Cîrstea a pierdut la limită finala de la Tașkent, după 4 mingi de meci salvate! Așa am trăit prima finală WTA la simplu a Soranei după 6 ani: Van Uytvanck a rezistat unui asediu nebun al româncei în decisiv

Autor: Cezara Paraschiv Publicat: 28 Sep. 2019, 10:51 Actualizat: 28 Sep. 2019, 14:57 Tenis
Cîrstea a pierdut la limită finala de la Tașkent, după 4 mingi de meci salvate! Așa am trăit prima finală WTA la simplu a Soranei după 6 ani: Van Uytvanck a rezistat unui asediu nebun al româncei în decisiv
  • Sorana Cîrstea (96 WTA) – Alison Van Uytvanck (61 WTA), 2-6, 6-4, 4-6 în finala de la Tașkent, după 2 ore și 24 de minute.
  • Sorana Cîrstea a cedat la limită prima finală de simplu disputată în circuitul WTA în ultimii șase ani, după patru mingi de meci anulate și o luptă teribilă în decisiv. Belgianca a reușit să câștige însă cele mai disputate trei game-uri ale setului trei (game-urile de la 1-0 pentru Sorana, apoi de la 5-4, pe serviciu, totalizând 50 puncte disputate din totalul 89 ale decisivului, cu 7 mingi de break ratate de Cîrstea și 16 egalități).
  • Belgianca Alison Van Uytvanck își păstrează invincibilitatea în finalele disputate în circuitul WTA, cu un al patrulea trofeu câștigat din tot atâtea finale. Cîrstea a fost prima jucătoare care i-a câștigat set în întrecerea din Uzbekistan, însă Van Uytvanck își trece numele pe lista scurtă a sportivelor cu două trofee în 2019.

Sorana Cîrstea a încheiat cu un meci de luptă și trofeul finalistei cel mai bun parcurs al său într-un turneu WTA din acest an.Fără finală la simplu în circuit din 2013 încoace, Sorana a jucat din nou impresionant pe terenurile turneului care i-a adus în 2008 singurul titlu al carierei. Astfel, sportiva din Târgoviște și-a asigurat revenirea în Top 75 mondial, consolidându-și totodată poziția de număr doi în tenisul feminin românesc.

Concluziile săptămânii de la Tașkent pentru Sorana Cîrstea, după finala cu Alison Van Uytvanck

Pentru Sorana Cîrstea, evoluția de la Tașkent poate fi o bornă importantă spre revenirea în elită și spre forma de top care a consacrat-o. Jocul Soranei a prins elan pe măsură ce finala a avansat, în fața unei adversare incomode, capabilă să răspundă pe măsura atacurilor furibunde lansate de româncă. Folosindu-se de scurte, contre și accelerări draconice, Van Uytvanck a trecut la limită linia de finiș, la finele unei partide în care, ca atitudine, a fost mereu la limita prăpastiei, veșnic nervoasă și nemulțumită.

Dominată destul de clar în primul set, Sorana Cîrstea a reușit să își calibreze tirul și să profite în actul secund de o scădere evidentă a belgiencei, pornită de la dereglarea serviciului. Sorana s-a desprins încă din game-ul al treilea, trecând apoi peste ezitarea și șansa ratată pe serviciu la 5-3, smulgând un nou break.

Decisivul s-a jucat cu garda jos, ambele jucătoare luând la țintă liniile. Lupta pentru victorie s-a transformat, așa cum remarca și Adrian Cruciat la vizita pe teren dinaintea ultimului game, într-o luptă dârză pentru inițiativă și lansarea primului punch. Un serviciu uriaș, regăsit, a scos-o pe Van Uytvanck din dificultate la cele 8 mingi de break avute de Sorana, propulsând-o spre trofeu și Top 45 WTA.

Concentrarea Sornei Cîrstea în momentele finale ale duelului de la Tașkent cu Alison Van Uytvanck.

Chiar dacă a pierdut a treia finală din patru disputate, jocul agresiv etalat convingător în decisiv și în special în ultimul game al partidei, precum și nivelul atins cu dreapta sunt pilonii pozitivi pe care Sorana Cîrstea va încerca și va spera să construiască eficient pe mai departe,

FILMUL, CADRU CU CADRU, AL FINALEI DE LA TAȘKENT, DINTRE SORANA CÎRSTEA ȘI ALISON VAN UYTVANCK

♦ GAME, SET, MECI ȘI TROFEU ALISON VAN UYTVANCK, 6-2, 4-6, 6-4. Lupta continuă, dar la egalitate românca ratează. Alison o face la minge de meci. La a cincea minge de titlu însă, belgianca atacă la fileu și lasă bine lovitura de trecere a româncei, care se scurge în OUT, punând capăt meciului după două ore și 24 de minute.

