Regulamentul Oficial al Campaniei Promoționale

Regulamentul Oficial al Campaniei Promoționale
  • Publicat:
  • Actualizat:

Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al concursului
Campania promotionala este organizata de S.C. PUBLIMEDIA INTERNATIONAL S.A. (numită de aici inainte "Organizator"), cu sediul social in Bucuresti, str. Baratiei nr. 31, sector 3, cu aceeasi adresa de corespondenta, numar de ordine la Registrul Comertului J40/11430/1999, cod unic de inregistrare: 12530043, atribut fiscal RO.
Campania promoțională “LIGA BUNA 1X2” se va derula in conformitate cu prezentul regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.

Art. 2. Temeiul legal
Prezentul regulament este in conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata. Orice eroare in declararea datelor personale nu atrage raspunderea Organizatorului. Ca atare, acesta nu are nici un fel de obligatie in cazul furnizarii unor date eronate, care sa duca la imposibilitatea transferului in conditii normale a premiului.
Prin inscrierea la aceasta campanie promoțională, participantii sunt de acord ca informatiile legate de identitatea lor sa intre in baza de date a Organizatorului, conform Legii 677/2001, acestea putand fi folosite pentru activitatile sale de marketing. La cererea scrisa a participantilor, trimisa la adresa Piata Presei Libere, nr 1, corp A3-A4, Sector 1, Bucuresti, operatorul se obliga sa actualizeze sau sa stearga datele personale ale acestora.

Art. 3. Durata campaniei promoționale si aria de desfasurare
Campania promoțională se desfasoara in perioada 27 februarie – 10 iunie 2009  Aria de desfasurare a campaniei este intregul teritoriu al Romaniei.

Art. 4. Marcile si produsele participante
În aceasta campanie promotionala sunt implicate ziarul ProSport si site-ul www.prosport.ro.

Art. 5. Drept de participare
La acest concurs poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul stabil in Romania. Prin inscrierea la concurs, participantii accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament. Angajatii S.C. PUBLIMEDIA INTERNATIONAL S.A., rudele de la  gradul I pana la gradul IV ale acestora, firmele colaboratoare implicate in derularea concursului, precum si distribuitorii de presa nu au dreptul sa participe la acest concurs.
Participarea la campania promoțională “LIGA BUNA 1X2” implica acceptul ca numele, fotografiile si alte materiale audio sau video cu participantii castigatori sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar. Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate: pasaport, buletin sau carte de identitate.
In cazul in care castigatorul nu detine dreptul legal de a avea carte de identitate/buletin de identitate (nu a implinit virsta de 14 ani), acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului, dar numai cu acordul scris si pe baza datelor de identitate ale parintilor sau tutorelui legal.

Art. 6. Protectia datelor personale

Tuturor participantilor la campania promoțională le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de a se adresa justitiei.

Art. 7. Mecanismul campaniei
Participantii la concurs trebuie sa se inregistreze pe site-ul www.prosport.ro, completand cu datele personale campurile obligatorii. Dupa inregistrare, participantii se vor autentifica pe baza de “username” si “parola”, putand astfel sa utilizeze aplicatia software disponibila pe site. Prin intermediul acestei aplicatii, participantii dau pronosticuri in fiecare etapa a Campionatului National de Fotbal (Liga 1), pentru fiecare din cele 9 meciuri. Pronosticurile sunt: 1 (victorie gazde), X (meci incheiat cu scor egal) sau 2 (victorie oaspeti). Un pronostic corect ii aduce participantului 1 punct, pe cand unul gresit nu ii aduce niciun punct. Avand in vedere faptul ca intr-o etapa se joaca 9 meciuri, scorul maxim pe care il poate acumula un participant la finele etapei este de 9 puncte.
Punctele se totalizeaza in 2 moduri:
1.La sfarsitul fiecarei etape, vor fi premiati primii 10 clasati cu cel mai mare punctaj in etapa respectiva. In caz de egalitate, castigatorii sunt desemnati prin tragere la sorti, dintre cei care au cel mai mare punctaj.
2.La sfarsitul campionatului (dupa cea de-a 34-a etapa), castigator fiind cel care are cel mai mare punctaj cumulat pe parcursul tuturor etapelor la care a participat. In caz de egalitate, desemnarea castigatorului se face prin tragere la sorti.
Dupa ce are loc pronosticarea cu ajutorul aplicatiei online, nu sunt permise reveniri asupra pronosticurilor date. Se pot da pronosticuri doar pentru meciurile din etapa imediat umatoare. Participantii pot face pronosticuri pana, cel tarziu, cu o ora inaintea primului meci din etapa. 

