Simona Halep – Serena Williams 3-6, 3-6 Live Video Online în sferturi la Australian Open! Românca părăsește turneul după o demonstrație de forță a adversarei | NEWS BLOG

Simona Halep - Serena Williams 3-6, 3-6 Live Video Online în sferturi la Australian Open! Românca părăsește turneul după o demonstrație de forță a adversarei | NEWS BLOG
  • Publicat:
  • Actualizat:

Simona Halep (România, 2 WTA) – Serena Williams (SUA, 11 WTA) 3-6, 3-6 în sferturile Australian Open 2021, live video online pe www.prosport.ro. Sportiva noastră a pierdut fără drept de apel în fața unei campioane aflate în mare formă.

Înfrângere clară a Simonei Halep, scor 3-6, 3-6 cu cu Serena Williams în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Australian Open! Românca nu a mai reușit să își ridice nivelul așa cum o făcea în finala de la Wimbledon 2019, iar Serena duce scorul întâlnirilor directe la 10-2!

Meciul care a durat o oră și 22 de minute a fost controlat în mare parte de Serena Williams, deținătoarea a 23 de titluri de Grand Slam fiind o adevărată forță a naturii. Simona Halep a avut o tresărire de orgoliu în startul actului secund și a condus cu 3-1, dar Serena și-a adjudecat următoare 5 game-uri, scor final 3-6, 3-6.

11:35 Halep – Williams 3-6, 3-5, după un nou game impresionant al americancei! Simona se află în mare dificultate și servește pentru a rămâne în meci.

11:31 Simona Halep pierde un game teribil, în care salvase inițial 5 mingi de break: cedează la a 6-a, iar situația devine critică pentru româncă: 3-6, 3-4!

11:22 Serena Williams nu mai este trădată de arma principală, serviciul, și rupe serie break-urilor: 3-6, 3-3!

11:18 Avalanșă de break-uri în setul al doilea! Nu mai puțin de 4 game-uri cotnra serviciului s-au produs în ultimele 4 game-uri, câte două pentru fiecare jucătoare: 3-6, 3-2!

11:15 Simona începe excelent setul al doilea! Românca domină raliurile și face 3-6, 3-1!

11:10 Halep și Williams fac schimb de game-uri la retur, iar românca nu își poate valorifica break-ul obținut mai devreme: 3-6, 2-1!

11:07 Halep returnează excelent și face 3-6, 2-0! Românca a egalat raportul break-urilor la 2, luând elan în actul al doilea.

11:02 Începutul setului secund e promițător, iar Halep își adjudecă un game muncit: 3-6, 1-0!

10:55 SET câștigat de Serena Williams cu scorul de 6-3! Forța americancei a fost impresionantă într-un prim act care a durat 38 de minute. Așteptăm replica Simonei Halep! Să sperăm că sportiva noastră își va reveni după momentul frustrant de la 2-4, când și-a cedat serviciul după o minge controversată.

10:49 Serena se desprinde la 2-5, iar Simona servește pentru a rămâne în set!

10:44 Halep – Williams 2-4! Americanca rupe din nou ritmul și reușește al doilea ei break astăzi, după o fază controversată. Mingea lovită de Simona a picat lângă linie, dar sistemul Hawk-Eye live a dat-o out! Românca a avut un gest de nemulțumire la adresa arbitrei de scaun.

10:35 Serena servește excelent și trece din nou în față, 2-3!

10:33 Halep își ridică nivelul, câștigă al doilea game la rând și o egalează pe Williams, 2-2!

10:30 Halep își ia break-ul înapoi, scor 1-2! Apar și primele erori în jocul americancei.

10:27 Simona nu estea prea agresivă, iar Serena face break-ul în startul meciului: 0-2!

10:21 Serena Williams își adjudecă primul game cu serviciul: 0-1!

Simona Halep – Serena Williams live video online, în sferturi la Australian Open 2021! 

10:16 A început meciul cu Simona Halep la retur!

10:08 Cele două jucătoare au intrat pe teren pentru obișnuitele minute de încălzire. Tribunele sunt goale, însă de miercuri e posibil să revină fanii la meciuri în urma expirării interdecției de 5 zile impuse de statul Victoria.

09:55 Fanii au decis! Simona Halep este favorită la câștigarea meciului cu Serena Williams! Într-un sondaj al contului oficial de Twitter Billie Jean King Cup, competiția inter-țări din tenis, românca are 61,7% șanse la victorie, potrivit fanilor care și-au exprimat votul.

09:40 Serena și-a exersat jocul din spatele terenului cu puțin timp înaintea confruntării cu Simona! E clar că vom vedea multe raliuri de pe linia de fund, iar americanca știe la ce să se aștepte.

09:25 Arena Rod Laver este pregătită să le primească pe Simona Halep și Serena Williams, pentru cel mai tare meci al începutului de an! Tocmai s-a încheiat o partidă de pe tabloul masculin, cu o mare surpriză! Grigor Dimitrov (Bulgaria, favorit 18) a fost eliminat de Aslan Karatsev (114 ATP), rusul ajungând în semifinale la prima prezență pe tabloul principal al unui Grand Slam.

09:10 Serena Williams a avut o parteneră specială la antrenamentul premergător partidei cu Simona Halep! Fiica americancei, Alexis Olympia, a început deja să joace tenis de la vârsta de 3 ani, antrenându-se cot la cot cu deținătoarea a 23 de titluri de Grand Slam.

