Cristina Pârv şi Giba, naşi de botez la Cluj

14 mai 2011 1881 afişări Volei
Cristina Pârv şi Giba, naşi de botez la Cluj Cristina Pârv şi Giba, naşi de botez la Cluj

Fosta componentă a naţionalei României de volei feminin,Cristina Pârv, şi soţul ei, voleibalistul brazilian Giba, îl vorboteza în luna iulie, la Cluj, pe Nicholas, băiatul fosteicoechipiere de la prima reprezentativă, Luminiţa Trombiţaş.

"Suntem fericiţi, desigur şi abia aşteptăm evenimentul.Cristina şi Giba s-au oferit încă de anul trecut, ei fiind şi naşiinoştri de cununie. Giba ne-a emoţionat, când ne-a spus că esteextrem de onorat, în Brazilia botezul unui copil fiind foarteimportant. Va fi un eveniment restrâns, doar cu cei apropiaţi,printre care se vor număra foste colege de echipă, antrenori şiprieteni buni", a declarat, pentru MEDIAFAX, LuminiţaTrombiţaş, care l-a născut pe Nicholas în 3 martie.

Cristina Pârv şi-a încheiat cariera în 2008, bucurându-se apoi cusoţul ei, Gilberto "Giba" Amauryde Godoy Filhoanul, de venirea pelume a fetiţei Nicoll şi a băiatului Patrick.

Giba este cel mai cunoscut voleibalist brazilian, având în palmarestitlul olimpic, în 2004, pentru ca doi ani mai târziu să fiedeclarat cel mai valoros jucător al World League şi alCampionatului Mondial. În ultimii ani a evoluat în campionatul rus,la Iskra Odintsovo.

Luminiţa Trombiţaş va împlini 40 de ani în 5 iulie, iar de-a lungulcarierei a evoluat la numeroase echipe de pe continent, trecându-şiîn palmares mai multe trofee. Ridicătoarea ce s-a retras de laechipa naţională în 2009, după ce a participat la turneul decalificare la CM din Japonia a jucat pe rând la "U" Cluj, JedistvoUzice, Rapid Bucureşti, Rio Marsi Palerme, Sartori Mercedes Padova,Dinamo Moscova, Hotel Cantur Las Palmas, Volero Zurich, AOMorkopoulos şi RC Cannes, cu ultima formaţie câştigând campionatulFranţei, acum două sezoane.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.