"Truc, prefăcătorie!". Reacţie dură la adresa lui Elise Mertens, după momentul care a schimbat meciul cu Simona Halep: "Era clar că n-are nimic"

16 feb 2019 17873 afişări Tenis
"Truc, prefăcătorie!". Reacţie dură la adresa lui Elise Mertens, după momentul care a schimbat meciul cu Simona Halep: "Era clar că n-are nimic"

Simona Halep (3 WTA, 27 de ani) a pierdut finala de la Doha, 6-3, 4-6, 3-6, împotriva lui Elise Mertens. Belgianca a reuşit să revină, deşi era condusă cu 6-3 şi 2-0 în setul doi, după un time-out medical, la capătul căruia a revenit foarte bine pe teren şi a dominat partida. "Truc, prefăcătorie". Aşa a fost caracterizat modul sportivei din Belgia de a cere intervenţia medicului şi time-out medical într-un astfel de moment.

"Meciul s-a schimbat în urma unui truc, în urma unei prefăcătorii a belgiencei, pretinzând că are dureri la spate. În mod clar nu avea nimic. A revenit foarte vioaie de la vestiar şi Simona nu a reuşit să gestioneze această întrerupere. Nu şi-a mai regăsit nivelul de joc de până atunci.

Dincolo de această înfrângere care desigur că ne întristează, s-a întâmplat ceva mai grav în ultimele 3-4 gameuri ale emciului. Simona a dat semne vizibile de durere, de jenă fizică, ceea ce mă duce cu gândul la probleme ei cu spatele, să nu fie şi ceva sciatica. Asta poate să îi ducă o clatinare psihică, dincolo de consecinţele fizice, Simona tocmai scăpase de ideea că are ceva fizic", a declarat Cristian Tudor Popescu după finala de la Doha, conform sport.ro.

CTP a înaintat şi varianta unor noi probleme de sănătate pentru Simona: "Acum, aşa cum am văzut-o pe simona în semifinală cu Svitolina, părea 100% relaxată, stăpână pe corpul ei. Acum apare această problema medicală. Simona ar fi putut să o bată în setul doi, să câştige şi setul trei, însă ceva s-a întâmplat fizic cu Simona. A scăzut mult jocul ei. A făcut greşeli care arată clar. Alea nu sunt greşeli de joc", a mai spus jurnalistul.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.