FOTO | O jucătoare a recunoscut că este lesbiană: "În curând ne vom muta împreună. Ne simţim foarte fericite împreună"

8 mar 2018 10461 afişări Comentează şi tu Tenis
FOTO | O jucătoare a recunoscut că este lesbiană: "În curând ne vom muta împreună. Ne simţim foarte fericite împreună"

Jucătoarea belgiană de tenis Alison Van Uytvanck (23 de ani, 50 WTA) a anunţat că este lesbiană. Sportiva a dezvăluit acest lucru într-un interviu acodat recent. Mai mult, belgianca spune că vrea să se mute împreună cu cea cu care are o relaţie. Jucătoarea de tenis are şi un mesaj clar de transmis întregii lumi.

Cea cu care Van Uytvanck este Greet Minnen, o altă jucătoare de tenis, în vârstă de 20 de ani. ”În curând ne vom muta împreună. Ne simţim foarte fericite împreună şi asta este ceea ce vrem să arătăm lumii. Nimeni nu trebuie să se justifice în faţa lumii de ce este lesbiană sau homosexual, nu este ca şi cum ar fi o boală. Avem o relaţie foarte deschisă, iar părinţii mei sunt mândri de acest lucru. Acest lucru a fost foarte important pentru noi pentru că sprijinul ne-a făcut să ne simţim mai bine. Nu găsesc că este un tabu, actuala mea relaţie mă face fericită”, a spus Alison Van Uytvanck despre relaţia ei cu jucătoarea belgiancă de pe locul 1090 WTA.

Belgianca, numărul 50 mondial, a spus că va avea mai multă încredere în ea, acum că a decis să spună adevărul. Alison Van Uytvanck are şi un mesaj pe care vrea să-l împărtăşească lumii întregi.

”Acum o să mă adresez copiilor şi o să transmit un mesaj clar lumii: "fără agresiune"! Lumea trebuie să afle cu ce m-am confruntat în viaţă şi ce dificultăţi am întâpinat până să ajung să am noroc. Lumea trebuie să afle şi să înţeleagă durerea pe care a trebuit să o suport”, a mai spus Alison Van Uytvanck.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.