Art.  8. Conditii de validare
Pentru ca participarea la concurs sa fie valida, trebuie îndeplinite de catre participanti, simultan, urmatoarele conditii:
Sa indeplineasca conditiile de participare de la art. 5
Sa se inscrie in concurs conform art. 7

Art. 9. Desemnarea castigatorilor si acordarea premiilor
Vor exista 170 castigatori de etapa (cate 10 in fiecare etapa din returul Ligii 1 la fotbal), plus un castigator la sfarsitul Campionatului, astfel:
Castigatori de etapa sunt desemnati primii 10 clasati care au cel mai mare punctaj in etapa respectiva. In caz de egalitate, castigatorii sunt desemnati prin tragere la sorti, dintre cei care au cel mai mare punctaj. Numele castigatorilor de etapa vor fi postate pe site-ul www.prosport.ro, in termen de maxim 48 de ore de la calcularea punctajului. Acestia va fi contactati in termen de 48 de ore de la postarea numelui pe site. In cazul in care nu pot fi contactati in acest termen din motive independente de Organizator (numar de telefon invalid; are telefonul inchis, nu raspunde la e-mail), premiul se acorda unui alt participant, desemnat prin tragere la sorti din randul celor cu cel mai mare punctaj acumulat in etapa respectiva. Organizatorul se obliga sa-i puna la dispozitie premiul in termen de maxim 60 de zile lucratoare de la data incetarii promotiei.
Marele castigator, desemnat la sfarsitul Campionatului, este cel care are a acumulat cel mai mare punctaj pe parcursul tuturor etapelor la care a participat, prin cumularea punctajelor pe etape. In caz de egalitate, desemnarea castigatorului se face prin tragere la sorti. Numele lui va aparea, de asemenea, pe site-ul www.prosport.ro si in ziarul ProSport si va fi contactat in termen de 10 zile lucratoare. In cazul in care nu poate fi contactat in acest termen din motive independente de Organizator (numar de telefon invalid; are telefonul inchis, nu raspunde la e-mail), premiul se acorda unui alt participant, urmatorul clasat in ordinea punctajului cumulat. Organizatorul se obliga sa-i puna la dispozitie premiul in termen de maxim 60 de zile de la data la care a castigat.

Art. 10. Premiile
Castigatorii de etapa primesc cate un tricou cu autograf de la echipa de fotbal favorita dintre cele 18 inscrise in sezonul 2008 – 2009 al Ligii 1 la fotbal.
Marele castigator, desemnat la sfarsitul Campionatului, primeste o masina Mitsubishi Colt 1,3 SAM (Special Action Model) Safety – Hatchback.
Valoarea totala a premiilor este de aproximativ 16,500 euro brut.
Nu se poate solicita contravaloarea in bani a niciunuia dintre premii.
Organizatorul se obliga sa le puna la dispozitie premiile in termen de maxim 60 de zile de la data desemnarii castigatorului.

Art. 11. Regulamentul concursului
Regulamentul campaniei promoționale “LIGA BUNA 1X2” este disponibil spre consultare, in mod gratuit, pe site-ul www.prosport.ro, cat si prin solicitare pe adresa redactiei ProSport din Bucuresti, Piata Presei Libere, nr 1, corp A3-A4, Sector 1. Participarea la aceasta campanie promoțională implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.
Pe perioada de desfășurare a promoției, cititorii pot suna la linia de telefon dedicată promoției: 031.82.57.166 (linie telefonică cu tarif normal) pentru a afla mai multe amănunte în legătură cu promoția (regulament de participare, premii, modalitati de acordare a premiilor, precum și pentru sugestii sau eventuale plangeri). Programul de funcționare a liniei telefonice este de luni pînă vineri între orele 10.00 – 18.00.
Organizatorul concursului nu are nici o raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.
Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Art. 12. Taxe si impozite aferente
Organizatorul se obliga, suplimentar fata de premiul mentionat in prezentul Regulament, sa vireze impozitul datorat pentru produsele (constand in premiul obtinut de catre castigator) ce depasesc valoarea de 600 lei brut, in conformitate cu prevederile art. 77 din Codul Fiscal aprobat prin Legea 571/2003 cu modificarile si completarile ulterioare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acesta, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

Art. 13. Angajamente
Acordarea premiilor se poate face printr-un eveniment public. Participarea la aceasta campanie implica acceptul castigatorului ca numele si imaginea lui sa fie facute publice si folosita in scopuri publicitare de catre Organizator, in diverse materiale audio-video si tiparituri, doar cu acordul expres si neechivoc al persoanei vizate.

Art. 14. Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la campania promoțională “LIGA BUNA 1X2” se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instantele de judecată din Municipiul București.

Art. 15. Intreruperea campaniei promoționale
Campania promoțională va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul unui cotidian national si pe site-ul www.prosport.ro

PUBLIMEDIA INTERNATIONAL isi rezerva dreptul de a aduce modificari la actualul regulament, cu conditia ca orice modificare sa fie anuntata pe site-ul ProSport in timp util.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă…
”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul
”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant…
Singurele echipe din Superligă care au felicitat-o pe FCSB după ce a devenit campioana României
Singurele echipe din Superligă care au felicitat-o pe FCSB după ce a devenit campioana României
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la 57 de ani
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la 57 de ani
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume…
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a…
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de regretata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de regretata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu…
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
Poliția Locală poate da amendă pentru parcare?
Poliția Locală poate da amendă pentru parcare?
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în…