Metal Galaţi rămâne invincibilă

23 nov 2008 7 afişări Volei
Metal Galaţi rămâne invincibilă Metal Galaţi rămâne invincibilă

Nici etapa cu numărul 9 a Diviziei A1 la feminin nu a adus întreruperea seriei de victorii a lui CSU Metal Galaţi. Cu toate că au aliniat un sextet din care au lipsit Alida Marcovici, Frauke Dirickx, Ivana Djerisilo, Brizitka Molnar şi Mayvelis Martinez, campioana s-a impus pe terenul promovatei CSM Sibiu. Este adevărat, trupa lui Zoran Terzic a cedat şi primul set în acest campionat.

Urmăritoarele Metalului – Ştiinţa Bacău, Tomis Constanţa, CSU Medicina Tg. Mureş, Unic Piatra Neamţ şi Dinamo – au obţinut şi ele victorii. Multipla campioană naţională Rapid, în schimb, n-a izbutit nici în această rundă să înregistreze primul succes. Mai mult decât atât, ea a câştigat doar un set în nouă partide, un record trist pentru sextetul giuleştean.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.