A fost sau nu penalty în finala Ligii Campionilor? Cea mai grea fază a partidei Tottenham - Liverpool, analizată: "Dacă observăm, intenţia apărătorului a fost de a..."

1 iun 2019 6322 afişări Liga Campionilor
A fost sau nu penalty în finala Ligii Campionilor? Cea mai grea fază a partidei Tottenham - Liverpool, analizată: "Dacă observăm, intenţia apărătorului a fost de a..."

Fostul arbitru spaniol, Iturralde González, a dat verdictul în privinţa penalty-ului din secunda 24 a finalei Ligii Campionilor, dintre Tottenham şi Liverpool! Din păcate pentru londonezi, partida a început de la 1-0 pentru "cormorani". 

Partida Tottenham - Liverpool poate fi urmărită aici!

În secunda 24 a partidei, Sissoko a întins braţul, Salah a centrat în mâna adversarului, iar Damir Skomina a dictat penalty. Deşi fanii lui Tottenham "au luat foc" pe reţelele de socializare, Iturralde González a susţinut că centralul finalei a luat decizia corectă. 

Skomina nu a ezitat să acorde penalty încă din startul partidei, deşi se afla sub presiunea a mii de suporteri: "E penalty, nu e niciun dubiu. Dacă observăm, intenţia apărătorului a fost de a-şi îndepărta mâna de corp, astfel că acţiunea sa a fost penalizată", a declarat Iturralde González.

Penalty-ul acordat de Skomina a fost cel mai rapid din istoria Ligii Campionilor.

A HUGE decision just 22 seconds into the #UCLfinal 😳

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.