Astrele îi sunt favorabile lui Jose Mourinho

4 ian 2009 5 afişări Campionate Externe
Astrele îi sunt favorabile lui Jose Mourinho Tot nişte astre alcătuiesc şi simbolul Champions League

Contactată de Studio Sport, Silvia Piccolo, cea mai în vogă femeie-astrolog din Italia, a fost categorică. "Va fi anul Varsatorului şi, în consecinţă, un sezon plin de succese pentru Mourinho", a declarat doamna Piccolo.

În schimb, Milan va merge slab în UEFA, deoarece astrele nu îi sunt deloc favorabile lui Ancelotti. Ceva mai bine se arată pronosticurile pentru formaţiile lui Spalletti şi Ranieri, ambele având şanse să ajungă în finala Champions League. Asta, dacă e să ne luăm după ce spun semnele zodiacale. Pentru lo scudetto sunt două favorite, Inter şi Juve, dar pendulul lui Foucault înclină mai mult către formaţia lui Cristi Chivu.

Aerul, elementul primordial

Potrivit filosofiei antice, patru erau elementele primordiale ale vieţii pe Terra: apa, aerul, focul şi pământul. Semnele zodiacale care vor fi privilegiate în 2009 sunt cele care ţin de aer: Vărsătorul, în primul rând, pe urmă Gemenii şi Balanţa. Nici pentru cele legate de foc nu va chiar rău, Berbecul, Leul şi Săgetătorul având şanse bune de a realiza câte ceva în anul care tocmai a început.

"Să luăm pe rând antrenorii cei mai cunoscuţi din Serie A", a continuat Signora Piccolo.

Mourinho (Vărsător): Anul 2009 va fi bogat în succese şi va realiza lucruri bune inclusiv în Europa. De undeva îi va veni o propunere stratosferică. Asta, din ambele puncte de vedere.

Ancelotti (Gemeni): Nu va trece printr-o perioadă favorabilă, iar în ceea ce priveşte partidele cu echipe din afara Peninsulei putem spune că semnele sunt chiar dezastruoase. Totuşi, există posibilităţi de îmbunătăţire în a doua jumătate a anului, dar numai în ceea ce priveşte performanţele interne ale lui Milan. Este posibil să părăsească banca lombarzilor, dar nu e de sfătuit s-o facă înainte de sfârşitul lui 2009.

Spalletti (Peşti): Anul 2008 a fost un an greu pentru el, dar datorită lipsei opoziţiei planetei Saturn se întrevede posibilitatea realizării unor performanţe clare în Champions League.

Ranieri (Balanţă): Categoric, anul 2009 îi va fi favorabil, dar abia din octombrie sunt posibile schimbări în bine şi în ceea ce priveşte performanţele externe. Pentru Juventus, se anunţă un sezon 2010 decisiv atât pentru conducere, cât şi pentru antrenor.

Mancini (Săgetător): Cu certitudine va pleca să antreneze afară, văd schimbări majore în viaţa sa. În ceea ce priveşte legăturile rămase în suspensie cu Inter semnele arată că şi acestea se vor rezolva prin negocieri.

Idei generale la nivel de echipe

Napoli (Leu) va avea o evoluţie cu suişuri şi coborâşuri, Lazio (Capricorn) va avea o creştere în ianuarie şi februarie, dar abia 2010 îi va aduce un progres clar în exprimare şi în rezultate, în timp ce Milan (Săgetator) va cunoaşte un an 2009 dezamăgitor, dar care va fi compensat de un excelent 2010.

În schimb, Roma (Gemeni), va înregistra o creştere clară chiar în cursul actualului sezon şi ar putea juca finala Champions League, performanţă posibilă şi pentru Juventus. Campionatul? Doar pendulul lui Foucault (experiment care a demonstrat mişcarea de revoluţie a pământului în jurul axei sale) ar putea da o decizie acolo unde până şi astrele s-au abţinut de la un verdict.

"Internazionale Milano", spune pendulul. Noi am consemnat doar ceea ce spun astrele şi pendulul, rămâne de văzut cât mai contează astrologia în zilele noastre. Totuşi, fără astrologie nu ar fi existat astronomie, la fel cum fără alchimie nu ar fi existat chimie. Ceva adevăr trebuie să fie, considerăm noi.

articol de Octavian METONI

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.