LIVE BLOG CM 2014, ziua 16 | Brazilia – Chile 1-1. Optimile încep cu un meci de 120 de minute: urmează prelungiri la Belo Horizonte. Invazie de măști cu chipul lui Suarez la Rio de Janeiro

LIVE BLOG CM 2014, ziua 16 | Brazilia - Chile 1-1. Optimile încep cu un meci de 120 de minute: urmează prelungiri la Belo Horizonte. Invazie de măști cu chipul lui Suarez la Rio de Janeiro
  • Publicat:
  • Actualizat:


PROGRAMUL ZILEI DE AZI

  • BRAZILIACHILE 1-1 (David Luiz 18 / Sanchez 32)
    Brazilia: J. Cesar – Alves, Silva, David Luiz, Marcelo – Fernandinho (Ramires 72), L. Gustavo – Hulk, Oscar, Neymar – Fred (Jo 64)
    Chile: Bravo – Silva, Medel, Jara – Isla, Aranguiz, Diaz, Mena – Vidal (Pinilla 87) – Sanchez, Vargas (Gutierrez 56)
     
  • COLUMBIAURUGUAY (ORA 23:00, TVR 1)

20:54 ȘI SE ÎNCHEIE EGAL! Timpul regulamentar s-a scurs, iar brazilienii nu au reușit să înscrie golul victoriei. E 1-1 și urmează primul meci din istorie cu prelungiri pentru naționala chiliană. Al șaptelea pentru brazilieni, însă!


20:51 Deși are probleme la genunchi, suferind chiar o operație înaintea Mondialului, Arturo Vidal a alergat 9,66 kilometri în acest meci, peste media echipei chiliene, de 8,54 kilometri. Mai sunt doar două minute de prelungire din acest meci!


20:47 O explicație posibilă a faptului că meciului este atât de strâns este și următoarea statistică. Ne așteptam ca chilienii să alerge mai mult decât Brazilia, însă nu cu 6,5 kilometri! Și e minutul 88…


20:40 Neymar nu a reușit decât un dribling din cele șapte încercate în acest meci. Costin Ștucan spune că Brazilia va câștiga la penalty-uri, chiar în momentul în care suporterii „carioca” încep să își fluiere favoriții.


20:38 O jurnalistă chiliană, pe care o remarcase și colegul Cristian Scutariu înaintea partidei, a sărbătorit într-un mod neortodox golul lui Sanchez în centrul de presă al arenei din Belo Horizonte.


20:35 Un simptom clar al impotenței ofensive a Braziliei este faptul că singurele două șuturi pe poartă ale brazilienilor au venit din partea fundașilor David Luiz și Dani Alves. Acum Jo ratează din 6 metri, cu un luft incredibil, după o centrare excelentă a lui Hulk.


20:33 Brazilia nu reușește să creeze pericol la poarta adversă. Dacă mijlocul nu a funcționat în prima repriză, atunci în partea secundă nu mai funcționează nici atacul. Pe o căldură destul de mare la Belo Horizonte, Oscar și Neymar au fost aproape inexistenți în ultimele minute.


20:24 După un nou meci catastrofal făcut de Fred, atacantul brazilian e schimbat de Scolari cu Jo. Se aud fluierături în tribune. Iar Jo are doar 30 de minute în care să califice Brazilia. În cele 63 de minute jucate, Fred nu a reușit să tragă pe poartă, deși a avut trei șuturi.

 


20:21 Jocul devine foarte fragmentat, departe de ce s-a jucat în prima repriză. Iar după două faulturi comise în decurs de mai puțin de 2 minute, Luiz Gustavo vede cartonașul galben. Jucătorul lui Wolfsburg, unul dintre cei mai importanți oameni ai echipei braziliene, ar putea rata meciul din sferturi în cazul în care Brazilia se califică.


20:16 David Luiz, probabil cel mai ofensiv fundaș central al acestui turneu, i-a pasat excelent lui Hulk, care a marcat din 6 metri, cu o reluare ciudată! Doar că Howard Webb, arbitrul partidei, anulează golul pentru henț! O decizie corectă, care a răpit un gol ca al lui Maradona în 1986!!


20:11 Doar trei țări au reușit să câștige un meci împotriva Braziliei la Cupa Mondială după ce au fost conduse. E vorba despre Uruguay în finala din 1950, cu Norvegia în grupe în 1998 și cu Olanda în sferturi în 2010. Se înscrie Chile în această listă?


