Simona Halep – Iga Swiatek 3-6, 6-1, 6-4 în optimi la Australian Open! Online VIDEO. Românca și-a luat revanșa după o revenire de senzație!

Simona Halep - Iga Swiatek 3-6, 6-1, 6-4 în optimi la Australian Open! Online VIDEO. Românca și-a luat revanșa după o revenire de senzație!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Simona Halep (România, 2 WTA) a învins-o pe Iga Swiatek (Polonia, 17 WTA), scor 3-6, 6-1, 6-4 în optimi la Australian Open 2021, Live Video Online pe www.prosport.ro. Românca se va duela cu Serena Williams (SUA, 11 WTA) în sferturi.

Calificare fantastică pentru Simona Halep în sferturi la Australian Open 2021, scor 3-6, 6-1, 6-4 cu Iga Swiatek! Constănțeanca își ia o revanșă dulce după ce poloneza o eliminase în optimi la Roland Garros, 1-6, 2-6 la ediția de anul trecut! Ce meci urmează pentru Halep, în compania Serenei Williams (SUA, 11 WTA)!

Halep a avut o misiune infernală cu Swiatek, în condițiile în care a cedat primul act, dar românca a revenit superb, așa cum a făcut-o de atâtea ori! Constănțeanca a început în forță setul al doilea și s-a aflat pe un val uriaș de încredere, nemaicedând inițiativa până la final! A fost victoria cu numărul 100 reușită de Simona în turneele de Grand Slam, după o oră și 53 de minute petrecute duminică pe Arena Rod Laver.

12:00 Moment crucial! Simona Halep servește pentru calificarea în sferturi la Australian Open 2021: 3-6, 6-1, 5-4 cu Iga Swiatek!

11:57 Halep – Swiatek 3-6, 6-1, 4-3! Poloneza nu cedează și se apropie din nou periculos!

11:51 Simona servește excelent de data aceasta, conduce cu 4-2 în setul decisiv. Tot mai aproape de calificarea în sferturi la Australian Open!

11:48 Halep nu se lasă intimidată de revenirea adversarei și face un break alb, trecând din nou în față: 3-6, 6-1, 3-2!

11:43 Swiatek revine surprinzător și reintră în meci: 3-6, 6-1, 2-2! Halep a făcut puțin pasul în spate, iar românca se vede egalată după ce a condus cu 2-0 în decisiv.

11:32 Simona menține ritmul, dă valoare break-ului reușit în startul actului decisiv și se desprinde la 3-6, 6-1, 2-0!

11:25 Halep continuă să profite de slăbiciunile din jocul lui Swiatek și începe excelent decisivul, cu break, 3-6, 6-1, 1-0!

11:20 Seeet Simona Halep, 3-6, 6-1! Jucătoarea noastră a fost ca o furtună în manșa secundă. După o oră și 5 minute, jocul intră în decisiv!

11:16 Halep face dublu break-ul și este foarte aproape să împingă partida în decisiv!

11:13 Halep domină clar setul secund și are 4-1 în fața lui Swiatek!

11:05 Simona sparge gheața, în sfârșit, pe serviciul adversarei, reușind primul ei break în meciul de astăzi! Prinde astfel încredere și are deja 3-0 în setul al doilea!

10:53 Set pentru Iga Swiatek, 6-3 în fața Simonei Halep! Un singur break a făcut diferența în primul act! Poloneza a fost mai agresivă și a reușit astfel să o destabilizeze pe româncă într-un moment crucial.

10:49 Mingile de break irosite de Halep se întorc în favoarea lui Swiatek! Poloneza reușește primul game contra serviciului astăzi și are 5-3!

10:44 Simona reatează două mingi de break, primele ale meciului, iar Iga conduce din nou: 3-4!

10:35 Halep – Swiatek 3-3! Constănțeanca prinde și ea câteva servicii excelente.

10:32 Românca este foarte determinată, dar deocamdată nu și-a putut crea nicio șansă de break! Swiatek lovește tare și are 3-2 cu Halep!

10:29 Halep servește impecabil încă o dată și egalează la 2! Început foarte echilibrat.

