere cu 2-1 nu ar fi foarte dramatică, datorită golului marcat în deplasare. Rămâne de văzut cum va gestiona Schalke avantajul numeric.

â–ºMinutul 46: S-a reluat jocul. Nu s-au efectuat schimbări la pauză.

â–ºMinutul 45+4: Pauză. Revine City în repriza secundă?

â–ºMinutul 45: GOOOL Schalke! Bentaleb reușeste dubla. De data asta a schimbat colțul, a trimis în stânga sus, iar Ederson nu a reușit să respingă.

â–ºMinutul 45: Penalty! Fernandinho a comis un fault în careu, iar Schalke va beneficia de un nou penalty.

â–ºMinutul 37:  GOOOL Schalke! Bentaleb a transformat de la 11 metri, iar Schalke revine în meci. Este primul gol înscris în istoria Ligii Campionilor, după intervenția VAR. La Ajax – Real Madrid am asistat la primul gol anulat de VAR.

â–ºMinutul 36: Penalty! Otamendi a lovit mingea cu mâna, iar în urma intervenției VAR, centralul Del Cerro a acordat lovitură de la 11 metri pentru Schalke. Otamendi va fi suspendat pentru partida retur.

â–ºMinutul 18: GOOOL Manchester City! Sergio Aguero înscrie din pasa lui David Silva și îl liniștește pe Guardiola. Început perfect pentru campioana Angliei.

â–ºMinutul 1: A început meciul.


21:25 Duelul dintre Schalke și Manchester City va fi unul special pentru Leroy Sane, fotbalistul crescut la academia formației germane, alături de fratele său, Kim. În prezent, cel mai mic frate al lui Leroy, Sidi (15 ani) este legitimat la echipa U16 a celor de la Schalke.

Dacă pe Veltins-Arena, FC Schalke 04 o așteaptă pe campioana Angliei, Manchester City, în Spania, Wanda Metropolitano, stadionul pe care se va desfășura și finala Ligii Campionilor, va găzdui în această seară confruntarea dintre Atletico Madrid și Juventus, câștigătoare a șapte titluri consecutive în Italia.

Atletico Madrid vs Juventus

Atletico – Juventus e meci între două formații care s-au mai duelat și în sezonul 2014-2015 al competiției. Atunci au jucat în grupa A, iar spaniolii s-au impus cu 1-0 pe teren propiu, în timp ce meciul din deplasare s-a încheiat cu o remiză albă, 0-0.

În sezonul trecut, Juventus a ajuns până în sferturile de finală ale competiției, atunci când Real Madrid a eliminat-o cu 4-3 la general. De cealaltă parte, Atletico nu a reușit să se califice în optimile Ligii în ediția precedentă, dar a ajuns în Europa League, trofeu pe care l-a câștigat în fața formației Olympique Marseille, scor 3-0.

În Serie A, Juventus nu își face probleme în ceea ce privește câștigarea unui nou titlu. Este lider cu 66 de puncte, la 13 distanță de locul al doilea ocupat de Napoli. Atletico Madrid nu stă nici ea rău în clasamentul La Liga, este pe poziția a doua, cu 47 de puncte, la 7 lungimi distanță de prima poziție, Barcelona, și cu două puncte mai mult decât Real Madrid, a treia clasată.

La conferința de presă susținută înaintea meciului, tehnicianul clubului din Torino, Massimiliano Allegri , l-a lăudat pe antrenorul lui Atletico, Diego Simeone, dar s-a ținut și de glume în urma „presiunii” puse de jurnaliști în ceea ce privește prezența argentinianului Dybala în partida din această seară: „Dybala o să joace. Sunteți fericiți? Pot să plec acum?„.

Juventus îl poate întâlni ca adversar pe fostul ei jucător, Alvaro Morata, care este acum la Atletico, venit sub formă de împrumut de la Chelsea: „Alvaro Morata a crescut mult de când a plecat de la noi. Este un jucător periculos. Trebuie să încercăm să controlăm meciul și să fim atenți„, a mai spus Allegri.

