Clasic: Real Madrid – Espanyol 6-0. Echipa antrenată de Gâlcă nu a existat pe teren. Debut dureros pentru Arlauskis în poarta lui Espanyol

Redactor:
Andrei Pal
Clasic: Real Madrid - Espanyol 6-0. Echipa antrenată de Gâlcă nu a existat pe teren. Debut dureros pentru Arlauskis în poarta lui Espanyol
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Echipele de start, conform AS.com:
  • REAL MADRID: Keylor – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Modric, Kroos, Isco – James, Benzema, Ronaldo
  • ESPANYOL: Arlauskis – J. Lopez, Alvaro, Enzo Roco, Duarte – Diop, V. Sanchez – Mamadou, Jordan, Sevilla – Perez

UPDATE 23:20 FINAL DE MECI Gata, s-a terminat. La fel ca data trecută, Espanyol pierde cu scorul de 6 – 0 în fața lui Real Madrid și nimeni nu poate vorbi despre ghinion. Echipa lui Gâlcă atât poate. Nu poate nimic, de fapt. Ronaldo pare că și-a revenit la forma de anul trecut, dar rămâne de văzut dacă o va păstra când va fi față în față cu adversari care să îi pună probleme.


UPDATE 23:14 GOOOOOOL REAL MADRID Oscar Duarte a debutat astăzi la Espanyol. Frumos, acesta a marcat un autogol în poarta altui debutant, Arlauskis. Este 6-0, iar domnul parior de mai jos mai are nevoie de o singură reușită și gata, câștigă bani frumoși, iar noi ne enervăm că nu l-am ascultat și nu i-am urmat exemplul. Gâlcă probabil că nu își dorește altceva decât să se termine partida. Sincer, la fel și noi.


UPDATE 23:09 GOOOOOOL REAL MADRID Gol. Iar. Din nou. Ronaldo marchează al treilea gol pentru Real Madrid. Ce am mai putea să spunem? Nu ține cont portughezul de rugămintea noastră, iar pe tabelă apare 5 – 0. Ne consolăm cu faptul că lui Arlauskis i-a sărit gheata direct în capul lui CR10. Micile bucurii ale vieții, nu judecați.


UPDATE 22:55 Noi îi plângem de milă lui Gâlcă, în timp ce unii spanioli se amuză pe seama lui Real Madrid: „Espanyol este singura echipă din Barcelona pe care Real Madrid o poate bate”, este mesajul lor. Amuzant, nu zicem nu. Deși am fi vrut să nu fie așa. Pe banca tehnică, Gâlcă este îngândurat. Real Madrid are în continuare posesia, a fost pe aproape să marcheze golul 5, iar Espanyol… E adversara lui Real Madrid. Atât și nimic mai mult.
Arlauskis ce iese în evidență, când îl deposedează pe Ronaldo. Păi dacă fundașii nu fac nimic, face el, nu? Fostul portar al Stelei nu are parte de cel mai bun debut în Primera Division, dar să ne uităm la adversar și la defensiva lui Espanyol și vom înțelege de ce. Niciunul dintre cele patru goluri nu i se pot imputa lituanianului.


sursă foto: mundodeportivo.com


UPDATE 22:45 Dată fiind prestația jucătorilor lui Gâlcă din prima repriză, era de așteptat faptul că rețelele de socializare au fost luate cu asalt de pariorii care s-au gândit să scoată bani frumoși din buzunar pe ceea ce consideră a fi „facil”. Mai jos, un exemplu. Cel care administreaza contul de Twitter al celor de la THE COD Tipster ne îndeamnă să fim optimiști și să alegem, la goluri, 6.5: „E scris pe meciul ăsta”. Și, deși ne doare sufletul să o recunoaștem, la asta ne gândim și noi când ne uităm cum Espanyol nu face absolut nimic nici în cea de-a doua repriză.