20:07 Aflăm de la comentatorul TVR Florin Mihoc că „Neymar și-a schimbat culoarea ghetelor”. Probabil că a împrumutat, la pauză, spray-ul lui Howard Webb, altfel e greu de crezut că ghetele brazilianului se pot metamorfoza din auriu în altă culoare.


20:05 Partida dintre Chile și Brazilia se va relua în câteva momente. Dar până atunci, remarc o poză care va face, cu siguranță, furori printre fanii lui Luis Suarez. Fanii Uruguayului vor sosi la meciul de diseară, contra Columbiei, cu măști de susținere pentru Luis Suarez, suspendat patru luni, după ce l-a mușcat pe Giorgio Chiellini.


20:02 Am mai publicat poza de mai jos în urmă cu câteva zile, când puțini credeau că echipa lui Jorge Sampaoli poate produce o surpriză. Trebuie să o reamintim în actualele condiții. Coincidență sau noroc? 🙂


20:00 De trei ori echipa chiliană a avut 1-1 la pauză într-o deplasare în Brazilia: în 1922, în 1955 și în 2013. Niciodată nu a pierdut! Este o statistică foarte interesantă, însă e de așteptat ca brazilienii să domine autoritar în repriza secundă.


19:55 Chilienii au avut posesia mai mare, 53%, în prima repriză, dar au fost dominați net la șuturi la poartă, 10-4. Interesant e că mijlocul Braziliei nu a funcționat aproape deloc, rata de completare a paselor fiind foarte, foarte slabă, doar 69%!


19:49 E pauză la Belo Horizonte. După o repriză electrizantă, în care cele două echipe au avut mari ocazii, rezultatul e egal, 1-1. Scolari pare îngrijorat pe margine, e Chile suficient de puternică să îi pună probleme Braziliei?


19:45 Chilienii au călătorit 5188 de kilometri deja pentru a juca cele patru meciuri de la acest Mondial, în timp ce Brazilia are 8767 de kilometri, cu peste 50% mai mult. Se va resimți acest lucru în repriza secundă? Probabil că nu, brazilienii par în regulă din punct de vedere fizic.


19:42 Luăm o pauză de câteva secunde dela meciul dintre Brazilia și Chile pentru a ne delecta cu una dintre imaginile Mondialului. În vestiarul Uruguayului pentru meciul cu Columbia, care va începe de la ora 23:00, a fost pregătit și tricoul lui Luis Suarez, deși atacantul lui Liverpool e deja în Uruguay, după ce a fost suspendat timp de patru luni din fotbal de către FIFA.


19:39 Primul șut pe poartă al chilienilor a fost și golul împotriva Braziliei. E un meci extrem de spectaculos, care se mișcă într-un ritm nebun, și datorită stilului chilienilor, care aleargă enorm.


19:35 GOOOOOOOOOOOOOL CHILE!!!!!!!! (ALEXIS SANCHEZ 32). Vă spuneam că Chile nu se apropie periculos de poarta lui Cesar, nu? Ei bine, o greșeală a lui Hulk a adus mingea în careu la Alexis Sanchez, care nu a iertat, reușind să egaleze cu un șut plasat din doar 6 metri. E prima dată când brazilienii au mari probleme la această Cupă Mondială.


19:35 Deloc surprinzător, echipa chiliană are o posesie zdrobitoare, 62%, după primele 30 de minute. Problema este însă că, deși au mingea, jucătorii lui Sampaoli nu reușesc să se apropie periculos de poarta lui Julio Cesar.


19:31 Ghetele aurii purtate azi de Neymar în premieră nu-l ajută prea mult pe brazilian. „Decarul” Braziliei a ratat două șanse bune azi, trimițând fie prea ușor în brațele lui Bravo, fie mult pe lângă poartă. 


19:27 Suporterii de sex feminin ai Braziliei jubilează în tribune după golul naționalei „carioca”. Interesant este că reușita a venit exact pe punctul slab al chilienilor, o echipă cu medie de înălțime de 1,76m, Vidal fiind cel mai înalt jucător al chilienilor de azi, la 1,78m. E clar că brazilienii au exersat fazele fixe la antrenamente.


