Ştirea zilei vine din Est! Ruşii îi cer lui Putin să-l înlocuiască pe Spalletti cu un antrenor din Coreea de Nord! Ce i-a iritat pe comunişti

27 sep 2012 4755 afişări Campionate Externe
Ştirea zilei vine din Est! Ruşii îi cer lui Putin să-l înlocuiască pe Spalletti cu un antrenor din Coreea de Nord! Ce i-a iritat pe comunişti no title

Vladimir Putin s-a trezit cu o cerere mai puţin obişnuită din partea susţinătorilor săi. Conform Eurosport, comuniştii din Sankt Petersburg, oraşul natal al preşedintelui Rusiei, îi cer oficialului de la Moscova să intervină în problemele de la Zenit.

Concret, aceştia vor ca tehnicianul Luciano Spalletti să fie înlocuit cu un antrenor din Coreea de Nord: "Avem o situaţie explozivă la Zenit şi în întregul oraş Petersburg. Este clar că la echipă situaţia a scăpat de sub control. Jucătorii se ceartă că unii au salariul mai mare. Este greu să facă diferenţa între bine şi rău în acest conflict deschis - toşi sunt egoişti şi lacomi: Denisvo, Kerzhakov, precum şi Hulk şi Witsel - care nu pot deveni vreodată parte din identitatea oraşului nostru", scriu comuniştii din Petersburg în scrisoarea deschisă adresată lui Vladimir Putin.

Tot conflictul a început după ce în vestiarul lui Zenit au apărut zvonuri despre salariile lui Hulk şi Witsel, jucători aduşi în vară pentru 80 de milioane de euro. Primul urmând să câştige 6,5 milioane de euro pe an, iar al doilea trei milioane de euro, salarii considerate prea mari de ceilalţi jucători. Denisvo şi Kerzhakov, două dintre vedetele echipei, au refuzat să se mai antreneze după acest episod, solicitând şi ei remuneraţii mai mari.

Grupul comuniştilor din St. Petersburg este însă îndreptat şi împotriva tehnicianului Luciano Spalletti, despre care spun că ar trebui înlocuit cu un antrenor care să cunoască filosofia comunistă: "Zenit are nevoie de un antrenor din Coreea de Nord, unde sportul este parte din viaţa de zi cu zi", mai scriu aceştia. Conform Eurosport, oficialii lui Zenit au refuzat să comenteze gestul comuniştilor.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.