Wozniacki a oferit momentul anului în tenis, la meciul cu Niculescu! Scoasă din minţi, daneza a oprit jocul, s-a certat cu arbitrul, a făcut un gest rar întâlnit şi a ironizat-o pe Monica: "Da, desigur! Ea doar aşa poate câştiga". VIDEO

15 feb 2018 61420 afişări Comentează şi tu Tenis
Wozniacki a oferit momentul anului în tenis, la meciul cu Niculescu! Scoasă din minţi, daneza a oprit jocul, s-a certat cu arbitrul, a făcut un gest rar întâlnit şi a ironizat-o pe Monica: "Da, desigur! Ea doar aşa poate câştiga". VIDEO

Monica Niculescu a avut o revenire fabuloasă în primul set al meciului cu Caroline Wozniacki şi, mai mult decât atât, a reuşit s-o scoată din sărite pe daneza lider mondial. La 4-4, după o serie de trei game-uri a româncei, "Caro" a oprit meciul pentru a se certa cu arbitrul de scaun, invocând sunetele scoase de Niculescu în momentul în care loveşte mingea, apoi a făcut un gest pe care mulţi fani l-au considerat nelalocul lui.

Miza foarte mare a meciului care o poate lăsa pe Wozniacki fără statutul de lider mondial şi-a spus cuvântul într-un moment foarte important al primului set. Concentrată, daneza a reuşit să se desprindă rapid la 4-1, a avut minge de dublu break, dar Monica şi-a regăsit ritmul rapid, a pus trei game-uri pe tabelă, iar game-ul al nouălea a venit, după primul punct, cu un moment tensionat.

Deranjată de faptul că Monica strigă prea tare în momentul în care loveşte mingea, "Caro" a oprit jocul după primul punct al game-ului, pierdut, apoi a dat startul unui dialog altfel cu arbitrul de scaun Emmanuel Joseph. Printre lamentări, nemulţumită de faptul că ei nu i s-ar permite sătrige la fel de tare, Wozniacki a făcut un gest rar întâlnit pe terenurile de tenis şi, la un moment dat, a început să imite sunetele Monicăi, dorind să scoată în evidenţă că acestea variază de la o lovitură la alta.

Nemulţumită de răspunsul lui Emmanuel Joseph, care a considerat că strigătele Monicăi nu sunt exagerate, liderul mondial a jignit-o pe româncă: "Da, desigur, pentru că ea poate câştiga doar enervând lumea!", a spus "Caro", făcând referire atât la modul în care Monica se exteriorizează, cât şi la stilul ei de joc, bazat, în principal, pe enervarea adversarului şi pe obţinerea greşelilor neforţate ale acestuia. "Asta e opinia ta! Dar opinia mea e că ea (n. red - Monica) joacă şi o face regulamentar", a fost replica lui Joseph.

Imediat după dialogul încins cu arbitrul de scaun, Wozniacki a câştigat un punct, apoi a avut un duel la fileu cu Monica, din care românca a ieşit câştigătoare. Şi pentru că poliţele se plătesc în tenis, Niculescu a sărbătorit câştigarea schimbului de mingi cu un "come on" care a fost auzit, cu siguranţă, şi pe terenurile alăturate.Până la urmă, Monica a câştigat game-ul nouă şi a trecut la conducere (5-4), dar nu a fost de ajuns pentru a închide manşa. Wozniacki s-a regăsit la timp, a făcut break-ul în momentul în care Niculescu a servit pentru set, apoi şi-a câştigat serviciul şi a "fugit" cu setul ca urmare a unui al doilea break consecutiv. Pe tot parcursul finalului de set, duelul pshiologic dintre cele două a continuat, ambele având, după anumite puncte, reacţii zgomotoase.

Iar întregul scandal s-a petrecut chiar sub ochii Simonei. Revenită pe Centralul de la Doha după recuperarea de după meciul cu Sevastova, Halep a părut amuzată de situaţie.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.