19:20 GOOOOOOOOOOL BRAZILIA!!!! (DAVID LUIZ 18). Brazilia deschide scorul exact după o fază fixă, punctul slab al chilienilor. Un corner al lui Neymar e reluat cu capul de Thiago Silva, mingea ajunge la Luiz, care înscrie din doar patru metri! 


19:15 Un duel în careu între Hulk și Isla în careu produce căzătura brazilianului. Webb nu dă penalty și are dreptate. Căderea lui Hulk a fost mult prea ușoară!


19:09 Emoții mari pentru Brazilia. După o intervenție mai dură la mijlocul terenului, Neymar șchioapătă serios. Se pare că brazilianul are probleme la genunchi, însă nu e exclus ca Neymar să sufere de dureri la gleznă, de care s-a plâns și la antrenamentul de ieri.

 


19:04 Chilienii par să înceapă mai bine jocul și păstrează posesia în jumătatea adversă. Cei 40.000 de fani brazilieni prezenți pe Copacabana pentru a urmări meciul nu sunt, cu siguranță, fericiți de acest lucru.


19:00 Pentru cel puțin două ore, prietenia dintre Alexis Sanchez și Neymar va fi uitată. Cei doi jucători s-au îmbrățișat la vestiare, dar pe teren vor fi adversari. Începe meciul!


18:57 Partea acapella a imnului chilian este fluierată copios de suporterii brazilieni. E un adevărat infern pe arena din Belo Horizonte.


18:55 O statistică deloc liniștitoare vine din partea lui Alexis Tamayo, statisticianul cotidianului spaniol „As”. De fiecare dată când chilienii au trecut de faza grupelor (1962, 1998 și 2010), au fost eliminați de către Brazilia. Să se întâmple acest lucru și în 2014? Cu siguranță, Brazilia e mare favorită.


18:51 Era destul de greu ca polițiștii să evacueze arena din Belo Horizonte. Stadionul e plin-ochi, iar cromatica este galbenă. Doar roșul fanilor chilieni, masați într-un sector, rupe monotonia braziliană.


18:46 Și lucrurile se precipită încă din primele minute ale schimbului meu. Potrivit Poliției Federale braziliene, a existat o amenințare cu bombă pe Arena „Mineirao” din Belo Horizonte. Totuși, Poliția a informat pe contul oficial de Twitter că nu va exista o evacuare a arenei.


18:44 Bună seara! După peste opt ore în care s-a luptat cu somnul și a urmărit în paralel cursele de Moto 3, Moto2 și MotoGP de la Assen, Cristian Scutariu s-a declarat învins și a părăsit postul în plină glorie. Ne vor lipsi glumele sale, însă putem să ne delectăm în următoarele ore cu două meciuri care se anunță foarte spectaculoase. Așadar, pe cine vedeți în sferturi? Eu mizez pe Brazilia și Uruguay!



18:40 La revedere! Pentru partea ușoară a serii va las alături de colegul meu Costeiu Adrian.


18:24 Și așezările celor două echipe. Cel mai probabil vom avea parte de un spectacol ofensiv în primul meci din această seară.


18:20 Imagine din vestiarul Braziliei înaintea partidei cu Chile. Ce or face cu atât de multe perechi de ghete?


18:10 Niciun meci important fără o relatare de la fața locului făcută de Ines Sainz Gallo. De data aceasta îmbrăcată de gală.


17:50 Atunci când nu găzduiește jocuri de fotbal sau concerte, plaja Copacabana se poate transforma și într-un loc din care să se urmărească partide de la Campionatul Mondial. Par să fie câteva mii de oameni care au venit până la această oră.


17:44 O comparație a cifrelor obținute la acest Campionat Mondial de Neymar și de Alexis Sanchez, vedetele din prima optime de finală dintre Brazilia și Chile.


17:22 Au apărut echipele! La baseball, în partida dintre Chicago White Sox și Toronto Blue Jays, poate interesează pe cineva.


17:18 Sebastien Ogier își afișează susținerea față de Brazilia în meciul cu Chile. Pilotul din WRC poartă tricoul lui Neymar, firește, că doar nu era să îl poarte pe cel al lui Maxwell.


17:11 Apar și primele poze de la cei care au intrat pe stadionul care va găzdui partida dintre Brazilia și Chile. Totuși, noi la ProSport abia așteptăm meciul din „optimi” al „Vulpilor deșertului” contra Germaniei. Sperăm din inimă ca „Les Fennecs” să facă o figură frumoasă precum săriturile lui Gregor Schlierenzauer, acest remarcabil icar modern.


