Regulament – Usain Bolt face echipă cu cititorii ProSport

Regulament - Usain Bolt face echipă cu cititorii ProSport
  • Publicat:
  • Actualizat:

Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al concursului

Campania promoțională este organizată de S.C. PUBLIMEDIA INTERNATIONAL S.A. (numită de aici înainte "Organizator"), cu sediul social în București, str. Bărăției, nr. 31, sector 3, cu aceeași adresă de corespondență, număr de ordine la Registrul Comerțului J40/11430/1999, cod unic de inregistrare: 12530043, atribut fiscal RO.

Campania promoțională “Usain Bolt face echipa cu cititorii ProSport” se va derula în conformitate cu prezentul regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții.

Art. 2. Temeiul legal

Prezentul regulament este în conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonanței de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață. Orice eroare în declararea datelor personale nu atrage răspunderea Organizatorului. Ca atare, acesta nu are niciun fel de obligație in cazul furnizării unor date eronate, care să ducă la imposibilitatea transferului în condiții normale a premiului.

Prin înscrierea la aceasta campanie promoțională, participanții sunt de acord ca informațiile legate de identitatea lor să intre în baza de date a Organizatorului, conform Legii 677/2001, acestea putând fi folosite pentru activitățile sale de marketing. La cererea scrisă a participanților, trimisă la adresa str. Bărăției, nr. 31, sector 3, Mun. București, operatorul se obligă să actualizeze sau să șteargă datele personale ale acestora.

Art. 3. Durata campaniei promoționale și aria de desfășurare

Campania promoțională se desfășoară în perioada 31 august – 26 septembrie 2009. Aria de desfășurare a campaniei este întregul teritoriu al României.

Art. 4. Mărcile și produsele participante

În aceasta campanie promoțională sunt implicate ziarul ProSport, edițiile de luni până sâmbătă, si site-ul www.prosport.ro.

Art. 5. Drept de participare

La acest concurs poate participa orice persoană fizică, cu domiciliul stabil in România. Prin înscrierea la concurs, participanții acceptă și se supun prevederilor prezentului Regulament. Angajații S.C. PUBLIMEDIA INTERNATIONAL S.A., rudele de la gradul I până la gradul IV ale acestora, firmele colaboratoare implicate în derularea concursului, precum si distribuitorii de presă nu au dreptul să participe la acest concurs.

Participarea la campania promoțională “Usain Bolt face echipa cu cititorii ProSport” implică acceptul ca numele, fotografiile și alte materiale audio sau video cu participanții câștigători să poată fi făcute publice și folosite în scop publicitar. Pentru identificare, câștigătorii vor avea nevoie de un document de identitate: pașaport, buletin sau carte de identitate.

În cazul în care câștigătorul nu deține dreptul legal de a avea carte de identitate/ buletin de identitate (nu a împlinit vârsta de 14 ani), acesta este îndreptățit să intre în posesia premiului, dar numai cu acordul scris și pe baza datelor de identitate ale părinților sau tutorelui legal.

Art. 6
. Protecția datelor personale

Tuturor participanților la campania promoțională le sunt garantate drepturile în conformitate cu legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și de a se adresa justiției.

Art. 7. Mecanismul campaniei

Pentru a participa la campania “Usain Bolt face echipa cu cititorii ProSport!”, cititorii trebuie sa trimită la adresa de e-mail [email protected] o fotografie în care să fie vizibil participantul la campanie, în ipostaza “Lightning” Bolt (exemplificata in machetele de concurs care apar în ziar), consacrată de Usain Bolt. De asemenea, trebuie să furnizeze datele personale (nume, prenume, localitate, telefon). Fotografiile necâștigătoare într-o zi sunt înscrise automat la concursurile din zilele urmatoare. Fotografiile câștigătoare vor apărea în macheta din ziua următoare.

Organizatorul își rezervă dreptul de a refuza fotografii la campania “Usain Bolt face echipa cu cititorii ProSport!”,  pe motiv de neconcordanță cu tema concursului sau dacă se consideră că propunerile respective prejudiciază imaginea Organizatorului, fără a anunța participantul în cauză.

O persoană se poate înscrie la campania “Usain Bolt face echipa cu cititorii ProSport!” cu una sau mai multe fotografii.

În fiecare zi sunt desemnați câte 5 câștigători. Desemnarea câștigătorilor se face de către un juriu ProSport, fără tragere la sorți. Toate fotografiile expediate pana la ora 18.00 intră în concurs începând cu ziua trimiterii lor.