Alison Van Uytvanck sărbătorește titlul câștigat la Tașkent, după o finală strânsă cu Sorana Cîrstea

♦ Sorana salvează trei mingi de meci, la retur. Alison joacă ezitant pe primul punct pentru trofeu, iar pe al doilea Sorana face o demonstrație de joc agresiv, finalizând cu un rever în lung de linie de generic. 40-40. Cîrstea nu poate fructifica nici ea mingea de break, iar o dreaptă pe linie îi aduce a treia minge de meci belgiencei. Sorana lovește nimicitor cu dreapta și finalizează cu voleul la fileu.

♦ Sorana Cîrstea servește bine și o trimite pe Van Uytvanck să servească pentru a câștiga meciul. Din nou, cere să se sfătuiască cu antrenorul, iar Adrian Cruciat vine cu un superb discurs mobilizator.

Picioarele pe linie. Cel mai important – pui presiune. Extrem de pozitivă. Mingea e nouă, pui mingea în joc. S-a jucat incredibil, numai pe winnere. Cine a lovit prima, a luat punctul. Trebuie să fii tu prima. Ai jucat excelent în game-ul de la 1-0, încă o dată, să vedem dacă mai rezistă. Pui picioarele pe linie și nu mai pleci de acolo. Hai, că poți. Pozitivă!
Adrian Cruciat, la on-court-coaching

♦ Un hold la zero o duce pe Van Uytvanck la un game de victorie, la 5-3 în decisiv. Vedem o nouă scurtă marcă înregistrată a belgiencei, iar Sorana are nevoie de o super-evoluție în game-urile următoare.

♦ Alison Van Uytvanck apără cu șansă o nouă minge de break, după o minge bâjbâită la fileu, la care însă Sorana joacă din reflex, fără a găsi culoarul de passing. 4-2 pentru belgiancă, în ciuda unei evidente neliniști interioare și stări generale de frustrare.

♦ Cîrstea găsește resurse pentru a ataca în continuare, a face pasul în față și a se menține la diferență de un singur break în urma lui Van Uytvanck. Belgianca va servi la 3-2, după două game-uri mult mai scurte decât precedentele.

♦ Sorana pierde un tempo și îi dă timp de respiro belgiencei, care se instalează confortabil la 3-1 pe tabelă.

♦ CÎRSTEA PIERDE AL DOILEA GAME-MARATON CONSECUTIV ÎN DECISIV! BREAK VAN UYTVANCK, pentru 2-1. Sorana își pierde serviciul după patru egalități și două mingi de game. Van Uytvanck folosește extrem de inspirat contre-pied-ul, anticipând deplasarea adversarei, dar și contrează excelent execuțiile româncei, inventând lovituri de excepție. Bilanțul este dur pentru Sorana: pierde două game-uri dure în startul decisivului, decise, cumulat, după 36 de puncte disputate.

♦ 6 MINGI DE BREAK APĂRATE DE VAN UYTVANCK. Vedem un game maraton, cu reușite superbe.

Sorana dă tare de pe ambele părți, și cu dreapta, și cu reverul, obținând a patra minge de break după un raliu-maraton, de intensitate ridicată. Van Uytvanck servește însă excelent și controlează cap-coadă, astfel încât se ajunge la a cincea egalitate. Game-ul trece de zece minute. Un passing din alergare de zile mari îi aduce româncei a șasea minge de break în game, însă replica vine la fel de dureros – un serviciu as la exterior trimis ca o ghiulea. În cele din urmă, belgianca se impune: la a opta egalitate, o bulversează pe Sorana cu o minge ce atinge fileul, românca se dezechilibrează și cade. Următorul punct îi revine rapid belgiencei și scorul devine 1-1 în decisiv.

Sorana Cîrstea a căzut în preajma fileului, într-un punct în care mingea a fost deviată de bandă, în game-ul doi al decisivului finalei de la Tașkent cu Alison Van Uytvanck

♦ Sorana Cîrstea deschide impresionant decisivul, cu as. Urmează hold-ul la 15. Adrian Cruciat i-a cerut să atace dreapta adversă, vrea determinare la atac și îndrăzneală la finalizare.

