S-a drogat "Bovină"? Centralul care a "măcelărit" Italia a fost arestat!

23 sep 2010 18 afişări International
S-a drogat "Bovină"? Centralul care a "măcelărit" Italia a fost arestat! S-a drogat "Bovină"?

Killer-ul Italiei la CM din 2002, arbitrul ecuadorian Byron Moreno (foto), a fost arestat după ce a fost prins, marţi, pe aeroportul JFK din New York, cu şase kg de heroină asupra sa. Daejeon, Coreea de Sud, 18 iunie 2002. Optimi de finală la CM, Italia - Coreea de Sud. Ţara-gazdă e împinsă de la spate în disputa cu "squadra azzurra" de un anonim central ecuadorian, Byron Moreno. Eliminaţi, 2-1 după prelungiri, italienii se plâng de un complot FIFA, cu obiectiv clar: una dintre ţările organizatoare, Coreea de Sud sau Japonia, să ajungă cât mai departe. La final, coreenii au sărbătorit un loc patru! Desfiinţat de presa italiană, poreclit chiar "Bovina nedumerită" pentru mimica sugestivă pe care a avut-o în timpul partidei, Moreno a pozat, atunci, într-un veritabil incoruptibil. "Am conştiinţa liniştită, italienii sunt imaturi. Vorbesc de mită pentru că sunt, probabil, prea obişnuiţi cu ea", le-a transmis Moreno "macaronarilor".

Avea heroină şi în pantaloni!

21 septembrie 2010, New York, aeroportul JFK. Un avion tocmai aterizase din direcţia Ecuador, iar un individ în vârstă de 40 de ani e oprit la un control de rutină. În timpul inspecţiei, asupra sa se descoperă 10 pungi cu heroină lipite cu bandă adezivă, sub haine. Unele dosite chiar în pantaloni! În total, şase kg de heroină. Identitatea persoanei: "incoruptibilul" Byron Moreno, ajuns acum un respectabil analist sportiv la radio şi TV în ţara sa natală. Finalul: Moreno e arestat pentru trafic de droguri de mare risc, fără posibilitate de eliberare pe cauţiune, şi îşi aşteaptă procesul.

Gafele centralului Byron Moreno

Ce i-au reproşat italienii lui Moreno, în 2002: neacordarea unui gol "de aur" valabil, marcat de Tomassi, eliminarea lui Totti pentru simulare, deşi romanul a alunecat, penalty gratuit acordat gazdelor.

Moreno s-a retras din arbitraj în 2003, la scurt timp după ce a primit o suspendare de 23 de etape. Prelungise cu 13 minute meciul Deportivo Quito - Barcelona Sporting pentru ca gazdele să câştige!

Şase kilograme de droguri? După părerea mea, Moreno le avea deja în 2002, dar nu în pantaloni, ci în organism

Gianluigi Buffon, portarul Italiei în 2002

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.