16:40 Alvaro Morata pare să fie distrus și acum de faptul că nu a fost convocat în lotul Spaniei care s-a făcut de râs la această ediție de Campionat Mondial. Își face selfie-uri aproape emo…


16:30 Până și necuvântătoarele sunt de partea Braziliei în această seară. Vedeți mai jos o broască țestoasă care a considerat că peștele din dreptul steagului Braziliei este mai apetisant decât cel agățat de steagul celor din Chile. Asta înseamnă, desigur, că Neymar poate intra mai relaxat pe teren, victoria e pe jumătate obținută.


16:18 Fanii Braziliei au început să se strângă în jurul arenei pe care se va juca diseară meciul cu Chile.


15:55 A apărut echipa probabilă a Uruguayului pentru partida de diseară. Din 5-3-2-ul prezentat putem trage concluzii clare cu privire la intențiile lui Oscar Tabarez împotriva Columbiei.

Uruguay: Muslera – Pereira, Giménez, Godín, Cáceres, Pereira – González, Arévalo Ríos, Rodríguez – Forlán, Cavani


15:13 Glumă bună, zicem noi, făcută de presa din Brazilia. Jurnaliștii de la Meia Hora au pus azi, pe prima pagină a ziarului, orarul zborurilor către Chile, aluzie la faptul că echipa lui Vidal va pleca acasă după meciul din optimile de finală.


14:49 Cine e fan al serialului Game of Thrones? Iată o asemănare între Lionel Messi și unul dintre personajele importante din GOT.


14:46 Au apărut și veștile cu privire la problemele de sănătate ale fotbaliștilor înaintea debutului fazei optimilor de finală. Despre Brazilia – Chile puteți citi mai jos:


14:12 Cred că adidas a plătit bine de tot pentru ca fotbaliștii să facă asta pe Twitter. Aproape că este o campanie publicitară completă.


13:55 Rămânem la capitolul ghete de fotbal și ne uităm la ceea ce a pregătit brazilianul Fred pentru meciul cu Chile.


13:40 Poate părea că am o problemă cu starul Braziliei, însă e greu de neglijat o astfel de imagine. Neymar junior va juca în această seară încălțat cu ghete Nike aurii.


13:38 Vin noi imagini de la antrenamentul Braziliei. Neymar se pregătește pentru executarea loviturilor libere.


13:11 Olandezilor li s-a oferit o ocazie unică în viață dacă vor reuși să câștige Campionatul Mondial din Brazilia. Ruimtevaartbedrijf SXC, o companie de inginerie aerospațială, a promis că în cazul în care conaționalii lor vor lua trofeul suprem îi vor duce pe aceștia, împreună cu antrenorul Van Gaal, în spațiu.


12:40 O imagine superbă a stadionului Maracana din Rio de Janeiro, arenă pe care se va juca în această seară, de la ora 23:00, partida dintre Columbia și Uruguay.


12:35 La antrenamentele Braziliei este distracție mare, nu se simte presiunea apropierii meciului din optimi cu Chile. Foarte multă lume spune că un antrenament al brazilienilor este mult mai spectaculos decât un meci oficial.


12:22 FIFA a făcut o selecție a celor mai bune citate de la această ediție a Campionatului Mondial. Din selecția FIFA, ProSport a făcut o altă selecție. Pe toate le puteți vedea pe site-ul oficial al forului fotbalistic mondial.

Am văzut că suntem capabili să batem orice adversar. Cred că suntem cea mai bună generație din toate timpurile

Arturo Vidal, Chile

A fost un meci nebun. Am fi putut înscrie cinci… De fapt am înscris cinci goluri, dar puteam înscrie chiar șase, șapte sau opt

Robin van Persie, Olanda, după 5-1 cu Spania

Dacă batem Costa Rica vreau un sărut, pe obraz desigur, de la Regina Marii Britanii

Mario Balotelli, Italia

Nu am văzut un asemenea nivel la Campionatul Mondial în toată cariera mea. Calitatea este absolut incredibilă, ritmul este intens. Este, fără dubii, cea mai bună ediție din toate timpurile

Fabio Capello, selecționerul Rusiei


12:07 De Telegraaf ilustrează într-un mod inedit partida pe care naționala Olandei o va disputa duminică, de la ora 19:00, contra Mexicului în optimile de finală ale Campionatului Mondial. Să fie oare așezarea jucătorilor din desen cea pe care Van Gaal o va folosi mâine?