Soarta setului doi a fost decisă de agresivitatea româncei, mai bine controlată, dar și de scăderea vizibilă din dreptul belgiencei. Pentru Van Uytvanck, numărul greșelilor neforțate a ajuns de la 4 în primul set la 18 în al doilea, frecvența primului serviciu a fost la 45%, eficiența fiind și ea în scădere pe ambele servicii. Cu șase lovituri câștigătoare și 12 greșeli, Sorana Cîrstea a fost mai constantă.

LIVE: Sorana Cîrstea – Alison Van Uytvanck. Românca forțează decisivul, parând revenirea belgiencei: a servit la 5-3, dar s-a impus în cele din urmă la retur

♦ Lupta continuă! BREAK CIRSTEA ȘI MERGEM ÎN SET DECISIV! Sorana are mingea în rachetă la 30-30, dar pune prea mult în lovitură și nu-și poate explica momentul. O dublă greșeală o ajută pe Cîrstea să stea în set, apoi românca este răsplătită pentru tenacitate, cu un nou break și biletul pentru decisiv, după 6-4.

Van Uytvanck reacționează nervos și trimite o minge departe, cu toată forța.

♦ SORANA CÎRSTEA RATEAZĂ CÂȘTIGAREA SETULUI 2, la 5-3. Surprinsă de lungimea mingii lui Alison Van Uytvanck, Sorana începe game-ul în care servește pentru set decisiv cu punct pierdut. Abia la 0-30, românca găsește un bun prim serviciu, apoi construiește excelent cu lovituri agresive de dreapta pentru 30-30. Van Uytvanck variază însă ritmul, pune un slice la mijloc în mijlocul schimbului și își procură minge de break cu un lung de linie trimis acelerat, imparabil cu dreapta, pe tușă. Un nou retur excelent o duce în avantaj pe belgiancă, iar Sorana pierde game-ul.

♦ Cu un rever în lung de linie apăsat, Sorana Cîrstea își securizează game-ul pe serviciu, după o egalitate. De la break-ul reușit de ea în acest set, nu au mai exista oportunități de a câștiga la retur în manșă. 5-2 pentru româncă, belgianca urmând la serviciu.

♦ Sorana joacă încântător în aceste momente, luptă și trage de ea, iar confirmarea break-ului vine, la 30.

♦ BREAK CÎRSTEA, primul în meci! Sorana pune presiune într-un game pe serviciul belgiencei început de aceasta cu dublă greșeală. Cîrstea caută retururile apăsate, tari și cât mai lungi, însă are probleme să ajungă la minge de break.

„Încă una!”, se aude din tribună după un prim serviciu ratat de belgiancă din extrem de mica tribună a terenului central de la Tașkent. Belgianca nu își ascunde iritarea, cere „puțin respect”. După cinci egalități, românca reușește să își ofere un prim breakpoint, pe care îl și valorifică, într-un set în care procentajul la primul serviciu al belgiencei s-a prăbușit la 48%.

♦ Game extrem de important pentru Sorana Cîrstea. Campioana din 2008 de la Tașkent revine de la 0-40, lovind convingător și, cu cinci puncte consecutive, avansează pe tabelă la 2-1 în setul doi.

♦ Sorana Cîrstea începe cu game câștigat pe lansare setul doi. Van Uytvanck ratează  scurtă, dând semne că ar pierde un pic din inspirație și eficiență cu această lovitură care i-a funcționat excelent în primul set.

Van Uytvanck a făcut un prim set aproape perfect: rație de lovituri câștigătoare / greșeli neforțate excelentă (11 la 4), aproape 30 procente în plus la frecvența primei mingi față de Sorana (76% față de 47%), 75% eficiență cu primul serviciu și 80% puncte câștigate cu servicul doi (unde Sorana are doar 44%). Cu 10 lovituri câștigătoare și 9 greșeli neprovocate, Sorana a avut prea puține șanse în primul set.

LIVE: Sorana Cîrstea – Alison Van Uytvanck. Belgianca a câștigat primul set, al 9-lea consecutiv la Tașkent

♦ SET VAN UYTVANCK. Alison încheie primul set cu un serviciu imparabil. 6-2, după 31 de minute. Un detaliu interesant din statistica belgiencei: a încheiat victorioasă precedentele trei finale WTA jucate în set decisiv.