10:25 Simona returnează bine, dar Iga scapă de un game complicat și trece din nou în față: 1-2!

10:20 Halep servește și ea solid și face 1-1!

10:17 Swiatek își adjudecă primul game, cu serviciul: 0-1! Așa cum ne așteptam, poloneza începe agresiv.

10:10 Simona Halep și Iga Swiatek au intrat în Rod Laver Arena! Revanșa mult așteptată de Simona începe în câteva minute. Poloneza va servi prima.

10:05 Sondaj foarte interesant pe Twitter, al contului oficial Australian Open: cei mai mulți fani, 33% dintre cei care au votat, cred că Halep se va impune în trei seturi.

09:55 Așa arată jumătatea de tablou a Simonei Halep în acest moment! Serena Williams o așteaptă pe româncă în sferturi, iar Naomi Osaka se va duela cu surpriza turneului, Su-Wei Hsieh.

09:45 Halep – Swiatek este o bătălie a super-eroinelor! Ambele jucătoare sunt adulate de fani în țările lor, dar asta nu e tot. Dacă Halep este poreclită Superwoman”, Swiatek seamănă cu „Spider-Woman” la Australian Open.

09:30 Bună dimineața! Arena Rod Laver este pregătită pentru meciul revanșă dintre Simona Halep și Iga Swiatek! Primele trei partide disputate pe centralul de la Australian Open au fost spectaculoase: Naomi Osaka – Garbine Muguruza 4-6, 6-4, 7-5, Serena Williams – Aryna Sabalenka 6-4, 2-6, 6-4 și Grigor Dimitrov – Dominic Thiem 6-4, 6-4, 6-0.

Simona Halep a făcut un joc perfect în turul 3 la Australian Open, scor 6-1, 6-3 cu Veronika Kudermetova (Rusia, 36 WTA), dar marea provocare începe în optimile de finală.

Simona Halep se duelează duminică, de la ora 10:00, cu killerița” ei de la Roland Garros, Iga Swiatek, pentru un loc în sferturi! În faza precedentă, poloneza a câștigat cu 6-4, 6-3 împotriva franțuzoaicei Fiona Ferro.

Simona Halep – Iga Swiatek, live video online de la ora 10:00. Serena Williams o așteaptă pe româncă în sferturi

Simona Halep are parte de un meci revanșă cu Iga Swiatek, după ce poloneza a învins-o pe sportiva noastră cu 6-1, 6-2 în optimi la Roland Garros 2020! Scorul întâlnirilor directe este egal, 1-1, Halep impunându-se la Roland Garros 2019, tot în optimile de finală, scor 6-1, 6-0.

Dacă își ia revanșa și o învinge pe Iga Swiatek, românca se va confrunta în sferturi cu Serena Williams (SUA, 11 WTA)! Americanca a dispus, duminică dimineață, de Aryna Sabalenka (Belarus, 7 WTA), în optimile de finală, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-4.

Duelul cu Iga Swiatek, o mare provocare pentru Simona Halep

Meciul dintre Halep și Swiatek, transmis în direct de Eurosport și în format live blog pe www.prosport.ro, are ca miză 404.250 de dolari și 430 de puncte WTA. Partida este programată pe arena principală Rod Laver și se va desfășura fără spectatori. Orașul Melbourne se află în lockdown.

„Va fi o mare provocare, pentru că m-a zdrobit data trecută, la Roland Garros. Vă trebui să fac ceva mai bine, să joc un tenis mai bun, dar sunt încrezătoare. De asta sunt aici, că să dau tot ce am mai bun”, a declarat Simona Halep despre marele meci cu Iga Swiatek.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul concert al lui Travis Scott în România
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul concert al lui Travis Scott…
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să am de-a face cu el"
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5 ani și îi făcea viața un calvar
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc…
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată…
Imagini deprimante cu mormântul Stelei Popescu! Cum arată locul de veci, la aproape 7 ani de la moartea celebrei actrițe
Imagini deprimante cu mormântul Stelei Popescu! Cum arată locul de veci, la aproape 7 ani de la moartea celebrei actrițe
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în faliment
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în faliment
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o…