Victor Hănescu anunţă una dintre marile cumpene ale vieţii sale: divorţează

30 iul 2018 3761 afişări Tenis
Victor Hănescu anunţă una dintre marile cumpene ale vieţii sale: divorţează

Dupa 7 ani de căsnicie, Victor Hănescu anunţă că se va despărţi de soţia sa, Andreea. “Decizia de a divorţa nu a fost uşoară, însă prioritatea nostră rămane menţinerea unui mediu armonios pentru copiii noştri şi de a le oferi iubirea şi sprijinul pe care l-au avut şi până acum. Ne dorim binele unul altuia şi vom rămâne dedicaţi creşterii copiilor noştri”, anunţă fostul tenismen, în vârstă de 37 de ani.

Cei doi au doi copii, Luca şi David. Fost coleg în echipa de Cupa Davis cu Andrei Pavel, Victor Hănescu a ajuns şi el la divorţ, aşa cum o făcuse şi Cneazul, în 2014,după20 de ani de căsnicie alături de Simone.

Fostul număr 26 ATP şi-a dedicat mare parte a timpului după retragerea din competiţie, din 2016, pregătirii copiilor prin programele Academiei Victor Hănescu. După o carieră de jucător profesionist de 17 ani, dintre care 10 în Top 100 ATP, Victor Hănescu a trecut la o nouă provocare: proiectul Academia Victor Hanescu (AVH), născut din dorinţa de a transmite mai departe cunoştintele şi experienţa acumulate în cariera de sportiv de performanţă. Astfel, Victor Hănescu organizează pentru copiii din toată lumea tabere speciale de pregătire, cea de a patra ediţie a “Train Like a Pro” urmând să se dispute în luna august, la Târgu Jiu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.