♦ Sfaturile nu o prea ajută pe Sorana. Van Uytvanck câștigă șapte puncte la rând la reluarea jocului, apoi, pe a doua minge de break avută, își adjudecă un al doilea game la retur grație unui răspuns foarte adânc, cu care Sorana nu poate face nimic. 5-2 pe tabelă pentru Alison, care va servi pentru câștigarea primului set, după mai puțin de jumătate de oră de joc.

♦ După cinci game-uri, Sorana Cîrstea are nevoie de break și cere ajutorul antrenorul. Românca este nemulțumită de game-ul pierdut de la 40-0, dar și de faptul că Van Uytvanck face puncte cu mai multă ușurință, în timp ce mingile ei ratează ținta.

Încercați să faceți aceleași lucru. Joci bine, dar trebuie să fii angajată tot timpul. Pe primul blochează (n.r. – serviciul lui Alison), pe al doilea atacă. Trebuie. Joci bine. Nu contează dacă e decizia greșită, atacă hotărât. Dai bine pe doi. Intră doi metri trei, poți să greșești trei, dar e mai bine decât să te atace ea. Dacă ea reușește winner-ul, acceptă.
Adrian Cruciat, la on-court coaching

♦ „Sori”, pe tabelă! Cîrstea este setată pe atac, dar continuă să lege greșelile. Van Uytvanck ajunge astfel să aibă două mingi de dublu break. O diagonală înșelătoare a Soranei, apoi un punct în care a dominat la fileu, în ciuda bunei acoperiri a terenului de către belgiancă, o duc pe sportiva din Târgoviște la egalitate, scăpând-o de emoții pentru moment. Eleva lui Adrian Cruciat pune primul game în cont, după un alt atac la plasă și un serviciu percutant.

♦ BREAK CONFIRMAT. Van Uytvanck începe game-ul pe lansare la fel de prompt ca și Sorana, mai devreme, punând o scurtă de zile mari și lovind apoi violent cu dreapta. Doyă retururi lungi o ajută pe Sorana să puncteze în game, însă belgianca are lucrurile sub control și confirmă break-ul, cu hold la 30.

♦ BREAK ÎN START DE MECI. Sorana Cîrstea deschide finala cu serviciul. Românca scapă de sub control game-ul, de la 40-0, ratând cu dreapta în lung de linie, iar belgianca are startul perfect, cu break.


Sorana Cîrstea – Alison Van Uytvanck, duelul pentru trofeu la Tașkent

Sorana Cîrstea și Alison Van Uytvanck își dispută trofeul turneului International de la Tașkent. Favorite 8 și, respectiv, 3, cele două sportive au ținte diferite: Sorana visează să repete performanța din 2008, când tot pe terenurile din Uzbekistan câștiga singurul său titlu WTA, în timp ce Alison, cea mai cunoscută lesbiană declarată din circuitul feminin actual, țintește al doilea titlu al sezonului, ea impunându-se deja la Budapesta, în februarie, după o finală cu Marketa Vondrousova.

„Este o finală și în finală te aștepți să ai cel mai greu meci. Dar, sunt nerăbdătoare„, a declarat Sorana după semifinala tranșată clar, 6-0, 6-3 în fața Katarinei Zavatska (Ucraina).

Tașkentul spune „Adio!”: va fi record pentru Sorana Cîrstea?

În vârstă de 29 de ani, Sorana Cîrstea va încerca să obțină un al doilea titlu WTA al carierei la simplu, la 11 ani după primul succes.

Dacă o învinge pe a doua rachetă a Belgiei, Sorana va deveni prima jucătoare care triumfă de două ori la Tașkent, la a 21-a și ultima apariție a acestui turneu în calendarul WTA.

6 jucătoare au reușit prezențe multiple în finală la Tașkent: Iroda Tulyaganova (campioană în 2000 și finalistă în 2006), Bojana Jovanovski (campioană în 2013 și finalistă în 2014), Nao Hibino (campioană în 2015 și finalistă în 2016), Akgul Amanmuradova (finalistă în 2005 și 2009), Donna Vekic (finalistă în 2012 și 2015), Sorana Cîrstea (campioană în 2008, în finală în 2019).

Sorana Cîrstea – Alison Van Uytvanck: drumul spre finală

Traseul celor două sportive spre finală a fost diferit. Belgianca nu a pierdut set în drumul său spre finală, în patru meciuri. De partea cealaltă, Sorana Cîrstea a jucat de două ori set decisiv, în optimi și în sferturi, cu Bonaventure (123 WTA, Belgia), când a revenit de la 0-1 la seturi și 0-3 în setul trei, apoi în sferturi, contra muntenegrencei Danka Kovinic (120 WTA).

