Pe urmele tatălui! Fiul lui Roman Abramovic vrea să cumpere una dintre cele mai mari echipe din Estul Europei. Câţi bani ar putea plăti

3 sep 2017 17628 afişări Campionate Externe
Pe urmele tatălui! Fiul lui Roman Abramovic vrea să cumpere una dintre cele mai mari echipe din Estul Europei. Câţi bani ar putea plăti

Arkadi Abramovic, fiul miliardarului Roman Abramovic, vrea să cumpere ŢSKA Moscova, al cărui fan este. Evgeni Ghiner, actualul proprietar al lui ŢSKA, trece prin dificultăţi financiare şi vrea să vândă.

În vârstă de 24 de ani, Arkadi Abramovic este primul copil al patronului Chelsea. Şi acesta pare să-i calce urme lui Roman Abramovic. Potrivit Corriere dello Sport, Arkadi Abramovic vrea să cumpere ŢSKA Moscova. Tranzacţia ar urma să se ridice la aproximativ 300 de milioane de euro.  

Evgeni Ghiner, actualul patron a clubului, este bun prieten cu Roman Abramovic, patronul lui Chelsea. Ghiner are însă probleme financiare, provocate mai ales din cauza conflictului din Ucraina - unde desfăşura mai multe afaceri cu energie. Arcadi Abramovic este dispus să-l ajute să scape de ŢSKA, mai ales că ţine cu această echipă.

De altfel, Roman Abramovic a fost implicat în trecut la ŢSKA Moscova prin una dintre companiile sale. Cât despre Arkadi, ca şi tatăl său, are afaceri în industria gazelor naturale din Rusia, dar a investeşte şi în extragerea de minereuri în Australia. În urmă cu 7 ani, pe când avea doar 17 ani, a încercat să o cumpere pe FC Copenhaga, însă proprietarul de acolo a refuzat să vândă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.