12:01 De aici se nasc fotbaliști. Niște puști joacă fotbal pe plaja Boa Viagem în Recife, fotografie oferită de agenția EPA.


11:44 În România o astfel de știre în ziua meciului ar fi considerată tentativă de destabilizare a adversarului. Ei bine, se pare că Arturo Vidal poate fi următoarea țintă pe bani mulți a celor de la Manchester United. DailyMail spune că englezii sunt pregătiți să ofere undeva la 30 de milioane de lire, adică vreo 37,5 de milioane de euro pentru fotbalistul lui Juventus. 


11:18 O combinație care pare ieșită din laboratorul unui răufăcător din filmele de la Hollywood. Luis Suarez a fost, în ultimele zile, probabil cel mai „photoshopat” fotbalist din lume.


11:05 Vedetele echipei naționale a Braziliei, Hulk, Neymar și David Luiz, făcând parcă reclamă sloganului „Orice e posibil în viață”. Îi vedem mici, urâți și fără nicio idee asupra a ceea ce urmează să se întâmple în carierele lor. Articolul de presă e în Folha de S. Paulo pentru cei care știu limba portugheză.


10:50 Spania, Italia sau Cristiano Ronaldo? Pentru voi care e cea mai mare dezamăgire a CM 2014 până acum? Colegul Cristian Voinea a tras câteva concluzii după terminarea primei faze a turneului final.



10:30 În absența lui Radamel Falcao, accidentat, Columbia își pune speranțele în James Rodriguez. Jucătorul lui Monaco a fost declarat cel mai bun jucător de la CM 2014 din faza grupelor, după ce a marcat trei goluri și a reușit două pase decisive în victoriile cu Grecia (3-0), Coasta de Fildeș (2-1) și Japonia (4-0).


10:22 Jorge Sampaoli, selecționerul argentinian care conduce naționala statului Chile, este principalul responsabil pentru revirimentul echipei sud-americane din ultimii doi ani. Promotor al unui fotbal atractiv, rezultat al tacticii „împrumutate” de la Marcelo Bielsa, al cărui discipol este, Sampaoli a reușit să unească vestiarul echipei sud-americane și a adus naționala chiliană în primele 16 din lume.


10:14 Pe prima pagină a cotidianului „L’Equipe” nu putea fi altcineva decât Neymar. Superstarul brazilian este principala speranță a Braziliei, după ce a marcat 4 din cele 7 goluri ale echipei sud-americane în faza grupelor. Imaginea trimite la un portret bine conturat al „decarului” brazilian, realizat de jurnaliștii francezi. „Idolul Braziliei” trebuie să facă și azi un meci mare pentru ca echipa „carioca”, gazdă la acest Mondial, să meargă mai departe.


10:08 Tabloidul „Bild” deschide prima pagină de azi cu imaginea lui Joachim Low în timpul meciului de la Recife contra Statelor Unite, câștigat de nemți cu 1-0. „Sexy Jogi”, un titlu însoțit de un semn de exclamare, destul de rar folosit în presa română, stă scris mare alături de imaginea unui Low ud până la piele din cauza ploii.


10:05 Suspendat nouă meciuri internaționale și patru luni din fotbal, Luis Suarez nu pare deloc afectat de decizia luată de FIFA. Atacantul uruguayan s-a retras în casa mamei sale din Solymar, acolo unde s-a întâlnit cu soția și cei doi copii.


10:00 Bună dimineața! Sunt Cristian Scutariu și, deși caravana MotoGP se oprește azi la Assen pentru una dintre cele mai frumoase curse din întreg calendarul, vă voi ține companie în această zi, prima a optimilor de finală de la Mondialul din acest an. Avem în față o seară 100% sud-americană, în care Brazilia joacă împotriva statului Chile pentru un loc în sferturi, în timp ce duelul de diseară dintre Columbia și Uruguay va da cea de-a doua sfertfinalistă. În live blog-ul de azi vom avea cele mai proaspete informații înainte de aceste partide, dar și despre celelalte șase optimi de finală ale competiției.

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de ani. Cine (și CE) era Simona, de fapt
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de…
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina Europei”
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina…
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost…
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde şi de pacient"
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din…
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
×