Cîrstea ajunge la meciul pentru trofeu după cea mai clară victorie obținută în această săptămână la Tașkent (cele mai puține game-uri cedate), în timp ce Van Uytvanck, în semifinale, a ajuns în premieră în prelungiri într-un set, în duelul cu Kristyna Pliskova.

2-0 este bilanțul meciurilor directe dintre Cîrstea și Van Uytvanck. Sorana a câștigat un prim duel în 2014, în calificările de la New Haven, 6-3, 6-2, dar și cel mai recent duel, din 2017, din primul tur de la Linz, 6-3, 7-5.

Sorana Cîrstea – Alison Van Uytvanck: salturi spectaculoase în clasament garantate pentru ambele jucătoare

Prezența în finala de la Tașkent le ajută enorm în clasament pe ambele sportive. Alison Van Uytvanck are asigurată revenirea în Top 50 WTA, în timp ce Sorana Cîrstea va câștiga cel puțin 21 de poziții, având garantată poziția 75 la actualizarea de luni.

Dacă va câștiga trofeul, Sorana Cîrstea va reintra în Top 70 WTA, după ce a început săptămâna pe poziția 96.

3-0 este bilanțul lui Alison Van Uytvanck în finale în circuit. Belgianca de 25 ani și 1,73 m nu a pierdut vreo finală disputată, având trofee în 2017 – la Quebec, în 2018 și 2019 – la Budapesta.

1 trofeu și 2 finale WTA pierdute are în CV Sorana Cîrstea. Gisela Dulko (la Budapesta) și apoi Serena Williams (la Toronto) au învins-o în meciul cu trofeul pe masă pe Cîrstea.