08:50 Spectacolul din tribunele de la Australian Open s-a mutat pe Instagram! Ținând cont că meciul se joacă fără spectatori, suntem nevoiți să numărăm fanii sportivelor din mediul online! Simona Halep se află printre jucătoarele de tenis cu peste 1 milion de urmăritori pe Instagram (1,6 milioane mai precis), în timp ce Serena Williams ocupă primul loc în acest clasament, cu 12,8 milioane de urmăritori.

08:35 Naomi Osaka a lăsat impresia că o subestimează pe Simona Halep înaintea meciului cu Serena Williams! Japoneza a vorbit despre posibila adversară din semifinale, referindu-se doar la Serena: Știu că următoarea mea adversară va fi Serena sau Halep. Mă voi uita, pentru că oricum urmăresc toate meciurile Serenei. Eu, de obicei, nu mă uit la traseul pe care îl am, dar apropiații m-au anunțat. Va fi distractiv în semifinale!”.

08:05 Cunoaștem prima semifinalistă de la Australian Open 2021! Naomi Osaka (Japonia, 3 WTA) nu i-a lăsat nicio șansă lui Su-Wei Hsieh (Taipei, 71 WTA), scor 6-2, 6-2. Naomi o așteaptă în penultimul act pe câștigătoarea duelului Halep – Williams.

07:45 Bună dimineața! Nu mai e mult până la meciul pe care îl așteptăm cu toții! Condițiile de la Melbourne sunt dificile: 32 de grade Celsius în termometre. Mai mult, partida Simona Halep – Serena Williams se joacă fără spectatori, orașul aflându-se în lockdown.

Simona Halep (România 2 WTA) joacă marți dimineață, de la 10:00, super partida cu Serena Williams (SUA, 11 WTA), contând pentru calificarea în semifinalele turneului de Grand Slam de la Australian Open!

Simona Halep, a doua favorită a competiției, s-a obișnuit să evolueze în primul meci al sesiunii de seară de la Melbourne, organizatorii programându-i toate partidele de până acum la aceeași oră.

Simona Halep – Serena Williams live video online, în sferturi la Australian Open 2021, de la ora 10:00. Românca a distrus-o” pe americancă în precedentul meci direct

Meciul Simona Halep – Serena Williams începe marți, la ora 10:00, Live Video Online, în sferturi la Australian Open 2021, și poate fi urmărit în direct la Eurosport și în format Live Blog pe www.prosport.ro. Istoria meciurilor directe este de partea americancei, scor 9-2, dar Simona a câștigat ultima și cea mai importantă confruntare, în finală la Wimbledon 2019!

Halep a distrus-o” pe Williams în precedentul meci direct, chiar în ultimul act al turneului preferat al americancei, scor 6-2, 6-2! Cele două s-au mai întâlnit în trecut și la Australian Open, Serena câștigând în optimile ediției din 2019 cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4.

Simona Halep – Serena Williams, live stream la Australian Open, în sferturile de finală! Declarații războinice înainte de meciul anului

Partida anului pentru Simona Halep, în care o înfruntă pe rivala Serena Williams, a fost precedată de un schimb în lung de linie al declarațiilor. „Raliul” de la distanță a fost extrem de interesant, iar meciul dintre Simona Halep și Serena Williams, din sferturile Australian Open, poate fi urmărit live stream pe internet.

Serena e o legendă. Cea mai bună. Nu trebuie să mă gândesc prea mult că joc contra ei, nu e o idee bună. Dar am atâtea meciuri cu ea, o să încerc să joc cât pot de bine, pentru că doar așa o poți învinge”, a declarat Simona Halep.

 

Reacția Serenei Williams a fost una pe măsură și reprezintă un avertisment serios al jucătoarei din SUA.

În acest moment sunt pregătită pentru orice adversară. Mă simt pregătită atât pentru un meci cu Simona Halep. Sunt sferturile de finală ale unui Grand Slam.

 

Am fost aici de mai multe ori decât aş putea număra. Aceasta este atitudinea potrivită pentru mine. Voi fi pregătită pentru oricare dintre jucătoare”, a afirmat Serena Williams.

Cu cine joacă Simona Halep în semifinale la Australian Open dacă trece de Serena Williams

Simona Halep a obținut biletul pentru blockbuster-ul cu Serena Williams, deși a avut o misiune infernală! Halep a trecut în optimi de o jucătoare aflată în mare ascensiune, Iga Swiatek, scor 3-6, 6-1, 6-4. De partea cealaltă, Serena Williams a câștigat un veritabil thriller în fața Arynei Sabalenka, 6-4, 2-6, 6-4, calificându-se în sferturi la Australian Open pentru a 13-a oară în carieră.

Jucătoarea care se va impune marți dimineață, în meciul programat de la 10:00, pe Arena Rod Laver, își va asigura un cec de 654.500 de dolari! Dacă trece de Serena, românca o va înfrunta în semifinale pe Naomi Osaka (Japonia, 3 WTA)! Nipona a învins-o în sferturi pe Su-Wei Hsieh (Taipei, 71 WTA), scor 6-2, 6-2.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate fi întâlnit
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate fi întâlnit
Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate
Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba…
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează bolile de inimă
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează bolile de inimă
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele