Controversatul Zdravko Mamic a fost împuşcat şi se află într-un spital din Bosnia. Care sunt informaţiile despre starea sa

22 aug 2017 7723 afişări Campionate Externe
Controversatul Zdravko Mamic a fost împuşcat şi se află într-un spital din Bosnia. Care sunt informaţiile despre starea sa

Controversatul Zdravko Mamic, fost director general la Dinamo Zagreb, a fost împuşcat în picior într-o vizită pe care o desfăşura în Bosnia. Mamic a fost internat într-un spital local şi se află în afara oricărui pericol.

Zdravko Mamic a fost împuşcat lângă un cimitir din Tomislavgrad, Bosnia, unde participa la o ceremonie dedicată memoriei tatălui său. Potrivit foxsports.com, mai multe focuri au fost trase asupra omului de afaceri, dintr-o pădure aflată în apropiere. Unul dintre gloanţe l-a atins în picior şi Mamic a fost transportat imediat la un spital local.

Potrivit informaţiilor prezentat de foxsports.com. fostul şef al lui Dinamo Zagreb se află în afara oricărui pericol. Poliţia caută acum doi bărbaţi, despre care se presupune că ar fi fost autori atacului. Există o ipoteză conform căreia a fost o tentantivă de asasinat asupra controversatului om de afaceri.

Zdravko Mamic este anchetat în Croaţia pentru fraudă fiscală. Procurorii îi acuză pe el şi pe fratele său de delapidare. Este vorba despre 15 milioane de euro, bani pe care i-ar fi luat ilegal de la Dinamo Zagreb. În plus, Zdravko Mamic este acuzat că n-a plătit impozite în valoarea de 1,6 milioane de euro.

Mamic nu mai are funcţie oficială la Dinamo Zagreb, dar este în continuare considerat cel mai influent personaj din fotbalul croat.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.