UPDATE 22:30 FLUIER DE START A DOUA REPRIZĂ‚ Am revenit cu alte 45 de minute din partida dintre Real Madrid și Espanyol. Primele au aparținut în totalitate madrilenilor, iar lui Gâlcă nu îi rămâne altceva de făcut decât să spere că nu va pleca cu capul plecat de pe Berbabeu, loc în care, vă reamintim, Espanyol nu a mai reușit să plece victorioasă de 20 de ani. Iar astăzi se va mai adăuga un an, asta în cazul în care nu se va produce vreo minune, lucru greu de crezut la cum a arătat prima repriză.
O informație care demonstrează inferioritatea lui Espanyol (nu că nu s-ar fi văzut asta pe teren): Real Madrid a marcat 62 de goluri și a primit 28 în actualul sezon în Primera Division. De cealaltă parte, Espanyol a marcat de 20 de ori și a primit 39 de goluri.

Până atunci, o rugăminte pentru Real Madrid, de la români pentru un român care e pe banca tehnică a echipei adverse:


UPDATE 22:15 FINAL PRIMA REPRIZĂ‚ Nu sunt multe lucruri de spus despre meciul dintre Real Madrid și Espanyol. Desigur, madrilenii pot fi lăudați pentru prestația de pe teren propriu. Nu același lucru se poate spune despre Espanyol, care a fost net inferioară în primele 45 de minute, nereușind nicio fază ofensivă cu adevărat spectaculoasă. Keylor ar putea, la fel de bine, să tragă un pui de somn între buturi și nimeni nu ar fi deranjat de gestul său.
Gâlcă trebuie să facă schimbări. Iar apoi să discute cu cei din conducere și să facă multe, multe, multe transferuri. Altfel, Espanyol va lua drumul ligii secunde din Spania, iar Gâlcă va putea fi văzut pe aeroportul din Otopeni, înconjurat de reporteri și raspunzând la întrebarea „Ce nu a mers, domnule Gâlcă? De ce ați fost dat afară de la Espanyol?”.

Iată și statistica meciului, una clar în favoarea lui Real Madrid:


UPDATE 22:15 GOOOOOOOOOL REAL MADRID Vă era dor să vă anunțăm că Real Madrid a dat din nou gol? Culmea, după ce Espanyol a avut prima ocazie mare să marcheze și să intre la vestiare cu doar 3 – 1. Dar vine Ronaldo și gata, este 4-0. Repriză groaznică pentru Costel Gâlcă, asta este clar.


UPDATE 22:00 Nu, nu mai anunțăm încă un gol. Scorul este în continuare 3-0 pe Santiago Bernabeu, iar echipa lui Gâlcă nu pare că există pe teren în fața lui Real Madrid. Altceva vrem să vă spunem. La începutul acestei săptămâni, tehnicianul român a oferit un interviu în care a vorbit despre seria neagră de la echipă: „Este presiune și e îngrijorător că nu câștigăm. Am avut niște meciuri, mai ales în deplasare, în care nu am avut consistență în joc. Am jucat pe anumite momente bine, dar apoi am avut căderi foarte mari”, a povestit Gâlcă pentru ProSport. Restul interviului îl puteți citi mai jos.


UPDATE 21:45 GOOOOOOL REAL MADRID Se marchează gol după gol pe Bernabeu. Diop își „ajută” colegii și își trece numele pe lista marcatorilor. 17 minute, 3 goluri, iar ofensiva madrilenilor continuă. Reacțiile suporterilor nu întârzie să apară pe rețelele de socializare: „Espanyol doarme profund pe teren”, notează suporterii. Privind meciul, nu putem decât să le dăm dreptate.


