Andrei Mureşan şi Frăsinescu, probleme la vama din Baku! Au vrut să le confişte banii!

23 mar 2011 73 afişări Campionate Externe
Andrei Mureşan şi Frăsinescu, probleme la vama din Baku! Au vrut să le confişte banii! Au vrut să le confişte banii!

Andrei Mureşan (foto) şi Cosmin Frăsinescu sunt ultimii jucătoricare au "scris" pagini la categoria "păţaniile fotbaliştilor româniprin ţări străine". Cei doi au fost aproape să rămână fără bani lavama din Baku.

Românii aveau la ei aproximativ 40.000 de dolari fiecare, baniiprovenind din salariul pe care tocmai îl încasaseră de la formaţiaazeră, însă nu deţineau acte cu care să-i justifice. Mureşan şiFrăsinescu au fost salvaţi de intervenţia patronului formaţiei,unul dintre cei mai bogaţi afacerişti din zona Caucazului, carele-a explicat vameşilor că banii fotbaliştilor provin de la el.

Conform unor mărturii din anturajul celor doi jucători, aceştiaau fost reţinuţi ceva timp la sosirea în ţară de angajaţiiaeroportului din Baku. După cercetări ale vameşilor, dar şitelefoane date de fotbaliştii implicaţi, celor doi li s-aurestituit banii şi li s-a permis plecarea din ţară.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.