Ce nebunie se pregăteşte: "Va fi cel mai modern stadion din Europa de Est"

11 oct 2013 17323 afişări International
Ce nebunie se pregăteşte: "Va fi cel mai modern stadion din Europa de Est"

Bulgaria se confruntă cu problema lipsei unui stadion modern, iar oficialităţile din ţara vecină discută de mai multă vreme despre ridicarea unei arene moderne. Problema ar urma să fie rezolvată de IFS, o firmă germană de management sportiv.

Publicaţia Sportal.bg susţine că Bulgaria ar putea, în sfârşit, să aibă un stadion modern. Acesta ar urma să fie ridicat din banii companiei IFS, dar mai multe detalii n-au fost oferite. Potrivit unui comunicat emis de firma germană, proiectul va fi prezentat pe 16 octombrie.

Atunci vor fi dezvăluite amănunte despre durata construcţiei, numărul de locuri şi costul total. Cei de la IFS n-au de gând să construiască un simplu stadion, ci au promis că vor ridica "cea mai modernă arenă din Europa de Est", susţin cei de la Sportal.bg.

Pe noul stadion ar urma să joace ŢSKA Sofia şi naţionala Bulgariei, dar va fi disponibil pentru toate echipele care vor dori să dispute aici meciurile de acasă.

Sursa foto: sportal.bg

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.