Mureşan: "Le cer scuze fanilor, i-am dezamăgit!"

22 oct 2009 7 afişări Europa League
Mureşan: "Le cer scuze fanilor, i-am dezamăgit!" Mureşan: "Le cer scuze fanilor, i-am dezamăgit!"

O nouă seară neagră pentru fotbalul românesc. Dacă acum douăsăptămâni UEFAntasticele au reuşit performanţa să obţină un singurpunct în patru partide (fără să înscrie vreun gol), etapa a treiapare o copie la indigo.
CFR-ul a capotat la Praga, unde Sparta a fost cu două clase pestefosta campioană a României. Iuliu Mureşan admite superioritateacehilor şi este de părere că factorul fizic a fost cel care aînclinat balanţa.

"E o seară tristă, îmi cer scuze faţă de fanii care auvenit la Praga să ne vadă cum îi dezamăgim. Ne-a fost foarte fricăsă nu cădem din punct de vedere fizic şi de ce ceea ce temi nuscapi", a spus preşedintele ardelenilor la finalulmeciului.

Oficialul din Gruia rămâne optimist şi speră ca trupa luiConceicao să se răzbune pentru acest eşec peste două săptămâni, laCluj: "Păstrăm şanse la calificare deşi PSV s-a distanţat,dar ne vom lupta pentru locul doi. Sperăm să ne luăm revanţa înjocul de la Cluj"

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.