INCREDIBIL! Ce a făcut Toure nu vezi nici în telenovele! A convins o tânără că e vânzător de maşini şi a trăit doi ani o viaţă paralelă! Cum a fost prins "pe Google":

26 nov 2012 17785 afişări Campionate Externe
INCREDIBIL! Ce a făcut Toure nu vezi nici în telenovele! A convins o tânără că e vânzător de maşini şi a trăit doi ani o viaţă paralelă! Cum a fost prins "pe Google":
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

O tânără de 22 de ani susţine că a avut un adevărat şoc în urmă cu două săptămâni, când a aflat, de pe Google (!?), că a avut o relaţie de peste doi ani cu un star de la Manchester City.

E vorba despre fundaşul Kolo Toure, care câştigă peste 100.000 de euro pe săptămână la campioana Angliei şi care e căsătorit de peste un an (are doi copii).

În vârstă de 22 de ani, Kessel Kasuisyo susţine că l-a cunoscut pe Toure în 2010, la ieşirea dintr-un club de noapte din Manchester, la aproape un an după transferul fundaşului ivorian la City, anunţă The Mirror.

Sursa citată susţine că relaţia lui Toure cu modelul de 22 de ani a început când aceste se pregătea de nunta cu actuala sa soţie şi a continuat şi după ce Kolo şi-a oficializat relaţia cu mama copiilor săi.

Toure i-ar fi spus tinerei de 22 de ani că îl cheamă Francois şi că lucrează în industria vânzărilor de maşini. "Mi-a spus că a venit din Ghana şi că e student în Anglia. A mai spus că tatăl său e preot. Eu nu urmăresc meciurile de fotbal şi nu aveam cum să-l recunosc...", povesteşte Kessel.

"Sunt devastată. Am văzut că în câteva dintre pozele de la nunta sa el plânge, dar cu câteva săptămâni înainte el era în patul meu.

Cu două sau trei săptămâni înainte de nunta lui era la mine. Apoi, în perioada în care el s-a căsătorit m-a sunat şi m-a spus că a revenit în Africa pentru a vinde două maşini", mai spune Kessel.

Conform sursei citate, Toure susţinea că ar fi un vânzător de maşini de succes şi aşa îşi justifica şi cadourile scumpe pe care i le făcea tinerei. Mai mult, Toure chiar a cerut-o în căsătorie pe Kessel şi i-a oferit un inel cu diamante de peste 1000 de lire!

Tânăra a povestit şi la statagemele a apelat Toure pentru a-şi ascunde identitatea: starul lui City refuza să se fotografieze alături de Kessel susţinând că religia nu-i perimte să facă acest lucru atât timp cât cei doi nu erau căsătoriţi. Iar atunci când Toure o vizita pe Kessel la apartamentul ei, acesta intra întotdeauna în clădire purtând ochelari de soare şi şepci de baseball îndesate pe cap.

Kessel a avut un adevărat şoc în urmă cu două săptămâni, când un prieten i-a transmis să "dea search pe Google Kolo Toure". Kessel a descoperit atunci că trăise o poveste de dragoste cu un jucător de talie mondială şi, în acelaşi timp, pozele de la nunta lui Toure cu actuala sa soţie.

foto: Mirror.co.uk.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.