"Depindem doar de noi, trebuie să batem Zurich" Singura conspiraţie posibilă pe care o vede Porumboiu la acel meci

2 dec 2011 4067 afişări Europa League
"Depindem doar de noi, trebuie să batem Zurich" Singura conspiraţie posibilă pe care o vede Porumboiu la acel meci "Depindem doar de noi, trebuie să batem la Zurich!" Singura conspiraţie posibilă pe care o vede Porumboiu la acel meci

Aşa cum ProSport a prezentat în ediţia tipărită de azi, Paul Papp a semnat un contract de impresariat cu fraţii Becali, care îl pot vinde mai uşor unor cluburi importante din Europa.

Adrian Porumboiu a declarat că jucătorul a avut aprobarea sa pentru semnarea acestei înţelegeri.

"Papp a avut aprobarea mea să semneze cu domnul Becali. Era o înţelegere care s-a parafat între ei. E opţiunea lui, a clubului şi a jucătorului." a spus Adrian Porumboiu la gsptv.

Finanţatorul vasluienilor a vorbit şi despre meciul cu Lazio, unul important în istoria clubului, mai ales că în cazul unei victorii la Zurich, echipa se va califica în primăvara europeană.

"Să vezi de la Piatra Neamţ până aproape de Vaslui un şir de maşini cu lumini care sărbătoreau acest egal, aproape ca o victorie. Am rămas plăcut impresionat. Dacă aveam un stadion de 20.000 de locuri la Vaslui sigur se umplea. Am fi putut să câştigăm, dar tot aşa bine am fi putut să şi pierdem, trebuie să păstrăm un echilibru. Nu are rost să ne dăm supăraţi că nu am bătut pe Lazio. Cred că şi cu un meci egal la Zurich ne putem califica. E bine că depindem doar de noi, trebuie să batem. Dacă vor trimite arbitri din România, atunci putem spune că va fi o conspiraţie în acel meci." a spus Adrian Porumboiu la gsptv.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.