"Indignaţi de minciunile Barcelonei!" Liverpool a reacţionat dur la finalul telenovelei "Coutinho": poziţia clară a clubului de pe Anfield şi acuzele pentru rivalii de pe Camp Nou

3 sep 2017 9454 afişări Campionate Externe
"Indignaţi de minciunile Barcelonei!" Liverpool a reacţionat dur la finalul telenovelei "Coutinho": poziţia clară a clubului de pe Anfield şi acuzele pentru rivalii de pe Camp Nou

Oficialii lui Liverpool le-au răspuns omologilor de la Barcelona şi i-au acuzat pe aceştia că nu au spus adevărul despre negocierile lui Coutinho. Şefii de pe Anfield susţin că nu aveau cum să ceară 200 de milioane de euro pentru starul brazilian, în condiţiile în care nu au luat în calcul nicio secundă să se aşeze la masa negocierilor.

Spaniolii de la Marca tratează pe larg problema şi, sub titlul "Liverpool, indignată de minciunile Barcelonei", prezintă poziţia clubului de pe Anfield: "Englezii au negat suma vehiculată şi au explicat că nu ar fi avut cum să ceară 200 de milioane de euro, în condiţiile în care nu erau dispuşi să negocieze plecarea lui Coutinho. Aşa cum Klopp a spus-o de mai multe ori în conferinţele de presă, Liverpool nu a luat niciodată în calcul vreo ofertă", scrie ediţia online a cotidianului catalan.

Replica englezilor vine ca urmare a declaraţiilor făcute, sâmbătă, de Albert Soler, directorul executiv al catalanilor, care a dezvăluit că transferul lui Coutinho a picat pentru că englezii ar fi cerut 200 de milioane de euro în schimbul playmaker-ului: "Ceea ce vreau să spun este că Barcelona nu va risca nimic, iar clubul nu se va pune în pericol. Nu vrem să fim prinşi într-o asemenea piaţă, cu asemenea sume. În mod normal, cluburile de tradiţie sunt principalii actori, dar asta nu se mai întâmplă acum", a spus Soler, când a fost întrebat despre cauzele ratării transferului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.