Tudor Simionov a murit pentru 450 de euro! Românul înjunghiat la Londra putea scăpa cu viaţă: "Dacă avea o vestă anticuţit, acum era viu!"

7 ian 2019 24429 afişări Alte Sporturi
Tudor Simionov a murit pentru 450 de euro! Românul înjunghiat la Londra putea scăpa cu viaţă: "Dacă avea o vestă anticuţit, acum era viu!"

Tudor Simionov, canotor şi practicant al artelor marţiale, a fost ucis în noaptea de Revelion, la Londra, unde lucra ca bouncer la un club de noapte. El şi-a apărat colegii, fiind considerat un erou, de către un grup de atacatori ce aveau cuţite.

ProSport a prezentat pentru prima dată povestea tragică a unui atlet de 33 de ani, Tudor Simionov, ucis în noaptea dintre ani, în capitala Angliei. A vrut să oprească mai mulţi inşi care nu aveau invitaţii la o petrecere exclusivistă, dar aceştia l-au atacat şi românul a fost înjunghiat în inimă.

Acum, cei de la Libertatea, arată că sportivul nostru a fost ucis pentru o sumă neînsemnată. Prietenul vechi şi fostul coleg de antrenament, Teodor Emanual Constantin, e contrariat că Tudor a ales să asigure paza în noaptea de Revelion pentru 450 de euro."Din câte ştiu, Tudor avea o situaţie bună, nu avea nevoie de bani. Făcea sport din pasiune. Sărea să ajute oameni în dificultate. Nu provoca niciodată. Odată, s-a bătut cu nişte muncitori pentru o femeie şi a ieşit cam şifonat. În Anglia, Tudor era, de fapt, bouncer, supraveghea intrarea în club, nu era bodyguard", a spus acesta pentru sursa citată.

Tudor era canotor, dar şi un bun practicant de kickboxing, iar specialiştii din artele marţiale au oferit detalii importante: "Ar fi putut scăpa cu viaţă din incidentul de pe 1 ianuarie, dacă ar fi cunoscut câteva reguli elementare. Tudor nu avea experienţă de bodyguard. În ţară nu a făcut aşa ceva. Lucra la firma unor chinezi, Everpro, ca manager al parcului auto. În puţinul lui timp liber îi plăcea să se mai şi distreze. Era trecut însă prin lupte cu cuţite pe stradă, chiar l-a deposedat de cuţit pe unul dintre atacatorii de la Londra.

Din păcate, lipsa experienţei l-a costat viaţa. Un bodyguard calificat n-ar fi acceptat niciodată să lucreze fără vestă anticuţit şi fără mănuşi de protecţie!”.

"Mai mult, Tudor nu-şi cunoştea foarte bine colegii, nu ştia ce poate fiecare. Din înregistrări s-a văzut că n-au acţionat ca o echipă. Au comis greşeli elementare. Oamenii lui Tudor erau în inferioritate şi nu trebuia să plece din câmp deschis. În astfel de situaţii, stai cu spatele lângă perete, să ai în faţă inamicul. Tudor s-a dus după colegi, să-i salveze, dar a plătit cu viaţa”, indică persoanele avizate din domeniu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.