Autor: Cezara Paraschiv Publicat: 28 Sep. 2019, 10:51 Actualizat: 28 Sep. 2019, 14:57 Tenis
Pe aceeași temă
Atac fara precedent la Oana Radu, dupa ce si-a acuzat iubitul mort: Mi-e sila de cum calci pe cadavre! Ce a urmat e de-a dreptul socant
Atac fara precedent la Oana Radu, dupa ce si-a acuzat iubitul mort: Mi-e sila de cum calci pe cadavre! Ce a urmat e de-a ...
VIDEO Alte 10 minciuni despre România, demontate de un canal educaţional străin
VIDEO Alte 10 minciuni despre România, demontate de un canal educaţional străin
ULTIMA ORA! A fost gasit MORT in Bucuresti! Politistii i-au descoperit BILETUL de ADIO
ULTIMA ORA! A fost gasit MORT in Bucuresti! Politistii i-au descoperit BILETUL de ADIO
Prima ţară din lume care oferă, începând de azi, transport public gratuit
Prima ţară din lume care oferă, începând de azi, transport public gratuit
„A fost destul ciudat!” Decizia care l-a scos din minti pe Steven Gerrard! Ce facut Ianis Hagi
„A fost destul ciudat!” Decizia care l-a scos din minti pe Steven Gerrard! Ce facut Ianis Hagi
Ca să ai partide de sex memorabile, fă acest lucru extrem de simplu
Ca să ai partide de sex memorabile, fă acest lucru extrem de simplu
A apărut filmarea cu șoferița care a zburat cu Dacia Duster pe linia de tramvai, rulând în marșarier
A apărut filmarea cu șoferița care a zburat cu Dacia Duster pe linia de tramvai, rulând în marșarier
De ce nu pozează Andra niciodată în costum de baie? Avem singurele imagini cu ea dezbrăcată! Detaliul pe care îl ascunde
De ce nu pozează Andra niciodată în costum de baie? Avem singurele imagini cu ea dezbrăcată! Detaliul pe care îl ascunde
Politician italian, mesaj jignitor la adresa românilor: „Persoane a căror capitală are canalele pline cu copii abandonaţi“
Politician italian, mesaj jignitor la adresa românilor: „Persoane a căror capitală are canalele pline cu copii abandonaţi“
Ce salariu primesc angajaţii care intră în carantină sau izolare la domiciliu din cauza coronavirusului
Ce salariu primesc angajaţii care intră în carantină sau izolare la domiciliu din cauza coronavirusului
În sfârşit s-a aflat! Care este MĂRIMEA BUNĂ a penisului?
În sfârşit s-a aflat! Care este MĂRIMEA BUNĂ a penisului?
"Îmi pare rău că iubitul tău se uită ..." Incredibil cum a ieşit pe stradă această tânără. Ce le transmite femeilor
BREAKING | Haaland, transfer de vis! Semnează cu un gigant, după doar câteva luni la Dortmund. Cât primesc germanii
BREAKING | Haaland, transfer de vis! Semnează cu un gigant, după doar câteva luni la Dortmund. Cât primesc germanii
Alertă la granița României! Intră în țară persoane suspecte de coronavirus: Autoritățile au aflat
Alertă la granița României! Intră în țară persoane suspecte de coronavirus: Autoritățile au aflat
Oamenii din întreaga lume au rămas uluiți de bogăția României! Imaginea din satelit care a devenit virală
Oamenii din întreaga lume au rămas uluiți de bogăția României! Imaginea din satelit care a devenit virală
Scandal la PRO TV! Ce NU s-a vazut la TV la Romanii au Talent! Acuzatii DURE: A COPIAT...
Scandal la PRO TV! Ce NU s-a vazut la TV la Romanii au Talent! Acuzatii DURE: A COPIAT...
BREAKING NEWS: ATENŢIE unde călătoriţi! Ţară din Europa este în ALERTĂ MAXIMĂ. AVERTISMENTUl care înfioară o lume întreagă
BREAKING NEWS: ATENŢIE unde călătoriţi! Ţară din Europa este în ALERTĂ MAXIMĂ. AVERTISMENTUl care înfioară o lume ...
Ce pensie are Florin Piersic, dupa o viata pe scena! Suma rusinoasa pe care o ia de la statul roman
Ce pensie are Florin Piersic, dupa o viata pe scena! Suma rusinoasa pe care o ia de la statul roman
Un hoţ din tramvai a sustras obiectul pe care această tânără îl avea în buzunarul din spate. Când a văzut ce era a rămas ŞOCAT şi a vrut să îl pună înapoi. Anecdota este virală. „Rugaţi-vă pentru el!”
Un hoţ din tramvai a sustras obiectul pe care această tânără îl avea în buzunarul din spate. Când a văzut ce era ...
Pot flatulenţele să transmită noul virus COVID-19? Explicaţia experţilor în sănătate din China
Pot flatulenţele să transmită noul virus COVID-19? Explicaţia experţilor în sănătate din China
DRAMĂ TOTALĂ! Vulpița a ales cu cine rămâne: soțul Viorel sau amantul Marian
DRAMĂ TOTALĂ! Vulpița a ales cu cine rămâne: soțul Viorel sau amantul Marian
A intrat în vigoare codul galben de VISCOL, valabil pentru 20 de județe. Vezi HARTA
A intrat în vigoare codul galben de VISCOL, valabil pentru 20 de județe. Vezi HARTA
Apariție ȘOCANTĂ! Cum a fost surprinsă Madonna după ce și-a anulat toate concertele! Durerea pe care o simt acum este copleșitoare
Apariție ȘOCANTĂ! Cum a fost surprinsă Madonna după ce și-a anulat toate concertele! Durerea pe care o simt acum este ...
Este unul dintre cei mai BOGAȚI oameni din lume! Un celebru designer a dezvăluit ce avere are
Este unul dintre cei mai BOGAȚI oameni din lume! Un celebru designer a dezvăluit ce avere are
George Burcea A EXPLODAT: “Doar bârfa-i bună?”. Ce a putut să scrie pe Instagram
George Burcea A EXPLODAT: “Doar bârfa-i bună?”. Ce a putut să scrie pe Instagram
Mascaţii au oprit în trafic o maşină suspectă. Ce au găsit la percheziţii – VIDEO
Mascaţii au oprit în trafic o maşină suspectă. Ce au găsit la percheziţii – VIDEO
FOTO. Andreea Mantea s-a lăsat fotografiată goală în cada cu spumă! Imagini incendiare cu prezentatoarea emisiunii ‘Puterea dragostei’
FOTO. Andreea Mantea s-a lăsat fotografiată goală în cada cu spumă! Imagini incendiare cu prezentatoarea emisiunii ‘Puterea ...
FOTO. Fără rețineri: cum arată soția lui Petre Roman, în costum de baie, la 47 de ani! Imagini nemaivăzute cu Silvia Chifiriuc
FOTO. Fără rețineri: cum arată soția lui Petre Roman, în costum de baie, la 47 de ani! Imagini nemaivăzute cu Silvia ...
Coronavirus - top neadevăruri extrem de periculoase!
Coronavirus - top neadevăruri extrem de periculoase!