Campioană la 38 de ani!

5 mai 2009 35 afişări Volei
Campioană la 38 de ani! Campioană la 38 de ani!

Transferată în martie, ca joker medical, Luminiţa Gabriela Trombiţaş a condus echipa din Cannes spre al 13-lea titlu de campioană a Franţei.

La sfârşitul lunii februarie, RC Cannes, una dintre cele mai puternice echipe feminine de volei de pe continent – a cucerit Liga Campionilor în 2002 şi 2003 – a rămas fără coordonatoarea Andrea Sieglova, care s-a accidentat. Atunci antrenorul Yan Fang a decis să o aducă, ca joker medical (în afara perioadei de transferări), pe Luminiţa Trombiţaş, pe care o remarcase pe când ea juca la Las Palmas sau Zurich. Jucătoarea formată la CSŞ Turda s-a adaptat uşor, contribuind la câştigarea finalei campionatului Franţei (3:0 şi 3:0 cu Mulhouse) alături de cealaltă ridicătoare, Karina Salinas. Luminiţa a fost inclusă în lotul României pentru preliminariile CM 2010 însă nu va participa la turul 2 preliminar (13-17 mai, Bulgaria), acuzând o stare de oboseală după un sezon lung.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.