Art. 8. Conditii de validare

Pentru ca participarea la concurs sa fie validă, trebuie îndeplinite de către participanți, simultan, urmatoarele condiții:

•Să îndeplinească condițiile de participare de la art. 5

•Să se înscrie în concurs conform art. 7

Art. 9. Desemnarea câștigătorilor și acordarea premiilor

Analiza email-urilor trimise si alegerea castigatorilor se va face zilnic, la ora 19:00, de catre un juriu format din redactorul sef, art directorul si brand managerul ProSport. Numele castigătorilor vor fi postate online, pe site-ul www.prosport.ro, în termen de maximum 48 de ore de la desemnare, și vor apărea în ediția imediat următoare a ziarului “ProSport”, în macheta de concurs de la pagina 9, denumita pe perioada concursului pagina 9.58s.
Câștigătorii vor fi contactați în termen de 48 de ore de la postarea pe site a numelor acestora. În cazul în care aceștia nu pot fi contactați pentru validare din motive independente de Organizator (date de contact eronate, nu răspund, etc.), aceștia pierd dreptul asupra premiului. Pentru premiile neacordate vor fi desemnati de juriu alti castigatori in termen de maxim 72 de ore de la postarea numelor pe site. 
Organizatorul se obligă să pună câștigătorilor la dispoziție premiile în termen de maximum 60 de zile lucrătoare de la data încetării promoției.

Art. 10
. Premiile

In fiecare zi, de luni până sâmbătă, participanții care s-au înscris conform regulamentului pot câștiga unul dintre cele 5 premii constand in tricouri Puma-Usain Bolt. In total, premiile care se vor acorda pe parcursul celor 24 de zile de concurs sunt in numar de 120, avand o valoare insumata de de aproximativ 14,000 RON fără TVA.
Nu se poate acorda contravaloarea în bani a premiului.

Art. 11
. Regulamentul concursului

Regulamentul campaniei promoționale “Usain Bolt face echipa cu cititorii ProSport” este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.prosport.ro, cât și prin solicitare pe adresa: Mun. București, str. Bărăției, nr. 31, sector 3. Participarea la această campanie promoțională implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.

Pe perioada de desfășurare a promoției, cititorii pot suna la linia de telefon dedicată promoției: 031.82.57.166 (linie telefonică cu tarif normal) pentru a afla mai multe amănunte în legătură cu promoția (regulament de participare, premii, modalități de acordare a premiilor, precum și pentru sugestii sau eventuale plângeri). Programul de funcționare a liniei telefonice este de luni pînă vineri, între orele 10.00 – 18.00.

Organizatorul concursului nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat în litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de către participanți.

Organizatorul nu are obligația de a purta corespondenta privitoare la solicitările necâștigătoare.

Art. 12. Taxe si impozite aferente

Organizatorul se obligă, suplimentar față de premiul menționat în prezentul Regulament, sa vireze impozitul datorat pentru veniturile constând în premiul obtinut de catre câștigător, în conformitate cu prevederile art. 77 din Codul Fiscal aprobat prin Legea 571/2003 cu modificările și completările ulterioare, orice alte obligații de natură fiscală sau de orice altă natură, în legatură cu acesta, fiind in sarcina exclusivă a câștigătorului.

Art. 13. Angajamente

Participarea la aceasta campanie implică acceptul câștigătorului ca numele si imaginea lui să fie făcute publice si folosite în scopuri publicitare de către Organizator, în diverse materiale audio-video si tipărituri, doar cu acordul expres și neechivoc al persoanei vizate.

Art. 14. Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la campania promoțională “Usain Bolt face echipa cu cititorii ProSport” se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instantele de judecată din Municipiul București.

Art. 15
. Intreruperea campaniei promoționale

Campania promoțională va putea fi întreruptă doar în caz de forță majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunte publicul prin intermediul unui cotidian national si pe site-ul www.prosport.ro.

Organizatorul își rezerva dreptul de a aduce modificari la actualul regulament, cu condiția ca orice modificare să fie anunțată pe site-ul ProSport în timp util.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au fost duși la psiholog
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au fost duși la psiholog
Ilie Dumitrescu nu găsește explicații: „Este greu de imaginat! Este ireal”
Ilie Dumitrescu nu găsește explicații: „Este greu de imaginat! Este ireal”
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Xabi Alonso le-a refuzat pe Liverpool și Bayern pentru că așteaptă să semneze cu altă echipă
Xabi Alonso le-a refuzat pe Liverpool și Bayern pentru că așteaptă să semneze cu altă echipă
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe care le face zilnic
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe care le face zilnic
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie…
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Iarna se întoarce la munte, cu ninsori şi viscol
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Iarna se întoarce la munte, cu ninsori şi viscol
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
S-a aflat! Care e cauza morții lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai periculoși interlopi din România
S-a aflat! Care e cauza morții lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai periculoși interlopi din România
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Ce au descoperit anchetatorii la reconstituire, în cazul crimei de pe A1? Avocatul afaceristului dă vina pe stres
Ce au descoperit anchetatorii la reconstituire, în cazul crimei de pe A1? Avocatul afaceristului dă vina pe stres
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
TOP cele mai ieftine SUV-uri (RABLA 2024). Modelul SURPRIZĂ pe care toți românii îl caută
TOP cele mai ieftine SUV-uri (RABLA 2024). Modelul SURPRIZĂ pe care toți românii îl caută
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă