Becali, dezlănţuit după ce a pierdut milionul de euro în faţa lui Lugano: "Asta e echipă cu care să faci paşi în Europa?" Au curs ironiile: "Cum să jucăm cu Golofca împotriva lui Arsenal şi Milan?"

8 dec 2017 23325 afişări Comentează şi tu Europa League
Becali, dezlănţuit după ce a pierdut milionul de euro în faţa lui Lugano: "Asta e echipă cu care să faci paşi în Europa?" Au curs ironiile: "Cum să jucăm cu Golofca împotriva lui Arsenal şi Milan?"

Gigi Becali nua  fost deloc mulţumit după ce a pierdut primul loc în grupa din Europa League. FCSB a pierdut partida cu Lugano, de acasă, scor 1-2, iar în prima fază eliminatorie va veni o echipă mult mai grea. 

"Ne minţim, nu avem echipă. Cu echipa asta nu poţi face paşi mari în Europa. Dacă nu baţi pe Lugano ca să te duci pe primul loc, nu poţi avea pretenţii. Nu fac ei parte din lot? Nu e nicio supărare.

Să vedem dacă vin întăriri, au lipsit azi 4-5 jucători, avem 4-5 accidentaţi, am avut şi 11 metri azi. Te baţi cu Arsenal şi cu Milan cu Golofca?", a declarat Becali la ieşirea de la stadion.

Finanţatorul FCSB a continuat la DigiSport: "Nici apărare n-am avut. Nedelcu, nu înţeleg, ori fundaş central, ori mijlocaş. Numai acolo l-am văzut. Nu ştiu ce se întâmplă. N-are rost... Apărarea nu mai face faţă când mijlocul e praf, când ai 4-5 jucători care nu-ţi joacă. Dacă jucau Pintilii, Budescu, Man sau Gnohere de la început... Nu sunt supărat, se întâmplă, au avut două ocazii şi au dat două goluri.

E vorba de valoare şi de concentrare. Şi azi dacă întram motivaţi nu aveam cum să pierdem meciul acesta. Va fi altfel pentru că avem cuţitul la os, când e aşa jucăm altceva. Nu ştiu, că nu mai ţin cont, că nu mai fac socotelile astea, de 30-50 de mii nu le mai fac. Ca dovadă că nu am pus titularii când era vorba de încă 600.000 de mii. Nu cred că avem... E greu, nu. Vreau un nume mic, ca să putem trece mai departe. Atunci când eşti echipă mare, nu contează că schimbi 4 jucători în echipă trebuie să câştigi cu Lugano.

Nu am sunat, Dică a decis să-l schimbe pe De Amorim. Nu m-a interesat, nu era un meci după care să mă enervez. Golofca mai are şanse să fie vândut, la De Amorim nu mai am nicio încredere în el. Atalanta, să vedem dacă iese, nu?".

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.