FC Schalke 04 vs Manchester City

Schalke 04 și Manchester City s-au mai întâlnit în competițiile europene. În 2008, cele două au jucat în grupele Cupei UEFA, partidă care a fost câștigată de „cetățeni”, cu scorul 2-0. (n.red. – atunci, în regulamentul UEFA, grupele erau formate din cinci echipe și nu era implementat formatul tur-retur, ci un singur meci cu fiecare echipă).

Pentru nemți, sezonul acesta nu este unul prea fericit. În Bundesliga, Schalke 04 este mai aproape de retrogradare, decât de primele locuri. Formația pregătită de tehnicianul Domenico Tedesco este pe locul 14 cu 23 de puncte, adunate în 22 de etape. Schalke 04 s-a calificat, de pe locul doi grupa D, în optimile Ligii. FC Porto a fost lider, iar Galatasaray și Lokomotiv Moscova au ocupat locurile trei, respectiv patru.

Adversara Manchester City merge în Germania după patru victorii consecutive, trei în Premier League și una în Cupa Ligii. Echipa pregătită de Pep Guardiola este pe primul loc în campionat, la egalitate de puncte cu Liverpool, 65, formație care are însă un meci în minus. În sezonul trecut al Ligii Campionilor, City a fost eliminată din sferturile competiției chiar de rivala la titlu. Liverpool s-a impus cu 5-1 la general și s-a calificat în semifinale, acolo unde a fost eliminată de Real Madrid.

Este o competiție specială și trebuie să ne controlăm emoțiile. Suntem încrezători și este important să reușim să înscriem un gol în deplasare„, a spus Pep Guardiola, la conferința de presă susținută înaintea partidei tur din optimile Ligii Campionilor. Tehnicianul catalan a câștigat de două ori trofeul, când era pe banca Barcelonei, în 2009 și 2011. Dacă ar câștiga în acest sezon Liga Campionilor, i-ar egala la număr de trofee pe Zinedine Zidane, Carlo Ancelotti și Bob Paisley.

Rezultatele înregistrare marți, 19 februrie, în optimile Ligii Campionilor:

Olympique Lyon – FC Barcelona 0-0

Liverpool – Bayern Munchen 0-0

Rezultatele înregistrate săptămâna trecută, 12 și 13 februarie, în optimile Ligii Campionilor:

Manchester United – PSG 0-2

Tottenham – Dortmund 3-0

AS Roma – FC Porto 2-1

Ajax – Real Madrid 1-2

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat obsesiv cele două păsări
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat obsesiv cele două păsări
Bergodi a câștigat o avere ca ”să rezilieze amiabil” contractul cu Rapid. Nu și-a asumat nimic
Bergodi a câștigat o avere ca ”să rezilieze amiabil” contractul cu Rapid. Nu și-a asumat nimic
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe care le face zilnic
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe care le face zilnic
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Gestul unei femei din Neamţ, care a găsit pe stradă 4.100 de lei. Ai cui erau banii
Gestul unei femei din Neamţ, care a găsit pe stradă 4.100 de lei. Ai cui erau banii
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
ȘOC în România! Miliardarul a divorțat pentru puștoaica de la TV, mai tânără cu 24 de ani! SUPER-GALERIE FOTO
ȘOC în România! Miliardarul a divorțat pentru puștoaica de la TV, mai tânără cu 24 de ani! SUPER-GALERIE FOTO
Ce au plănuit RUŞII în România. Planul secret al lui Putin, dat în vileag la București
Ce au plănuit RUŞII în România. Planul secret al lui Putin, dat în vileag la București
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu! Lovitură năucitoare: Ajunsese să...
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu! Lovitură năucitoare: Ajunsese să...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
E legală depășirea prin dreapta a unei mașini ce virează la stânga? Ce prevede Codul Rutier
E legală depășirea prin dreapta a unei mașini ce virează la stânga? Ce prevede Codul Rutier
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani de iubire...”
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani de iubire...”