S-a lăsat cu demisii. FOTO: Boateng, surprins fumând şi consumând alcool la un test antidoping

1 mar 2014 6485 afişări Campionate Externe
S-a lăsat cu demisii. FOTO: Boateng, surprins fumând şi consumând alcool la un test antidoping

Kevin-Prince Boateng a fost surprins de un medic asistent în timp ce fuma cu berea lângă el. Fotbalistul era în timpul unui test antidoping. Imaginea a născut multe discuţii, astfel că s-a lăsat cu demisii la Federaţia Germană de Fotbal, în numele căreia s-a făcut controlul

Pe 15 februarie, după meciul cu Bayer Leverkusen, Kevin-Prince Boateng a fost supus unui test antidoping. Înainte de a oferi probe de urină, asistentul unui medic al Federaţieie Germane de Fotbal, l-a fotografiat pe jucătorul lui Schalke în timp ce fuma şi avea o bere lângă el.

Dacă prezenţa sticlei cu bere se justifică, având în vedere că jucătorul urma să dea probe de urină, ţigara nu se integrează prea bine în peisaj. Privită prin ochii fanilor, imaginea surprinsă de medicul asistent a fost cea a unui fotbalist care nu-şi respectă latura sportivă. Acesta a fost şi motivul pentru care, imediat după ce a fost publicată de Bild, această fotografie a născut multe controverse.

Drept urmare, Horst Held, directorul sportiv al lui Schalke, a anunţat marţi că clubul se va adresa instanţei pentru deficitul de imagine pe care i l-a adus această fotografie. Ba mai mult, cei de la Schalke s-au delimitat de acţiunile lui Boateng, susţinând cu nu sunt responsabili pentru faptele jucătorului, deoarece acesta se afla în acele momente sub supravegherea medicilor de la Federaţie.

La două zile distanţă de anunţul făcut de Hors Held,  Ralf Köttker - medicul în subordinea căruia se afla asistentul care a făcut poza - şi-a luat toată vina asupra sa şi a cerut să fie eliberat din funcţie.

Sursa foto: Sport.es

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.