UPDATE 21:41 GOOOOOOL REAL MADRID Enzo Roco îl faultează în careu pe Ronaldo, portughezul bate lovitura de la 11 metri, fără nicio șansă pentru Arlauskis, iar începutul de meci pare a fi unul de coșmar pentru antrenorul român de pe banca lui Espanyol. Echipa sa nu a reușit să reprezinte niciun fel de pericol la poarta lui Keylor, iar scorul poate căpăta proporții în acest ritm, lucru îngrijorător pentru Gâlcă.
Nu se știe câtă răbdare vor mai avea conducătorii lui Espanyol cu el, cei care și-au stabilit obiective mărețe, dar pe care nu le pot atinge momentan.


UPDATE 21:37 GOOOOOOL REAL MADRID Benzema deschide scorul pentru echipa antrenata de Zidane, din centrarea perfecta a lui James Rodriguez. Doar 7 minute a rezistat Espanyol. 7 minute în care Real Madrid a pasat, a avut două ocazii de gol, în timp ce Espanyol nu a existat. Arlauskis nu a avut ce face la golul lui Benzema. De remarcat faptul că jucătorul lui Real Madrid a reușit să marcheze, deși doi fundași de la Espanyol îl presau.


UPDATE 21:32 Abia a apucat centralul să fluiere startul partidei, că Marcelo a și ratat șansa de a deschide scorul. Șutul său a trecut puțin peste poartă. Real Madrid preia inițiativa, iar Arlauskis demonstrează de ce a reprezentat un transfer bun pentru oficialii spanioli: apară șutul lui Ronaldo din afara careului.


În poarta din dreapta, Arlauskis se pregătește de debutul la Espanyol. Va avea un prim meci extrem de dificil fostul portar al Stelei


UPDATE 21:30 FLUIER DE START A început meciul dintre Real Madrid și Espanyol, unul foarte important pentru Gâlcă, pentru Espanyol, care nu mai reușește să câștige niciun meci în Primera Division. De cealaltă parte, suporterii lui Real Madrid așteaptă ca Ronaldo să arate din nou ca jucătorul pe care îl cunoșteau. Portughezul are un început slab de an și pare ieșit din formă. Fostul portar al Stelei, Arlauskis, este titular în primul său meci de la transferul din Anglia în Spania.
Real Madrid nu a mai pierdut de 6 meciuri, astfel că se anunță un nou meci dificil pentru Gâlcă și pentru jucătorii săi. Și când ne gândim că de 20 de ani nu a mai câștigat Espanyol împotriva lui Real Madrid pe Bernabeu, parcă începem să ne temem pentru Gâlcă.


Fanii lui Real Madrid așteaptă un singur lucru de la meciul cu Espanyol: revenirea lui Ronaldo la forma din 2015, cand marca de 5 ori în poarta echipei lui Gâlcă


Espanyol a avut parte de un program infernal încă de la începutul acestui an calendaristic. După trei meciuri cu Barcelona, unul în campionat (0-0) și două în Cupa Regelui, pentru echipa antrenată de Constantin Gâlcă urmează meciul cu Real Madrid, echipă la cârma căreia se află Zinedine Zidane, chiar pe Santiago Bernabeu. Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc duminică, 31 ianurie, de la ora 21:30.

Numeroasele absențe din lot l-au obligat pe antrenorul român să introducă o serie de jucători noi în lotul convocat pentru meciul din această seară, printre care Oscar Duarte și fostul portar al Stelei, Giedrius Arlauskis. Celelalte nume noi pe lista convocaților sunt Victor Sanchez, Canas și Hernan Perez.

„Trebuie să avem entuziasm, chiar dacă ne lipsesc mulți oameni importanți. Trebuie să plecăm cu gândul că putem scoate un rezultat pozitiv. Ne este gândul numai la acest meci și că trebuie să ieșim pe teren și să jucăm. Am pregătit bine meciul și sperăm să scoatem maximul posibil. Nu ne comparăm cu Real Madrid, care are un lot numeros și valoros. Trebuie să avem însă încredere și să avem mult entuziasm, dar și să fim foarte organizați. Vom încerca să scoatem maximul din acest meci”, a mărturisit Gâlcă în conferința de presă dinaintea partidei.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen